Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zabezpecenie 508


Toudy5587

Recommended Posts

to skuci: to mas pravdu, ale naco potom poistovna a nielen jedna poistuje na cennikovu cenu (katalogovu)? A vyplacat bude z fakturovanej? To je co za system? To uz nie je protizakonne? ;)

A co som sa pytal poistovaka, tak pri totalke (kradezi) sa zohladnuje amortizacia tiez kto ma spoluucast tak aj to...

Vytvoril som nove vlakno kde by sme mohli popisat viac o HP.

[Edited on 12.12.2012 14:33 by PeugeotHDi]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže když kupuješ nový auto, tak pojišťuješ na cenikovou ale každej rok by si to měl nechat přepočítat na tabulkovou a ten první rok je tam hroznej skok a pojišťovny stejně nepředpokládaj, že dejme tomu do měsíce od koupi nebude totálka nebo kráděž a když jo tak hodně malý procento

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Mně taky dělali všude nabídky automaticky na fakturovanou cenu. Je to logické, za ceníkovou dneska nikdo neprodává, navíc jde o \"cenu obvyklou\" a ne reálnou. Když máš slevu na lístky do kina a představení se zruší, tak taky vrátí cenu reálně zaplacenou a ne tu před slevou...

Myslím, že dotyčného pojišťovák pěkně natáhl - vyšší pojistka, vyšší provize.

Zamykání zpátečky je taková česko-slovenská specialita, která ze všeho nejvíc otravuje řidiče a zloděje stejně nezastaví. Nejlepší je to pískování/leptání skel, úplně to znehodnotí auto k dalšímu prodeji a na díly je taky cena nižší. Navíc je suverénně nejlevnější a nejkomfortnější.

Jinak na samodomo výrobu bych se vykašlal, stačí do googlu zadat \"leptání vin\" a hned v prvních dvou odkazech nabízejí sadu za necelých 400Kč (nebudu uvádět, abych nedělal reklamu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...
  • O 3 roky později...
  • O 2 týdny později...

Ja pouzivam aktivni vyhledavani neboli GPS. Kazdy rozjezd po delsim stani cca 5 minut mi vola na mobil, ze se auto hnulo a v aplikaci vidim, kde se nachazi, hak rychle jede, atd... zpetne se daji vyhledat trasy, kolik km se ujelo jak rychle atd. Kdyz nekdo chce ukrast auto ukradneho tak jak tak, ja jen budu vedet, kde ho rozebiraji. 😄

Oblbnout se to da taky treba, kdyby to dali do kontejneru nebo specialni plachtou zakryly. Odpojeni baterky jim nepomuze, ma to malou zalozni baterii cca na hodinu a hned to zacne hlasit sms odpojeni externiho napeti s pozici. Mesicni naklady cca 15,-Kc s kartou od Kaktusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že hlavní je se zamyslet, jestli člověk opravdu vlastní tak atraktivní a žádané auto aby musel aplikovat takováto zabezpečení. Chystám se na novou 508 a upřímně si nemyslím, že by zrovna na toto auto někdo organizoval takovou akci. Na to jsou tady úplně jiné modely. Toto mne nechává opravdu v klidu nějaké kontejnery, podval atd. Každé zabezpečení je hlavně kvůli běžným náhodným zlodějům a přesně jak bylo řečeno, když už to někdo chce ukrást, ukradne to. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou feťáci apod verbež která chodí po městě a hledá hlavně VW group apod. Prostě tohle se tady krade nejvíc, to je realita. Tím neříkám, že se nebojím, to ne. Jen říkám, že když člověk slyší názory populace tak jednoznačná modla je Passat atd. Pozor, tohle neříkám že si myslím já, to bych tady nebyl 😉 Jen říkám, co většinou slýchávám všude okolo. Zabezpečení určitě ano, jen bych neměl už asi strach že někdo bude řešit kontejner apod. Nejvíc se kradou auta kterých je nejvíc aby se dala jednoduše udat včetně náhradních dílů a potom jsou krádeže na zakázku a tam už se řeší ty kontejnery apod. To jsou už auta z jiné cenové kategorie. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nahodny zlodej existuje, ale ten sa nezameriava na konkretnu znacku, tomu je uplne jedno co ukradne, pokial to splna podmienku kradez bez namahy, hlavne za ucelom odvozu inych kradnutych veci, povozenia sa, odvezenia auta na ine miesto a tam ukradnutia par veci z vozidla, cize na kradez potrebuje kluce od vozidla, napriklad ked vykradne dom a je tam auto alebo niekto necha nastartovane auto (su aj take pripady). Bezne fabricke zabezpecenie absolutne nesplna svoj ucel, odradi prave iba take zlodeja, ktory potrebuje na kradez kľúče. Cize staci jedno zabezpecenie navyse a uz je auto daleko lepsie chranene. Zabezpecenim nemyslim ale GPS a podobne, to je iba doplnok. Peugeot sa nastastie kradne iba velmi malo, respektive sa kradnu Peugeot dodavky. Kazdopadne jedno zabezpecenie by som vzdy radsej pridal, VAM, Zeder, Pandora. Hovori sa, ze ak chce, tak ukradne, ale naco by si robil zbytocnu namahu, ked o ulicu dalej, alebo o 2 auta dalej ma rovnake bez zabezpecenia alebo iba s fabrickym zabezpecenim. Toto nepisem z informacii ktore mam od inych ľudí, ale zo 16 rocnej skusenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale však ano, s tím naprosto souhlasím včetně toho, že když jsou vedle sebe dvě auta a jedno představuje snadnější kořist, vybere si to. Kombinace slov - náhodný zloděj bylo špatně formulováno. Myslel jsem tím někoho, kdo chodí po městě a hledá - třeba Octavie. Prostě ne někoho kdo krade na zakázku, tudíž je to expert věcí znalý který už používá podval, kontejner, rušičky apod. Prostě jsem asi divný ale těch se opravdu nebojím. Jinak s tebou souhlasím. Kousek od naší firmy měli pronajatou halu feťáci, kteří po okolí kradli Octavie, Fabie apod. Rozebrali na díly a z výnosů kupovali fet. Autorádia apod co už dnes moc nefrčí je asi totéž. Neříkám že zabezpečení je k ničemu. To jsem nikde nenapsal. Jen vždy pracuji s pravděpodobností která prostě funguje. Tím však neříkám, že reálné to není. Krade se cokoli, kdekoli. Vždy je to jen o štěstí a nebýt ve špatný čas na špatném místě. Nelze se spolehnout na nic. Sám si však napsal že Peugeot je na nižší pozici žebříčku (za což jsem rád 🙂) a to jsem přesně myslel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...