Kennosaurus Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Dobrý den, dnes jsem měnil čerpadlo na své 306ce, 1,9 td, 98. Byl tam Lucas a dávali jsme tam Bosch. Na Lucasovi byly dva konektory - černý a modrý, na Bosh je pouze modrý. Nejde nastartovat, čerpadlo nedává naftu. Napadlo mě, jestli černý nezapojený konektor není od imobilizéru a tudíž čerpadlo nechce spolupracovat. Pokud by někdo věděl, co s tím, byl bych rád Citovat
ferrari Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Daj fotku, al enemá ten Bosch proste len STOp cievku? T.j. by bolo treba na ňu len priviesť +12V...ale daj najprv fotku, resp. to over nejako opatrne. No a ato ste proste vymenili, či ste menili aj trubky? Lebo Lucas zvykne mať iné poradie výstupov/lepšie povedané posunuté poradie voči Boschu...aby ste mali správne nastavený rozvod... Citovat
Kennosaurus Odesláno 25. listopad 2012 Autor Odesláno 25. listopad 2012 vyměnili jsme trubky i vstřiky, fotku dodám. Citovat
miroja Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Su tu obmedzenia na velkost fotky v pixeloch (800x600) aj v kB (250) ak sa nemylim v hodnotach. Najdes to medzi pravidlami fora. To bude pravdepodobne problem, preco ti to sem nejde pridat. Citovat
oddie Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Měnil jsi i držák čerpadla, nebo jen samotné čerpadlo? Citovat
Kennosaurus Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 držák se neměnil, šrouby na původním držáku jsme přešroubili do druhé polohy tak, aby usazení sedělo na čerpadlo Bosch. Myslím si, že problém bude v tom druhém nezapojeném konektoru. Ten tam přece nebyl \"jen tak\". Odpoledne se dostanu k autu, tak to znova vyfotím foťákem v mobilu, aby to šlo sem vložit. Citovat
Kennosaurus Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 Fotky jsou k dispozici ke shlédnutí na stránce http://kennosaurus.rajce.idnes.cz/cerpadlo Citovat
Daník Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Sice mám lucase ale bez turba ale mám zapojený ten černý konektor takže podle toho usuzuju že ten je od stop ventilu. A modrý ani nemám. Zkus to natáhnout z toho černého a uvidíš. Citovat
mig315 Odesláno 26. listopad 2012 Odesláno 26. listopad 2012 Dobrý den, dnes jsem měnil čerpadlo na své 306ce, 1,9 td, 98. Byl tam Lucas a dávali jsme tam Bosch. Na Lucasovi byly dva konektory - černý a modrý, na Bosh je pouze modrý. Nejde nastartovat, čerpadlo nedává naftu. Napadlo mě, jestli černý nezapojený konektor není od imobilizéru a tudíž čerpadlo nechce spolupracovat. Pokud by někdo věděl, co s tím, byl bych rád zdar jak svin. Takze cumim do knizky a z meho pohledu jsi pouzil cerpadlo ze stareho modelu. Ted k tvemu problemu cerny konektor ma 4 piny a vede k cerpadlu k modulu alarm pin 1 zakaz startu jde z auta kabel cislo 8225 cervena, pin 2 to same kabel cislo 820A bila, pin 3 jde z cerpadla do vozu spinac tlaku oleje kabel 4100 zelena. Pin 4 zem. Modry konektor pin 1 kabel 1373A zluta a jde na pridavne korekcni rele pin 3, pin 2 zem, tyto 2 piny ovladaj ventil egr, pin 3 kabel 1358 ruzova je narele dozhaveni pin 3 a vcerpadle do to ovlada civku pridavneho korekcniho magnetickeho ventilu. Dle me to stim boshem nepojede je to uplne jinak zapojene nez lucas Citovat
Kennosaurus Odesláno 26. listopad 2012 Autor Odesláno 26. listopad 2012 Díky za upřesnění, co kam vede. Dnes jsme se to pokoušeli vodiči propojit a nejsme daleko od zprovoznění. Zítra to zkontrolujeme. Citovat
mirob Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Dobry den. Mam na zahrade takyto motor XUD9TE/Y DHY s cerpadlom o akom sa asi bavite vtejto teme a chcel by som ho spustit na prazdno v akej je kondicke. Len neviem kde by som mal priviest 12V aby sa uvolnil privod nafty .su tu dva konektory modry a cierny. Z modreho idu dva kable na mikrospinac a z cierneho na cievku nad konektorom a jeden hnedy kabel na cievku pod. Ako citam mozno to ma blokovanie z imobilizeru. Neviem ci je to bosch alebo lukas?Dakujem vopred. Citovat
Kennosaurus Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 Dnes se podařilo auto zprovoznit a vyladit. S novým čerpadlem jede báječně. Jak říkáte, konektory nesedí a bordel dělá imobilizér. Stačí dva drátky na správné místo a je vše v pořádku. My jsme postupovali s voltmetrem, prostě jsme zkoušeli, kde jde proud a co spojit, abychom obešli imobilizér. Zítra vyfotím a dám sem fotku. Citovat
Stiv Odesláno 26. červenec 2014 Odesláno 26. červenec 2014 sice už je to starý tema ale mam stejný problém, potřeboval bych vědět co kam připojit aby se auto rozjelo děkuju Citovat
Kennosaurus Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 Ahoj, je to už dva roky, tak trochu vzpomínám. Imobilizér jsme odpojili. Obešli jsme to tak, že od druhé polohy klíčku jsme navedli drátek ke stopventilu. Ale drátky tam mám dva, kam jde ten druhý si už nepamatuji. Po práci (po 15 hodině) se ozvu. Michal Citovat
Kennosaurus Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 Tak mi to nedalo a byl jsem se na to mrknout hned. Otevři si tuhle fotku: http://kennosaurus.rajce.idnes.cz/cerpadlo#DSC_0770.jpg modrý konektor odpoj, je k ničemu Pak si otevři tuhle: http://kennosaurus.rajce.idnes.cz/cerpadlo#IMG_6688.jpg Napojuje se konektor, který držím v ruce. Má 4 piny, od čerpadla jen tři. Pokud to u tebe vypadá podobně, zkus to napojit drátky jak to mám já a mělo by to jet. Není to moc dobře vidět, ale první pin (ten blíže k tobě) na tom trojpinu je volný. Co si pamatuji, tak jeden drátek je napojení druhé polohy klíčku ke stopventilu a druhý nevím, možná kostra? Dej pak vědět, jak jsi dopadl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.