Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute všichni prosím vás mám takový dotaz přemýšlím o koupi peugeotu 307 SW 2.0 HDi 100 KW a zajímalo by mě za kolik se dá jezdit s tímto motorem nezajímá mě ježdění uplně na spotřebu ani žádné závodění prostě normální jízda předem děkuji za odpověďi

Odesláno

mám teda 66Kw taky hatchback

nejsem žádnej závodník,používám auto k jezdění jak do práce tak na nákupy po městě,zhruha půl na půl, je pravda,že ho mám zatim jen chvilku,zatim mám spotřebu slušnou,je pravdou,že se ted trochu ochladilo a spotřeba půjde nahoru,uvidíme při dalším tankování:)

[upravil dne 11.11.2012 16:25 od vendelinek]

Odesláno

Vendelínek: nelze srovnávat 66 kW nebo 79 kW motor s 100 kW, ten nejsilnější papá více ... myslím, že to uvádí i výrobce, pokud se nepletu, tak kombinaci 6,2:myslim

Odesláno

Ja mam dlho-dlhodobu 6,0L/100km (Mesto - Dialnica priblizne 50:50)

Pokial sme sli do Bulharska a spat cca 2500km spolu - dlha trasa a prevazne okresky priemer bol 5,5L/100km

Odesláno

raz sa mi podarilo 5,3 ale to fakt na dlhu trasu a bez premavky..inak si vypyta tych 6,6 jak nic a ked mu slapnes na krk ti zozere aj nohu :D

dlhodoby priemer mam 6,8 uz rok, asi to tam zamrzlo

[upravil dne 12/11/12 19:19 od shark734]

Odesláno

ano 5,5 a tiez som robil :o aj preto ze sme boli 4 v aute a batozina v kufri a vobec to nebola vikendova jazda

btw. vstrekovanie - Delphi

[upravil dne 12/11/12 19:19 od uepepe]

Odesláno

na dialnici som ho dostal max na 5,4, ale to som isiel na spotrebu. Normal na dialnici mam 5,7. Mesto 7,2 a kombinacia 50:50 (mesto, mimo mesta) jazdim okolo 6,2 - 6,5. Jazdim normalne ,...

Odesláno

Aha,

tak když to porovnám s mou 307 SW 1.6hdi 80kW , tak mi to vychází, že má spotřebu 2.0l o cca. 1l více než 1.6l v naftě

Zajímal by mě motor 2.0HDI/ 110kw v 308 kolik bere?

Odesláno

Hosi, obcas by ste mohli vyhnat aj tych pavukov spod plynoveho pedala. :D

Ale je pravda, ze okolo 7 litrov sa s tym da chodit bez problemov. Ale tiez je pravda ako pisal shark, ze ked tomu stupis na krk tak nieje problem urobit spotrebu 10 litrov, len tak to hvizdne.

[upravil dne 18.11.2012 01:54 od DanculD]

Odesláno

Nemám sice SW, ale mám dlouhodobou a skutečnou spotřebu 5,4 l. Když jezdím do Francie a to 2 x ročně a se slušným nákladem a to několik roků / Německo a Francii / po dálnici cca 1500 km cesta jedním směrem, tak mám spotřebu do 6,1 l/ 100km a prům. rychlost se stau i peage přes 100km/ hod. Pravou nohu ještě ohryzanou nemám, kick down nepoužívám a naftu s VIFem dávkuje Siemens.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Môj palubný počítač ukazuje priemernú spotrebu 5,2 L,ale auto žere podstatne viac,tak 6,5 l.Je tomožné že palubák by takto klamal?

Odesláno

momentalne sa dlhodobo pohybujem na 6,4 ... pod 6 pri dennom jazdeni neviem dostat...to by som uz potreboval antidepresiva :D

mne palubak ukazuje pomerne presne +-0,1l

[upravil dne 8/9/13 17:18 od shark734]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...