Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pekný večer,kúpil som P308SW v autorizáku ako predvadzací a neviem či tam mali byt aj nahradne žiarovky ako povinná výbava.Ja som ich nedostal.Kto kupil podobné auto,napíšte prosím,čo všetko ste dostali ako povinnu výbavu.Dakujem.

[upravil dne 9/11/12 20:45 od marek64]

Odesláno

Povinná výbava není součástí auta. U solidních prodejců ji dostaneš zdarma k autu (zdravím Jonal Hodonín:papa), ale žádný nárok na ni nemáš. U jetého auta už pak vůbec ne.

[upravil dne 10/11/12 17:55 od Ajap]

Odesláno

Ja som kupoval tiez auto v Hodonine a ziarovky som tam mal. Ale nie lano. Potom som si kupil v SR kapsicku so Slovenskou vybavou a teraz mam povinnu vybavu aj pre ČR a aj SR:D Myslim ze Česi nemaju lano a my zase ziarovky

Odesláno

Povinná výbava by měla být součástí každého vozidla, ať je nové a nebo ojeté. Jinak unás jsou žárovky + pojistky povinné výbavě každého vozidla bez vyjímky kategorie a zařazení.

Odesláno

Robozv: Akorát před dvěma lety:)

Teď koukám do papírů a opravdu akorát dva roky - na den:super

[upravil dne 12/11/12 20:39 od Ajap]

Odesláno

Ja tam mám,lekárničku,lano,trojuholník a dnes som si kúpil teleskopickí klúč na kolesá,lebo ten origo sa asi hodí len na spustenie a zdvyhnutie rezervného kolesa...:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...