rondob Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Prosím Vás viete mi poradiť, či sa nedá nejako upraviť palubný počítač aby mi ukazoval dojazd až do nuly? Pri 50 km mi totiž ukazuje už len čiarky --- Nie je to možné nejako upraviť? Nedá sa to prerobiť? Na felícii som mal palubák a ten mal kopec funkcií a ukazoval až do nuly, no bola to jediná super vec ale fungovala skvelo..... Mrzí ma že Peugeot to nemá..... inak mám 2.0L HDI 66kw. Ďakujem za rady. Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Ne možný to není a je to dobře, protože je ten údaj naprosto nesmyslný. Citovat
linomaniac Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 presne tak, je to bohapustá hovadina. na to by si potreboval nakalibrovaný merák obsahu nádrže, čož znamená, že stávajúci by tam vôbec nemohol byť Citovat
Vítek1 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 stejne hladove oko se rozsviti cca při dojezdu 80km a to je signal ze mas natankovat a necucat bordel z nadrze. U VW sice ukazuje az do 0 ale na tu nulu se da jeste taky jezdit. Jinak je ale pravda ze ten palubak mohli udelat trosku lepe. Treba tam dát aspon 2 spotreby Citovat
Ferry Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 ale palubak s dvema spotrebama 406 ma, jen musis mit displej typu C Citovat
matejgigi Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 A hlavne tie displeje odchádzajú... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.