Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jsem tu tak trošku nový.

Majitelem P407 jsem asi od května, tak jsem zatím jen pročítal co je nového.

Ale asi tak 2 týdny zpět jsem zjistil takovou menší \"závadu\". Když naplno sešlápnu plynový pedál, když chci třeba předjíždět. Tak nejdřív se mi jak kdyby naprázdno zvýší otáčky, potom pomalu klesají dokud se auto nechytne a až teprve začne táhnout.Když přidávám tak nějak postupně, a nesešlápnu pedál na podlahu tak je vše ok a auto plynule přidává. Nevíte někdo čím by to mohlo být?

Hledal jsem podobný problém, bohužel se mi nepodařilo nic najít, tak snad tu nebudu vytvářet zbytečný topic.

Jinak je to P407, 2,0 HDi, 2008, po faceliftu.

Předem díky

Odesláno
Zdravím, jsem tu tak trošku nový.

Majitelem P407 jsem asi od května, tak jsem zatím jen pročítal co je nového.

Ale asi tak 2 týdny zpět jsem zjistil takovou menší \"závadu\". Když naplno sešlápnu plynový pedál, když chci třeba předjíždět. Tak nejdřív se mi jak kdyby naprázdno zvýší otáčky, potom pomalu klesají dokud se auto nechytne a až teprve začne táhnout.Když přidávám tak nějak postupně, a nesešlápnu pedál na podlahu tak je vše ok a auto plynule přidává. Nevíte někdo čím by to mohlo být?

Hledal jsem podobný problém, bohužel se mi nepodařilo nic najít, tak snad tu nebudu vytvářet zbytečný topic.

Jinak je to P407, 2,0 HDi, 2008, po faceliftu.

Předem díky

..podla mna ti smyka spojka, ked to zoslapnes auto musi vystrelit ak mas primerany prevodovy stupen, neni o com. ak ti zacne smykat spojka, zacne ti vybehovat otackomer bez tahu...

Odesláno

neviem isto ale zda sa mi ze tu na fore niekto popisoval podobnu zavadu.. ale ked mu to robi iba pri vyssich rychl. stupnoch tak bude spojka ko.. nieco podobneho bolo popisovane pri jednej 406ke..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...