Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. Mám P307 SW, FAP. Požiadal by som o váš názor, či má zmysel tankovať drahšiu naftu, alebo tankovať klasickú a pridávať aditívum. Ďakujem

Odesláno

bez repy :D ale tu nesezenes :bojim vetsinou kvalitni naftu ma benzina a hlavne benziny s vecim obratem pac se jim tam neflaka skondenzovana voda ;) vervu jen ve velkejch mestech protoze v malejch sou to lezaky :(

a ani u vas prekouk jsem ze ses od sousedu ;)

[upravil dne 14/11/12 18:29 od dyno]

Odesláno

jeste neco : mozna je to placebo efekt ale kdyz sem tankoval treba v nemecku na shellu tak se mi zdalo ze t lip jede a motor na volnobeh tisi chod ale jak rikam placebo efekt to mohl byt :myslim

Odesláno

Ti premiove paliva by mali byt dovezene z vonka, ale ta cena je sialena...

To co preplatis na cene sa ti nikdy nevrati...

Ja aditiva neuznavam.

Tankujem v rakusku odvtedy co mam auto a aditiva tam hadam ani nepoznaju...

Odesláno

Nejlépe motorovou naftu;)

Jinak o naftě je tady toho popsáno až až, stačí použít hledání, jinak já se řídím heslem tankovat na benzinkách co mají nějaký jméno, nejezdím nikam na malý benzinky, plus používám aditivum VIF:papa

Odesláno

Ja sa snažím kupovať naftu, hlavne na pumpách, kde je obrat, aby nebola \"odležaná\". Žiadne no name. U nás Slovnaft , Schell. OMW,

Jurky a podobné obchádzam. Používam WIF

• O 2 roky později...
Odesláno

Jazdím aspoň 10 rokov  viac ako 150 tis.Kúpil som ju so 130 tis. Teda teraz 280 tis.  na Jurki naftu 2.O HDI 66kw, EGR off, čip 85 kw.  a všetko je OK Spojka pôvodná aj vstreky Siemes.Ide vynikajúco.spotreba 6 litrov priemer dlhodobý.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...