Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mno tu levnotu pri pohledu zblizka muzu po dnesni projizdce ve 301 potvrdit ale vztahl bych to jen na vnitrky dveri, ten plast mi prisel fakt \"nic moc\". Ze viko kufru nema dekl je mi srdecne jedno. Porad myslim ze mit ted 220K (pokud bych sel fakt do \"social\" edice) tak uz jen z urcite loajality ke znacce kterou jsem si vybudoval pujdu radeji do tohohle nez do nejakeho Rapida nebo Thalie ...

Odesláno

www.aaaauto.cz/data/cars/thumb/997852_8_640x480x80.jpg :mrk, tak ja neviem bol som sa previesť s Elisee, aj s týmto, ale Elisee je deluxe a min 2000€ menej.

Odesláno
www.aaaauto.cz/data/cars/thumb/997852_8_640x480x80.jpg :mrk, tak ja neviem bol som sa previesť s Elisee, aj s týmto, ale Elisee je deluxe a min 2000€ menej.

Co to doprdele ma bejt ? ? ? :D Ten ctverec ve stredovym panelu .. No to ne :blicismajlik

• O 2 týdny později...
Odesláno

RHX těžko, ale SW by bylo fajn, ale to poté může být i HB, ovšem u SW by se jednodušeji zákazníkovi vysvětlovala vyšší cena (myslím zvýšení tuhosti karosérie oproti sedanu) než u HB.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...