pietroKK Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 pani zdravim, hladinu oleja mam zhruba v strede, moze byt ze je zly snimac alebo je oleja malo alebo vela?? hadze mi tuto hlasku ked stojim na jemnom kopceku (ale skutocne len mierny sklon). vdaka Citovat
stefano Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Presne takto sa to správalo aj mne v P407. Olej som pri výmene nalial 5 litrov, hladina bola v strede a keď auto stálo do kopca, tak hneď táto hláška. Asi je ten snímač veľmi citlivý, takže ak často parkuješ do kopca, tak by bolo najlepšie doliať olej po MAX, aby Ťa to stále neotravovalo Citovat
Mike407 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Mně se to stalo nedávno také, když auto chvíli stálo nakloněné na jednu stranu a podle měrky tam bylo něco málo pod prostředkem. Tak jsem tam dolil olej, který mi zbyl po předchozí výměně a už byl klid. Citovat
Judes Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 tak by bolo najlepšie doliať olej po MAX, aby Ťa to stále neotravovalo Olej by sa nemal dopĺňať po MAX (v studenom stave). Doplň olej do výšky 2/3 medzi ryskami, po zahriati oleja na prevádzkovú teplotu by nemal vystúpiť nad rysku MAX. Citovat
koblih69 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Judes to slyším podruhé v životě - poprvé to bylo v příručce kolegovy Mazdy - tam se musel Renesis napřed zahřát na provozní teplotu a pak se kontroloval olej, ale to byl Wankel Olej vždy kontroluju a dolívám zastudena, s dostatečnou přestávkou aby stačíl stéct. Po vypuštění je potřeba aby se naplnil filtr, takže tam se to musí zopakovat. Citovat
Judes Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Keď si pozrieš rmierku máš to označené aj na nej (také ryhovanie). Pre tých čo nerobia s motormi. http://www.castrol.com/castrol/sectiongenericarticle.do?categoryId=16004541&contentId=7041120 http://informacie.autovia.sk/udrzba-vozidla-93 [upravil dne 7/11/12 23:09 od Judes] Citovat
stefano Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 V mojej odpovedi nevidím nič nelogické, ale aj tak Judes ďakujeme za prednášku. Citovat
bosslibor Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Co to je za nesmysl to autovia .sk \"Nikdy ho však nedávajte príliš veľa. To má za následok zvýšenie vnútorného tlaku v mazacom okruhu a následné vytlačenie niektorého zo životne dôležitých tesnení. kdo toto napsal ?? pokud naleješ olej do motoru po horní rysku nemože sa nic stat a už vůbec ti to nemože zvýšit tlak mazání ! ten je daný čerpadlem né hladinů oleja . leda bys přelel NAD max. pak može byt problém pak to može povyrážat simeriky na klice nebo něco jiné ale určitě nezvýším tlak mazání tím že doleju olej na max boha to je blbost proč by tam výrobce tu rysku dělal ? je to dané rozmezí které motoru vyhovuje které nastavil výrobce . vždycky leju to co má byt tj. těsně po max a nikdy sa mě nic s autem nestalo lepší je sa držat horní hranice než dolní . Pak sa vyvaruješ těchto hlášek pp a nemože nastat že by čerpadlo nemělo co nasát . Citovat
merlin99 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 nuz, ten clanok neni specialne pre PSA pisany. Su automobilky, ktore este stale maju nie maly problem s miesanim nafty s olejom vdaka niektorym ekologickym riesieniam, a ked do tych motorov naleju olej do max. a nastane primiesanie tak maju o zabavu postarane ... pricom netvrdim ze je uplne vsetko idealne napisane a spravne;-) Citovat
Judes Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 V jednom staršom článku som čítal že niektoré motory majú pod klukovkou ešte olejové potrubie aj s tryskami alebo mazacími otvormi z ktorých strieka olej na spodok piestu a okolie by sa zabezpečilo lepšie chladenie (v mojej praxi som sa s tým ešte nestretol aspoň nie u motorou s ktorými som sa dostal do stiku v robote). Preplnením motora nad risku MAX môže nastať situácia že sa to potrubie bude ponorené v oleji a nebude ostrekovaný spodok piestu a v tom prípade by mohol nastať problém nedostatočného chladenia a prípadne mazania. A to dolievanie do 2/3 nás učili ešte niekedy na učňovke, ale to už bolo dávno. [upravil dne 8/11/12 13:27 od Judes] Citovat
Petrikj Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 V jednom staršom článku som čítal že niektoré motory majú pod klukovkou ešte olejové potrubie aj s tryskami alebo mazacími otvormi z ktorých strieka olej na spodok piestu a okolie by sa zabezpečilo lepšie chladenie (v mojej praxi som sa s tým ešte nestretol aspoň nie u motorou s ktorými som sa dostal do stiku v robote). [upravil dne 8/11/12 13:27 od Judes] Tuším, že to měl motor 1.9 16V v 205 GTI Citovat
bosslibor Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 hmm ostřik dna pístu bývá věčinů z klikovky né ? nebo tam nekde , samože lét nad max. jak sem psál je špatnéé ale po rysku max to nemože nic udělat to bys tam teho mosel echt nakotit abys zalél kliku Citovat
krko 407 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Čo sa týka tých 2/3 tak súhlasím z Judesom.To nás ešte učili v škole,síce fakt dávno ale mne to príde ako ideálne ešte aj dnes:D Citovat
koblih69 Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Klucí pak se ale nedivte, že když zahřejete motor zastavíte a počkáte předepsaných min. 15 minut, budete mít oleje míň než zastudena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.