Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozpojování hadic chladícího okruhu

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Chci měnit na 406 jednu trubku a nevim jak mám demontovat takový ty plastový kroužky co jí držej. Je to taková ta trubka co vede hned dospod do chladiče a je k ní spojená ještě taková menší co vede do nádržky s vodou. Vypadá to snad že to je nějak tepelně spojený, ale nevim jak. Dík za odpověď.

Odesláno

cece, ja si myslim, ze to je zalisovany v jednom kuse, na svym aute jsem ji tuhle mel vyndanou, abych ji ocistil od rzi, osetril stabilizatorem koroze a poradne natrel, aby mi jeste nejaky cas vydrzela a co jsem ji tak prohlizel tak to rozpojitelne nevypadalo.

v serviceboxu se taky prodava jen jako jeden kus s tema gumovyma hadicema, obj.c. 1343 P5 a cena 2523Kc

• O 2 týdny později...
Odesláno

Bohužel novej O kroužek nestačí protože to prorezlo za ním a blbě se to rozdělávalo a když sem to rozdělal tak se na mě vysypalo plno rzi. Přemejšlim o tom že kolem toho spoje udělám nějakou bandáž a stáhnu to tak aby to neteklo. Samožřejmě že je možnost jiná hadice, ale zatim co sem psal na jinou hadici pár lidem co to rozprodávají na díly, tak mi nikdo neodpověděl bohužel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...