Shad Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Zdravím už to tady nějakou dobu řeším v jiném vlákně ale teď bych potřeboval vědět jestli můžu bsi nějak jednoduše vyndat jelikož ho potřebuju vysušit a nějak zaizolovat,páč mi tam teče voda. Jde to? Dík moc Citovat
HonzaZ Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Ahoj, vyndat samozřejmě jde. Musíš ale nejdřív odpojit akumulátor. Pak odpojit konektory a demontovat BSI. Vysušit ji můžeš, ale jde o to, že už asi delší dobu do ní tekla voda, takže budou přinejmenším zoxidované kontakty v konektorech. Ty musíš očistit a doufat že není nějak nakopnutá elektronika. Nejlepší by bylo přijít na to, kude se tam dostává voda. V každém případě je dobré na kabelech vedoucích do BSI vytvořit prohnutí směrem dolů a nahoru, aby mohla případná voda odkapávat před BSI. Jinak samotnou BSI neodizoluješ, musí se přece jenom chladit a vedou do ní kabely. Citovat
Shad Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Dík moc za odpověď. V sobotu se na to chci vrhnout.Dostanu se k němu ze vnitř.Uvažuji dobře když si myslím že je to u pojistek vedle volantu? Otevřu tu skříňku a tam bych to měl odpojit? Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Zaizolovat je nesmysl, najdi původ průniku vody. Oblíbená taškařice jsou listím zacpané odtokové otvory pod čelním sklem. Citovat
Shad Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Odtoky jsem prolíval vodou a jsou průchozí. To místo kudy to teče budu samozřejmě hledat přednostně ale jak psal HonzaZ budu to stejně muset vyčistit jelikož se teď když to blbne občas stane že nenastartuju a musim na chvilku odpojit baterii a dát mu tím asi šok. [upravil dne 6/11/12 20:52 od Shad] Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 Vyndej to ven, vyfoukej tlakovým vzduchem, usuš a očisti kontakty. Víc toho moc nenaděláš. Citovat
Shad Odesláno 6. listopad 2012 Autor Odesláno 6. listopad 2012 Možná se budu opakovat a omlouvám se ale jak to mám vyndat? Citovat
straki007 Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Odpojit konektory vsechny a odjistit ty bile packy. Pak vytahnout. A jak pise koblih,Najdi pricinu pruniku vody. Dam dva tipy. 1,)Menene celne sko a spatne nalepene. 2,) Tece kolem lanka otevreni kapoty resp.nekdo tam neco u lanka otebreni kapoty dodelal............ Citovat
Shad Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Mrknu se na to.Sklo bylo měněné a právě od té doby to takhle blbne ale myslel jsem že ho bude stačit objet silikonem kolem dokola. No uvidím Dík Citovat
Dančák Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 Viděl bych to na špatně nalepené čelní okno, už jsem se s tim taky potkal.....zkoukni to třeba až to budeš mít rozdělaný tak ať ti někdo stříká hadicí kolem okna a sleduj kde to teče, jestli to dělá od výměny skla, reklamuj;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.