palec17 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 chcem sa spýtať v čom sa líši elektrická kabeláž u starého modelu medzi benzínom a dieslom konkrétne 2.1TD. Ide mi o to ze moja 2.1 TD mala elektricky skrat a vyhorela a zhanam druhu 406tku na prestavbu a neviem ci mozem zhánať aj benzinaky pripadne 1,9td. V interiéry a v palubke sú nejaké rozdiely v kábloch? V motore istotne sú ale nelisi sa to prave tým zvazkom co ide z takých troch farebných konektorov tusím modrý hnedý a šedý ???? Citovat
Ferry Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 vzhledem k tomu, ze v katalogu ND peugeot je ten hlavni svazek mezi kabinou a motorovym prostorem stejnej pro vsechny motory, krome zrovna 2.1TD, kterej ma samostatny objednaci cislo, v necem tam rozdil bude hlavne se to lisi pritomnosti napr. destoveho senzoru, ABS, klimatizace, mlhovek a dalsich prvku vybavy, je tam cca 30 typu svazku Citovat
palec17 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 no to si ma veru nepotešil .... takže budem musieť hladať asi len 2.1 ach Citovat
Tantor-BN Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 ak budeš bezradný skus toto http://auto.bazos.sk/inzerat/19021926/Peugeot-406-21TD.php http://auto.bazos.sk/inzerat/18981683/rozpredam-PEUGEOT-406-21tdrv99.php Citovat
palec17 Odesláno 27. listopad 2012 Autor Odesláno 27. listopad 2012 Tantor dík za ochotu ale ja potrebujem celé auto a musí byt modrá metalíza lebo chcem len znacky prehodit maximálne tak motor prehodit. Doma mám jedného 2.1 td bordová metalíza na diely co som kúpil ale toho uz som dost znacne rozobral a asi by som ho uz nezlozil . Citovat
Romeo2006 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Od coho Ti vyhorela? Lebo ja mne asi pred týždnom zacal dimiet v kabine, len neviem co, ale prestalo. Citovat
krtek 2 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 sak farba je fuk poziadas o zmenu farby v tp za mensi poplatok a vystavia ti novy ,ale to ze ti nebude sediet vin tak to je uz ine kafe ,toto by ta malo trapit Citovat
palec17 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Romeo2006 neviem čo bolo príčinou ale požiar sa šíril z poistkovej skrine mám takého tusaka ze predchadzajuci majitel sa hral s elektrikou a nedal tam poistky ake maju byt. krtek 2 no aj nad tym som premyslal ze by som dal zmenit farbu v TP ale treba na to KO (teda aspon tak som cital na internete)a ja chcem VIN prevarit. Pokial to auto nepojde na KO tak by to prevarie VINka nemal nikto zistit , tak preto zhanam iba madru metalizu. Citovat
krtek 2 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 aha orginalita ,a no ked to bol len taky slabsi poziar radsej by som veci poprehadzoval z inej 2.1 td a ver tomu ze keby si chcel poprevarovat vsetky vinka tak to mozno este viac roboty ako keby si len transplantoval veci z inej 2.1 tak ci tak by musela tak ci tak pristrojovka dole ,vyrezat predne sklo bo jedno mas pod prednym sklom(vinko) [upravil dne 28/11/12 14:25 od krtek 2] Citovat
palec17 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 no vinko co je pod prednym sklom je na palubke a to moje mi zhorelo myslim ze staci vymenit to na palubke a to co je v motorovom priestore prevarit a samozrejme prenitovat stitky pri v motorovom priestore dalsie ani neviem kde su ale pochybujem ze by nieco ine mohli napríklad pri prepise policajti kontrolovat. A myslim ze toho smradu co mam teraz v tom aute sa asi nezbavim .... takze oprava toho zhoreneho nehrozi .... to rasej kupim aj benzin a od zakladu nataham kabelaz v nom z toho druheho co mam na diely ... ale najjednoduchsie bude zohnat tu 2.1TD modru a je to [upravil dne 28/11/12 14:32 od palec17] Citovat
krtek 2 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 toto nerob s takym autom ist dakde za hranice alebo predat ho potom niekomu ,sak zober nejake s papierami,nejake na odpis s dobrov kasnov Citovat
palec17 Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 no aj to by šlo len čo s papiermi z toho zhoreného ... ? šrotovať ho nechcem ešte dosť vecí sa dá z neho pouzit. Citovat
krtek 2 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 kamos teraz likvidoval pasata a dhodol sa na srotovisku tak bez znamosti ze si povybera z auta co chce len tam staci hodit hocijaky motor s prevodovkov z hocicoho a aby tto dotiahol na hociakych kolesach, vybrakoval interier motor prvovodovku skla svetla hodil tam motor zo stareho golfa ci z coho a odvezol to [upravil dne 28/11/12 14:57 od krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.