Guest Scratch Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 http://www.vista.cz/NextCategory/cs-CZ/P49/montisystem Citovat
Berry86 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Monti také hračka mého dětství, a ještě se prodává, třeba v hračkářstvi Bambule jsem to viděl a dokonce modely, které byly před 15-20lety:) Obcas mam nutkani si to koupit, třeba americkou odtahovku Citovat
Marcel00 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 aaach.... :-) sladke casy... skoda toho... velmi rad spominam, tak rad by som sa tam vratil... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 ja mel liazky, benzinu, ten kamion s zlutou plachtou a prepravnik na auta. A taky jsem mel jeep safari no a ted si koupim asi tu s tim novopackym pivem, k 30tinám Citovat
Cinicman Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Safari Jeep a žltú Liazku a Červenú Rallye Tatru som mal aj ja... Ale to už bolo hoooodne dávno... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Jasnéé Ja som mal Červénu Rallye Tatru a MS 13 - RADIO a MS 15 - CAMPING (to boli tusim Renault 5 tky ) Citovat
miroja Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Tak ja som trochu starsi rocnik, ale zopar som kupil synovi. No kde su teraz... ozaj neviem. Citovat
Berry86 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Ano červena Tatra Benzinka Liazka , pak bezova Liazka s bilyma kontejnerama, americky cerny tahac s autovlkeme dvoupatrovym, pak ty maly nakaldni mercedesy hasice, Renulat 5 Turbo , pak jeste byly modre Land Rovedery Defendry s rezervou na predni kapote - safari, pak amricky tahac - raketoplan No doma by se toho naslo asi hodne, jinak vim, jak tenkrat vysel autobus a byl celkem drahy na to dobu:o Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 jj, bylo to drahy, ted uz je to za pakatel Citovat
pipistrel Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 veru aj ja spominam. nedavno som tusim uz nejake veci vyhodil mal som vsetky liazky z navesmi a cerveny americky tahac s navesom a este liaz dakar a este nejake co napametam Citovat
Tango C8 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Já to mněl taky, to mi bylo asi 10. Mněl jsem všechny Liazky z návěsem, krom Aralu:D [upravil dne 9/11/12 09:35 od Tango C8] Citovat
Smudla_22 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Já měl červenou Tatru dakar 6x6, Liaz benzinu, Liaz tahač se žlutou plachtou a Renolda 5 Dalších pár sem koupil sinovci k vánocům a druhý den ráno jsme je stavěli to byli časy:) Citovat
Berry86 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 JJ ARAL jsem taky nemel, musela stacit Benzina Nejhorsi je, ze deti dneska na takove veci asi moc nejsou, radeji sednou k PC a flakaj se, jsem rad, ze jsem mel detstvi, proste litani venku s kamarady a ne sezeni po obchodacich nebo traveni mraky casy u PC. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Scratchi: tohle ale musíš mít - http://www.vista.cz/Product/cs-CZ/0109-61.4/ms-20614-20--20novopacke-20pivo Citovat
Guest minimaxa Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 V Semilech na náměstí je stále značková prodejna Citovat
radim.1008 Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Taky jsem měl a některé v lepším stavu stále mám ve sklepě Liazku s návěsem Shellu, Favorita v nějakých \"závodních samolepkách\" Defendra v barvách UN a safari, Liazku Benziny, Dodávku Renaultu, myslím, že to je Master a určitě jsem na něco zapomněl. Kámoš toho má doma plnou skříň Citovat
Honza z Nera Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Stále mám doma v krabicích a čekám až budou kluci ještě trochu větší. Jinak moje první auto byla Tatra Paříž - Dakar zakoupená v prodejně Tuzex na tehdy Leninově dnes Evropské třídě na Šárce v roce 1986. Strašně jsem ještě toužil po Liazu Paříž - Dakar, ale to bylo nedostatkové zboží. Vlastně všechy ty náklaďáky se v normálním obchodě v Praze nedali sehnat. A pak jedny vánoce jsem dostal Liazku s dlouhým návěsem a plachtou - málem jsem si radostí ucvrnknul do textilu Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 fakt? Nasi to vzdy nejak sehnali po praze Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.