Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pozdravujem vsetkych, neda mi nepodelit sa o pocity a dojmy zo zhanania auta na pracu... Zadanie bolo kombi alebo nieco blizke osobaku, 5 miestne... Volba padla na 206sw, 307sw, 406break alebo Partnera... Za posledne dva dni som obvolal asi 30tku inzeratov, presiel som priblizne polku z nich, bodovali vsak traja... Prvy (koli ktoremu som sa previezol az do Ocovej (inak som zo zapadneho SK) bol nadherny p. 307sw, na prvy pohlad auto ako cukrik ako z vonku, tak aj z vnutra, tragedia vsak nastala hned po nastartovani... na kluke odpruzena remenica ktora osmickovala, napinak chcel kazdu chvilu vyskocit, z jedneho zo vstrekovacov hlasity cvakot priznacny pre vstrek po smrti.. cez to vsetko som sa siel previest, pocas jazdy som chvilu patral preco sa mi pustil vetrak na kureni... potom som zistil ze to nieje vetrak, len medzi dvere a tesnenie strcim skoro celu ruku a fuci tadial... predavajuci priznal, ze auto bolo buchnute... evidentne cez strechu a nie len to pretoze boli menene aj oba chladice ako vodny tak aj klima, ked som spomenul ze spojka sa chova nejak cudne a pri radeni to dost kope, ci nieje ko dvojhmota (udavany vykon 80kw) bolo mi vysvetlene ze je to 66kw a cipnutych... napriek tomu som prejavil zaujem o kupu, z ceny vsak zlavit ani nahodou... odchod domou...

Dalsie dve perly boli dnes, pricom jedna ma stala 3 hodiny casu... preco? Prijazd na obhliadku, jednalo sa o 406break, podla infa 175tis. km, auto ako tak celkom vypadalo, sli sme sa previezt, radenie totalne nemozne, sedacka presedena ako po 500tis... vystupil som, sadol do svojho auta a zistil ze nemam kluc od svojho auta - bolo celu dobu otvorene pretoze ma tam cakala kolegyna, kluc som vsak vzal so sebou, nahanam majitela aby mi otvoril auto ze mi tam musel vypadnut kluc, majitel odchadza s tym ze to nieje jeho problem... volam policiu, majitel sa vracia aj s autom, kluc sa nenachadza.. nikde som nevystupoval.. a pri mojom aute cakala kolegyna takze tam aj keby mi vypadol ho nemal kto vziat...

Nakoniec som nasiel Partnera, skusobna jazda, skvele auto sa mi na prvy pohlad pacilo, dohodli sme sa na kupe, predavajuci prinasa zmluvu, pozeram cenu, predavajuci vyuziva skutocnosti ze som si nebol isty cenou (inzerat som si nevytlacil), presviedca ma o cene o 40€ vyssej...

Zaverom teda suma sumarum najazdil som vyse 500km po obhliadkach, prisiel o kluc od auta a este ma natiahli o 40€. Nakoniec mam doma aspon pekneho partnera ktory dufam posluzi :D

.... hadam to nikoho neunudi, potreboval som si akurat trochu ulavit z mojich dojmov v oblasti predaja aut na sk a dufam ze dlho nebudem potrebovat nic dalsie narychlo zhanat :papa

[upravil dne 9.11.12 21:38 od Parc]

Odesláno

koblih69: toto boli take tie naj :D ... inak som mal to cest napr s 307/2.0hdi na ktorej ked som slapol na plyn nechal som na zemi cierny kruh sadzi o priemere cca 20cm, alebo autom ktore nebolo nikdy burane a pritom jedno svetlo vytahane od slnka, druhe nove, naraznik v inom odtiehni ako blatnik a ten iny ako dvere a pod... ale tieto tri boli take milniky ktore ma dostali do kolien asi najviac a vedie ten \"strateny\" kluc koli ktoremu som si musel nechat priviezt nahradny kluc od auta aby som sa stadial vobec dostal :D ... prosto som sa z toho asi potreboval trochu vyrozpravat :D

ps: urcite zo seba nechcem robit nejaku obet alebo nieco podobne... len jednoducho nevychadzam z uzasu co ludia dokazu

[upravil dne 9.11.12 21:56 od Parc]

Odesláno

crazybiker: tak nastastie auto nekupujem casto... tu je to tak dajak narodny sport ako sledujem :D na svojej 407dme mam tiez na stlpiku nalepku s vymenou oleja pri 211tis a na tacho svieti 104 aktualne a predavajuci tvrdil ze auto ma 102tis :D... asi najviac ma vytacala ta drzost s akou ti ludia dokazu tvrdit nieco co je na prvy pohlad klamstvo... nieje pravda vid auto v nudzaku a maval mi pred nosom kartickou z emisky ze auto je ok... dalsi zasa najskor tvrdil ze auto malo robene rozvody pred 10tis km ale ked som pristupil na volnobeh plyn nech vidim co z toho leti zacal ziapat nech pustim ihned plyn a rozvody zrazu menene neboli :D

Odesláno

tvrdí, co je na první pohled vidět? Záleží, kdo se na to kouká, autoamatér si toho třeba vůbec nevšimne a zajímají ho třeba jenom tyto položky: Cena, stav tachometru, motor (kvůli povinnému), přítomnost klimy a barva :D. To že to udělalo kutululů pozná, až při nehodě ... bohužel takoví lidé jsou a na takové oni cílí.

Hlavně, že jsi pořídil :)

Odesláno

vdaka za toto vlakno, lebo ked raz bude predavat svoje auto,

tak kazdeho odporucim na toto vlakno aby vedeli co si maju ist kupit,

ked budu mudrovat ze ako draho svoje auto predavam... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...