Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jakou máte zkušenost s poskytovateli plynu a elektriky. V bytě mám plyn od RWE a elektriku od ČEZu. Protože se budu stěhovat do domku, kde se plynový kotel, tak přemýšlím jestli nebrat plyn od někoho jiného (např. ČEZ atd.). I RWE nabízí nějakou slevu, pokud se zavážu být u nich 2 roky. Jsem z Chomutova, můžete mi poradit o jaké společnosti se zajímat, popř. které mají dobré podmínky a dobře napsané smlouvy. Pokud víte, které jsou levnější, přivítám váš názor. Díky

Odesláno

Tchyne k BE taky presla garance na 10 let a jejich sliby dodrzely jsou levnejsi nez dominantni dodavatel ale ne o 20% celkove ale jen u nejaky slozky takze ve vysledku u rwe by platili 31000 a BE 29800 takze o nicem, ale 0zzy 1 kdyz byl u me tak mi doporucoval fitmu na plyn ktera byla o 4,50kc na m3 levnejsi nez rwe a to je dost.....

Odesláno

Tchyne k BE taky presla garance na 10 let a jejich sliby dodrzely jsou levnejsi nez dominantni dodavatel ale ne o 20% celkove ale jen u nejaky slozky takze ve vysledku u rwe by platili 31000 a BE 29800 takze o nicem, ale 0zzy 1 kdyz byl u me tak mi doporucoval fitmu na plyn ktera byla o 4,50kc na m3 levnejsi nez rwe a to je dost.....

Odesláno

Jo to je ona,taky se k nim chystam prejit,Ozzi 1 uz u nich je,jen dam jeste precist obchodni podminky znamymu co se vyzna aby tam nebyl hacek....je dobry ze msji i nejaky pobocky kdyby neco.

.

[upravil dne 19/11/12 20:04 od Charlie 1]

Odesláno

Přesně jak píše Charlie 1, RWE a jim podobní se srovnávají pouze s dominantním dodavatelem v regionu ,což pro RWE je ČEZ či EON.Účelově jsou zticha o alternativních dodavatelích. My jsme u www.3-e.cz již rok a jsou naprostá jednička ve svém oboru.Máme u nich přihlášené i nájemní byty.

Odesláno

ja mam plyn a el u CEZ a mam tim 10 procent slevu.....

je to stejne jedno, co usetrim, na tom mi zvednou poplatky, aby zisk byl porad tak nak....

Odesláno

Scratchi, v tomto s tebou nemohu souhlasit.

Na slevu nekoukej, důležitá je cena zboží po slevě.

[upravil dne 22/11/12 20:57 od ozzy1]

Odesláno

Protože kupuji od majitele domek, tak jdeme 10.12.2012 přehlašovat plyn a elektriku. EUROPE EASY ENERGY a.s. mi řekli, že pokud by přehlásil tyto služby na mě, pak při přechodu bych musel čekat 3 měsíce (výpovědní lhůta) + 40 dní plynulý převod. Doporučili aby původní majitel přešel k EUROPE EASY ENERGY a.s. a zároveň změnil zákazníka odběrného místa (tedy na mě). Prý to pak trvá pouze 40 dní. Proč zde neplatí 3 měsíční výp.lhůta, víte to někdo?

[upravil dne 23.11.2012 19:36 od Francouz_407]

Odesláno
Jen plyn u elektriky by byla uspora asi jen 600 kc...

Tak jsem si to spočítal. U plynu mi to dělá 3.000,-- a u elektriky 600,--. Takže úspora by byla 300,-- měsíčně.

Do toho nejdu.

Odesláno

Ještě k tomu mému původnímu dotazu, když stávající zákazník RWE přejde k EUROPE EASY ENERGY a.s. a zároveň se změní zákazník odběrného místa, tak výpovědní lhůta 3 měsíce neplatí? Víte to někde jak to je?

Odesláno

Tak mě EUROPE EASY ENERGY a.s. ohledně plynu napsali toto:

http://www.uloz.to/xJu5gkv/plyn-do63000-pdf

U toho plynu není tam nějaká chyba? Jednak jsem jim psal, že mám RWE Energie a potom, není tam cena za kubík ale za kW, to je asi špatně.

http://www.uloz.to/xG4AdQE/elektrina-kalkulacka-pdf

Standartně v domech je i levný proud, nabízí to také i tito dodavatelé?

Odesláno

neni, vetsina dodavatelu uz presla i u plynu na kwh... orientacne 1m3 - 10.5kWh, nicmene presna cisla se dozvis az pri zuctovani, protoze zalezi \"jaky je zrovna plyn\"

Odesláno

Zdar kluci,řeším změnu dodavatele elektřiny.Srovnávače na netu jsem projel a chci se zeptat na vaše zkušenosti co a jak.

Mám ČEZ aktuální spotřeba byla:

443kWh VT

6800kWh NT

Kraj: Středočeský

Sazba: D45d

Jistič:3x25 A

každý udává na své stránce jinou cenu konkurence a konkurence udává taky něco jiného a nebo na to blbě koukám.:mad:

Předem děkuji za názory,podněty a na co si dát bacha...

Díky :papa

EDIT: konkrétně by u mě maník od RWE

[upravil dne 28/11/12 14:46 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...