Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Idem repasovat zadnu napravu.Menit silentbloky a tycky.Najhorsie su na tom silentbloky na obrazku cervenou.Je tam tak 1cm medzera.Lenze skrutky su tam tak zhrdzavene ze pomaly nepoznat zavit.Bojim sa ze ich utocim :( Daju sa nejako vymenit?

post-9273-14109628152233_thumb.png

Odesláno

na toto sa teraz chystam aj ja pri hrubej obliadke som si vsimol ze na pravej strane je to tam kus natesno zavadzia tam nadrz a hrdzave je to je tam dost ale pochybujem ze by som ukrutil 10 skrutku

Odesláno

Sáhni na všechna místa,kde máš obavu den dopředu štětcem s brzdovkou ( očištění snad ani nemá cenu zmiňovat.... ) a potom při povolování opět. Povol třeba o dva závity a dotáhni o jeden...takhle to opakuj stříkej a čisti a neměl by jsi mít problém.

Odesláno

Na pravej strane bude treba dat hrdlo od nadrze prec.Ocistim to poriadne mam kupene aj velke WD-cko aj brzdovku.A v praci som utocil aj novu 12 skrutku ,stacilo trocha vecsia paka :D Chystam sa na to uz asi rok ;) Potrebujem ponatierat aj celu napravu.Chcel by som ju zhodit dolu ale moc sa my nechce odpajat brzdy.Presnejsie ani neviem ako aby som nezavzdusnil cely okruch

Odesláno

aha ty chces zhodit vsetko komplet? ja ze napravnica ostane a natres ju na aute ,ale to ked chces zhodit komplet tak pocitaj ze mozno bude treba dat aj nove brzdove trubky alebo ich oopravit ,casto sa zapecie holender o trubku a proste to bud ucvaknes alebo ukrutis ja by tam napravnicu nechal a rozobral vsetko naokolo

Odesláno

Toto jsem dělal zhruba před týdnem tu výměnu nápravy a nic jsem nepřiškrcoval a nechal vytéct jelikož brzdovka tam byla už bůhvíjak dlouho, tak se tam dala aspoň nová do celého systému, odvzdušnilo a bylo hotovo. Dokonce i brzdný účinek auta se zvýšil.

Odesláno
Na pravej strane bude treba dat hrdlo od nadrze prec.Ocistim to poriadne mam kupene aj velke WD-cko aj brzdovku.A v praci som utocil aj novu 12 skrutku ,stacilo trocha vecsia paka :D Chystam sa na to uz asi rok ;) Potrebujem ponatierat aj celu napravu.Chcel by som ju zhodit dolu ale moc sa my nechce odpajat brzdy.Presnejsie ani neviem ako aby som nezavzdusnil cely okruch

Hrdlo nádrže? Proč? Aspoň teda u kombi jsem zvednul auto na hever, sundal kolo, vyměnil a šel na druhou stranu. Trvalo to cca 30 minut.

Odesláno

ja prostrcil 16ku dlouhej orech mezi hadicema a uz to slo v poho ... tyden jsem to strikal WDckem kazdy vecer a nebyl zadnej problem ... jen si pak dej bacha pri utahovani aby se ti pod sroub nedostala hadice ... ja ji kousek uskripl ale nic netece :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...