Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím podařilo se mi doma rozbit origo ovladač od dvb-t tuneru Sencor viz.http://interlink.tsbohemia.cz/sencor-dvb-t-receiver-sdb-1014t_d114218.html

a zkusil jsem koupit nějaký uni ovladač ale značku sencor to ani nepodporuje:o a chtěl bych se zeptat jak by jste to řešily vy? jak sehnat ovladač abych nemusel vyhazovat celou krabičku, protože origo ovladač stojí 400,- a za 500 jsem koupil celý výrobek......díky za pomoc

Odesláno

Se Sencorem je obecně problém, řešil jsem to u několika zařízení (DVD, DVBT.. ) a ty UNI kódy nefungují. BUď tedy koupit nový ovladač a nebo použít učící ovladač který ale potřebuje původní ovladač kvůli naučení kódů. Cenově se dá pořádit vcleku levně, ale musel bys sehnat někoho kdo ti ovladač půjčí.

Jinka Sencor má s DO velké problémy, je necitlivé a velmi velmi poruchové, takže doporučuju STB zahodit a koupit něco jiného.

Odesláno

No to je pravda že je to jak za novej DVB-T nějaky strašný značky, ale psal že chce uni levnější než to co mu nabidli.

Jinak ja vyzkoušel asi 4 DVB-T od Sencoru, Evolve, ECG, Strongu a všechno je to jedna sračka, takže jsem skončil u Topfieldu tf-4100 s vestavěným HDD, byl levnej, a hlavně fungoval naprosto přesvědčivě;)

[upravil dne 18/11/12 21:00 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Hm.... ono je stejne lepsi koupit asi novy, s toho aukra vyjde o stovku levnejsi nez jsem ho kupoval ja jako novy:( ovladac se me dostal mezi kridlo postele....

Odesláno

Zbyl me jeste ze stare televize jeden tuner strong ale to je jeste vetsi smejd nez sencor;) ovladac reaguje hrrozne, menu hrozne... stejne budu kupovat nove lcd tak to par mesicu budu muset vydrzet

Odesláno

Vcelku dobrej uni ovladač nabízejí v Lidlu. Stojí asi 200,- a má učení z origa nebo i skenování kde ho nasměruješ na přístroj, zapneš skenování a on prostě projíždí jednotlivý kódy a uvidíš až se na nějakým chytne. ;) Umí až 8 přístrojů.

Odesláno

z lidlu jsem taky slyšel že je fajn ale naposledy když jsem tam byl tak ho neměli, asi ho mají jen když je nějaká akce.

charlie: díky ale asi na to kašlu, vydržím to s tím druhým a na jaro budu kupovat novou telku;)

Odesláno

Já ho naučil na TV OVP+VRC Thomson+DVD Samsung+STB StarCom. Je fakt, že jsem měl ke všemu ovladače a učení bylo snažší. Nejhorší bylo naučit asi ten STB. S tím displejem to je fakt. Čitelnej jen pod určitým úhlem, ale zase podsvícení tlačítek je v noci super.

Občas se mi stalo, že se díky němu zapnul notebook. :D

[upravil dne 19/11/12 19:32 od Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...