vojcapek Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 Zdravim, Chci měnit na 406 jednu trubku a nevim jak mám demontovat takový ty plastový kroužky co jí držej. Je to taková ta trubka co vede hned dospod do chladiče a je k ní spojená ještě taková menší co vede do nádržky s vodou. Vypadá to snad že to je nějak tepelně spojený, ale nevim jak. Dík za odpověď. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. listopad 2012 Odesláno 21. listopad 2012 udajne treba nahriat fenom alebo teplovzdusnou... vyckaj si na fundovane odpovede, ale odpoved byb si hladanim urcite nasiel... Citovat
vojcapek Odesláno 22. listopad 2012 Autor Odesláno 22. listopad 2012 No jak tak vidim tak možná bude problém sehnat tu trubku novou než to rozpojit. Citovat
Ferry Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 cece, ja si myslim, ze to je zalisovany v jednom kuse, na svym aute jsem ji tuhle mel vyndanou, abych ji ocistil od rzi, osetril stabilizatorem koroze a poradne natrel, aby mi jeste nejaky cas vydrzela a co jsem ji tak prohlizel tak to rozpojitelne nevypadalo. v serviceboxu se taky prodava jen jako jeden kus s tema gumovyma hadicema, obj.c. 1343 P5 a cena 2523Kc Citovat
ozzy56 Odesláno 22. listopad 2012 Odesláno 22. listopad 2012 ano,rozpojit se to dá jen jednou...,je to jeden díl Citovat
vojcapek Odesláno 4. prosinec 2012 Autor Odesláno 4. prosinec 2012 a nemáte někdo nějakej chytřej způsob jak tu hadici zabandážovat aby mi netekla? je to zrovna špatný v tý spojce mezi chladičem a tou hadicí. Citovat
Ferry Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 sehnat jinou, nejjednodussi, nejlevnejsi a nejspolehlivejsi reseni Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. prosinec 2012 Odesláno 4. prosinec 2012 A nestačil by novej O kroužek ve spojení s chladičem?? Nebo kde to teče?? Tady se ta hadice už taky řešila - [upravil dne 4/12/12 21:31 od Radek Hurvajz] Citovat
vojcapek Odesláno 5. prosinec 2012 Autor Odesláno 5. prosinec 2012 Bohužel novej O kroužek nestačí protože to prorezlo za ním a blbě se to rozdělávalo a když sem to rozdělal tak se na mě vysypalo plno rzi. Přemejšlim o tom že kolem toho spoje udělám nějakou bandáž a stáhnu to tak aby to neteklo. Samožřejmě že je možnost jiná hadice, ale zatim co sem psal na jinou hadici pár lidem co to rozprodávají na díly, tak mi nikdo neodpověděl bohužel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.