Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

návrat do dětství, aneb, jsem nevěděl, že se ještě vyrábí Monti systém :)

Recommended Posts

Odesláno

Monti také hračka mého dětství, a ještě se prodává, třeba v hračkářstvi Bambule jsem to viděl a dokonce modely, které byly před 15-20lety:) Obcas mam nutkani si to koupit, třeba americkou odtahovku :D

Odesláno

ja mel liazky, benzinu, ten kamion s zlutou plachtou a prepravnik na auta. A taky jsem mel jeep safari :D

no a ted si koupim asi tu s tim novopackym pivem, k 30tinám :)

Odesláno

Jasnéé :D

Ja som mal Červénu Rallye Tatru a MS 13 - RADIO a MS 15 - CAMPING (to boli tusim Renault 5 tky :D)

Odesláno

Ano červena Tatra :) Benzinka Liazka , pak bezova Liazka s bilyma kontejnerama, americky cerny tahac s autovlkeme dvoupatrovym, pak ty maly nakaldni mercedesy hasice, Renulat 5 Turbo :), pak jeste byly modre Land Rovedery Defendry s rezervou na predni kapote - safari, pak amricky tahac - raketoplan :) No doma by se toho naslo asi hodne, jinak vim, jak tenkrat vysel autobus a byl celkem drahy na to dobu:o

Odesláno

Já měl červenou Tatru dakar 6x6, Liaz benzinu, Liaz tahač se žlutou plachtou a Renolda 5

Dalších pár sem koupil sinovci k vánocům a druhý den ráno jsme je stavěli to byli časy:):)

Odesláno

JJ ARAL jsem taky nemel, musela stacit Benzina :D

Nejhorsi je, ze deti dneska na takove veci asi moc nejsou, radeji sednou k PC a flakaj se, jsem rad, ze jsem mel detstvi, proste litani venku s kamarady a ne sezeni po obchodacich nebo traveni mraky casy u PC.

Odesláno

Taky jsem měl a některé v lepším stavu stále mám ve sklepě :D Liazku s návěsem Shellu, Favorita v nějakých \"závodních samolepkách\" Defendra v barvách UN a safari, Liazku Benziny, Dodávku Renaultu, myslím, že to je Master a určitě jsem na něco zapomněl. Kámoš toho má doma plnou skříň :D

Odesláno

Stále mám doma v krabicích a čekám až budou kluci ještě trochu větší. Jinak moje první auto byla Tatra Paříž - Dakar zakoupená v prodejně Tuzex na tehdy Leninově dnes Evropské třídě na Šárce v roce 1986. Strašně jsem ještě toužil po Liazu Paříž - Dakar, ale to bylo nedostatkové zboží. Vlastně všechy ty náklaďáky se v normálním obchodě v Praze nedali sehnat. A pak jedny vánoce jsem dostal Liazku s dlouhým návěsem a plachtou - málem jsem si radostí ucvrnknul do textilu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...