Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vvitty: to já vím, ale oni ne :) na druhou stranu, člověk tam leccos pochytí, oni jsou takoví dost fandové do původních technogií a materiálů, žádné praseni polystyrenem, plastovými okny a podobnými sajrajty. Leccos z jejich řešení bych rád časem použil taky, akorát ne v až takové ruině (leda by opravdu stála za to).

Odesláno

Náš generál koupil barák po nějakém \"mazalovi\" teda barák Okál na větrné hůrce situovaný na sever. Super koupě s \"duchem místa\". Jeden z nejznámějších českých architektů mu poradil aby to neboural, že se to dá elekgantně obestavět. Takže za další 4 mil. má \"obloženej okálek\". Holt proč by to boural :D

Sorry za :xvul

Odesláno

odpovím si tedy asi sám.. našel jsem, že m3 drti má 1,6 tuny..

pokud je to pravda, tak by to bylo 35tun...¨

dál jsem našel, že chládek a tintěra prodává recyklát za 60Kč..

jestli dobře počítám, tak by to bylo 2100Kč zhruba za matroš.. není to nějak málo?

Odesláno
Vvitty: to já vím, ale oni ne :) na druhou stranu, člověk tam leccos pochytí, oni jsou takoví dost fandové do původních technogií a materiálů, žádné praseni polystyrenem, plastovými okny a podobnými sajrajty. Leccos z jejich řešení bych rád časem použil taky, akorát ne v až takové ruině (leda by opravdu stála za to).

Sakrys, to bych se taky nechal poucit :-) Ta nase pamatkove chranena ruina na Vysocine se bohuzel strhnout neda, takze se delalo prave tohle - zustaly v podstate jen obvodove zdi. A to jeste vetsina tech obvodovych zdi je slozena ze zazdenych oken a dveri, ktere se v prubehu let vybouraly jinde a pote opet zazdily az nezbylo misto, kde nebyly... :-)

Odesláno

Mám ti sjednat exkurzi? :) Barák na místě, kde je spodní voda tak vysoko, že studnu pomalu vykopeš zahradní lopatkou kde se ti zamane, nepodřezaný, neizolovaný, ale přesto suchý... Nebo krov bez hřebíků - na dřevěné čepy. Špaletová okna vlastní výroby, hliněné omítky... Krov bych takhle třeba sám dělat nemusel, ale ty okna určitě, hliněné omítky velmi pravděpodobně taky.

Odesláno

tu cenu co jsem psal, tak to je za suťový recyklát.. za betonový mají za 138Kč/t.. jakej je rozdíl mezi těmahle dvouma?

ten suťovej mají psanej jako podklad pod základový desky, ten betonovej pod dlažbu a komunikace..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...