Pepito Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Nevíte někdo k čemu je toto malé tlačítko? Asi to má nějakou souvislost s alarmem,protože když ho chvilku podržím tak se rozsvítí LED kontrolka alarmu u displeje hodin a po dalším podržení zase zhasne Citovat
Tomáš Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Máš tam opravdu alarm? Není to jen strašák? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 to nebude asi origo,asi to je nějaká dodělávka Citovat
Pepito Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Alarm pracuje Dokonce i tak,že když mám staženou střechu a auto zamknu dálkou,tak je někde senzor pohybu,protože když jsem se do auta naklonil,tak alarm spustil Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Některé alarmy mají tkzv nouzové tlačítko, mužeš na něm vyťukat PIN kterým deaktivuješ alarm v nouzi kdy ztratíš dalkový ovladač, PIN se dá nastavit ve spolupráci klíčku a ovladače, je to u domontovávaných alarmů, takže by to mohlo být ono. Citovat
Pepito Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Radku,tomu moc nerozumím To jako když mám zamknuté auto a ztratím klíč s dálkáčem tak to tím odblokuji? Dejme tomu že mám u sebe náhradní klíč tak kde se pak zadává ten pin? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 No odemkneš si kličem a alarm bude řvát, ty zadaš pin tak že vytukáš čisla, kolik stisku za sebou to je čislo, pak myslim pauza a tak dale. počkej kouknu jestli něco k tomu najdu, ono by chtělo ab yjsi sem dal co to maš za Alarm. Taky se tomu říká servisní tlačítko Například: PIN kód Jak používat PIN kód: Pokud jste ztratili ovladač nebo byl zničen je nutné deaktivovat systém ručně pomocí PIN kódu. (Továrně nastaveným PIN kódem systému je „6“.) Otoč zapalování z polohy vypnuto na zapnuto, LED dioda začne blikat, počet bliknutí diody LED závisí na kódu PIN – až LED dioda 6krát zabliká, otoč zapalování do polohy vypnuto – systém se okamžitě deaktivuje a vygeneruje 4 krátké zvukové signály. Upozornění: Každý cyklus poplachu umožňuje pouze jedno použití PIN kódu, v případě špatného PIN kódu musí majitel čekat na následující cyklus poplachu a teprve tehdy může zadat PIN kód ještě jednou. Pokud jste PIN kód zapomněli, je nutné použít servisní tlačítko za účelem resetovu autoalarmu (viz“Servisní tlačítko“). Po jeho použití se systém vrátí k počátečnímu nastavení PIN kódu tj. k číslu „6“. Servisní tlačítko: Pokud jste ztratili ovladač, byl zničen nebo jste zapomněli PIN kód, můžete otevřít vozidlo klíčem – to vyvolá poplach. K deaktivaci alarmu zapněte zapalování, stiskněte a přidržte nad 5 vteřin servisní tlačítko. Systém se deaktivuje, uslyšíte 2 zvukové signály. Upozornění : Po aktivaci servisního tlačítka se PIN kód vrátí k továrnímu nastavení Ale rozhodně nevím na co tam maš to tlačitko ty. Nemuže to být třeba otevírání kufru?? [upravil dne 6/11/12 21:20 od Radek Hurvajz] Citovat
Pepito Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Aha to s tím otevíráním kufru je zajímavej nápad Zítra vyzkouším Citovat
pastorek Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Niektoré alarmy majú takéto tlačítko na nastavovanie funkcií a na aktiváciu servisnej funkcie kedy sa diaľkovým aktivuje iba centrál ale alarm zostáva vypnutý. Citovat
Pepito Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Takže s kufrem to nemá nic společnýho Jsem to zkoušel a nic Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Co kontaktovat původního majitele? Nebo jukni kam to od toho tlačítka vede Citovat
Pepito Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Poslední majitel (třetí,já jsem čtvrtý) o tom nic neví,to byl první člověk kterého jsem se na to ptal.. Asi nic jiného nezbude než hledat drátky Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Popř pokud víš co je to za alarm, tak by se to dalo dohledat někde Citovat
tomm176 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Vzhledem k tomu,že zde bylo řečeno, že to má hlídaní vnitřního prostoru a při zmáčknutí bliká dioda od alarmu tak bych to viděl,že to bude jako u origo alarmu. Tedy na vypnutí těch senzorů,když v autě třeba zůstane zvíře. Citovat
Pepito Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Vzhledem k tomu,že zde bylo řečeno, že to má hlídaní vnitřního prostoru a při zmáčknutí bliká dioda od alarmu tak bych to viděl,že to bude jako u origo alarmu. Tedy na vypnutí těch senzorů,když v autě třeba zůstane zvíře. Tak to musím vyzkoušet,ale dnes už se do garáže nedostanu. Citovat
Pepito Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Popř pokud víš co je to za alarm, tak by se to dalo dohledat někde Jj je to na bočních oknech,ale taky zjistím až zítra Citovat
Pepito Odesláno 9. listopad 2012 Autor Odesláno 9. listopad 2012 ChouLu:Tak ten alarm se jmenuje TEXALARM,jestli mi k tomu můžeš něco napsat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. listopad 2012 Odesláno 9. listopad 2012 Je to tlačítko na programování alarmu, nastavení funkcí - http://www.m-sjoberg-ab.se/pdf/Manual/AVA42mon.pdf http://www.m-sjoberg-ab.se/pdf/Manual/AVA42anv.pdf Je to sice švedish ale Google translator to docelo rozluští. [upravil dne 9/11/12 23:35 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.