Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám pocit, že jsem někde četl, že po nějaké době k tomu panelu/displejům přidělávali nějaké těsnění, protože stačilo polít panel vodou a ta natekla dovnitř:myslim

Odesláno

Kdyz uz se v tom hrabes, zeptam se jako laik, nevis jestli by se dalo misto manualniho ovladani klimatizace jednoduse dat modul automaticke klimatizace? Jednoduse=odpojit, pripojit :D Ne, ze bych se na to chystal, jen me to tak napadlo pri koukani na jedno video.

[upravil dne 9/6/13 11:12 od romannovak]

Odesláno

No tohle polítý vodou 100% nebylo. To se tam muselo nějak vysrážet :myslim

Pokud se to podaří opravit, tak celý ten panel opatlám silikonem, aby tam žádná vlhkost nemohla ;)

romannovak: Kdepak, tak jednoduchý to nebude. Nejsem si 100% jistý, ale bude to stejný-podobný jako tu někdo předělával na 406. Manuál má ovládání klapek lanky. U automatiky dělají vše servomotorky. Takže jen vyměnit panel nestačí - je to komplet na předělání ele. apod.:myslim

Každopádně já v auto klimě nevidím nic pozitivního. Zlatej manuál :aut

[upravil dne 9.6.13 12:09 od MJSytic]

Odesláno

Automat je nekdy dobra vec, takhle porad tocim \"kolcem\" teploty, treba bych toho nechal, kdybych videl cisilka :)

A trochu mimo tema, kdybych ted auto prodaval, tak nejvic opotrebovane by byly packa sterace a tlacitko vnitrniho okruhu (to kdyz dojedu treba felicii) :)

Zitra uz snad budu mit i SPZ :blablabla

Odesláno

Automat má teplotní čidla v interiéru, mívá kompresor s plynule regulovatelným výkonem, servomotorky ovládané klapky ventilace... Je to prostě úplně jiný systém.

U manuálu furt točíš knoflíkama a stejně je ti pořád horko nebo zima. Ve všech \"manuálních\" autech mně je v zimě horko na hlavu a zima na nohy, když dám ofuk na nohy tak se zas začne rosit okno... V létě se pak musí přitápět, aby z výdechů nešlo 10°C a člověk nebyl nemocnej.

Zlatej automat:aut

Odesláno

Tak jsem trochu pátral a narazil jsem na tohle http://sacer-ltd.en.made-in-china.com/product/meUQSvKyLXpO/China-LCD-Display-for-Peugeot-308-SA1216-.html

Co myslíte?

post-2095-14109631734401_thumb.jpg

A domovské stránky http://www.sacer.com.cn/doce/index.html

Ale už vidím, jak mi do CZ posílají dva displeje :aut:roll

[upravil dne 10.6.13 22:49 od MJSytic]

Odesláno

Tak mi odepsali z Číny :aut:D

Hello Michal,

Thanks for your attention to us.

Our business is to professional repair shop.

Before our quotation, Could you please share more details about your company?

So I could introduce you some hot items.

Kind Regards/Anna

Sacer Ltd.

E-mail: anna@sacer.com.cn

Tel:86-755-22200023 Fax:86-755-22200021

5F, 429 east building, Bagualing Industry Zone, Road 3,

Futian District, Shenzhen, China 518029

www.sacer.com.cn

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Please Note: This email is intended for individual or entity which it is addressed and maybe privileged and protected by law, If you are not the recipient, anytransmission, distribution or copying of this email is strictly prohibited without our authorization.If you have received this email in error, kindly inform the person who sent you this message or email to info@sacer.com.cn or call +86-755-22200023 and delete the email.

Thank you. Sacer Ltd.

Jestli jsem pochopil správně, tak by chtěli dělat business s mojí společností, ale pomoct mi nechtěj :D

Odesláno

http://www.sacer.com.cn/doce/shipping-default.html

dole je tabulka poplatků za zaslání, v tvém případě 45 EUR.

Je jasné, že oni se musí živit, proto je především velmi zajímá, jestli jsi zajímavý obchodní partner a jaké roční obraty budeš dělat. Zaslání 2 ks je akorát zdržuje, to ví každý, kdo obchoduje ve velkém.

Napiš jim:

Dear business friends,

I am not a professional, I just need the parts for my private repair. If it is not possible to send me the requested parts, please, tell me your business partner here in Czech republic, or in Europe, and I will turn to him.

Best regards, .......

Pokud ani neuvažuješ platit 45 EUR za dopravu, napiš:

Dear business friends,

I am not a professional, I just need the parts for my private repair. Please, tell me your business partner here in Czech republic, or in Europe, and I will turn to him.

Best regards, .......

Odesláno

Tak mě Anička odkázala na Hradeckou spol. Corner a přes ně se dá displej objednat za cca 1300,-/ks (dle kurzu) :aut

Takže dle mých výpočtů stojí displej 2-3 stovky, doprava těch 1000... Nejedete někdo na kákupy do Číny?

[upravil dne 18.6.13 14:32 od MJSytic]

Odesláno

Dobrá zpráva.

Taky mám takové displeje na 5008. Tak doufám, že mizení se týká jen některých ročníků.

Anebo se na nás Peugeot zase vys..e, jako obvykle. 607-ky jezdí s nečitelným malým displejem skoro všechny. Německá automobilka, když měla takový systémový problém, tak dala do prodeje náhradní displeje v ceně pod 1000 Kč, aby si to mohl nešťastný zákazník opravit zalevno a nemusel nadávat na automobilku. Nám zbývá jen to nadávání.

Odesláno
Tak mě Anička odkázala na Hradeckou spol. Corner a přes ně se dá displej objednat za cca 1300,-/ks (dle kurzu) :aut

Takže dle mých výpočtů stojí displej 2-3 stovky, doprava těch 1000... Nejdete někdo na kákupy do Číny?

[upravil dne 18.6.13 11:27 od MJSytic]

Čtu správně? 1.300,- CZK za kus? No tak tomu říkám príma kšeft. Samozřejmě ne pro Tebe. Výrobní cena se pohybuje v jednotkách Euro.

Odesláno

JJ, problém je v tom, že to nejde poslat přímo a musí se na tom někdo \"přiživit\" :nevim

Zkusím pátrat a koumat dál, aby až to přestane ukazovat úplně byla nějaká cenově dostupná varianta opravy k dispozici :myslim

Škoda, že to nemá v nabídce dx.com :aut:D

Odesláno

Níže uvedený text je odpověď na to co napsal a následně smazal P607Olda. Proč pak to udělal? Necitoval jsem ho, protože to byl předcházející příspěvek. Bylo to tedy něco ve smyslu:

BBJ nezapomeň na dopravu přes půlku světa to taky něco stojí, asi jsi nikdy nedělal v obchodě. Nic Ti nebrání v tom založit si firmu, která tu bude prodávat věci z Číny.

Dělám ve firmě, která disleje vyrábí, bohužel ne ten, co potřebuje MJsytič. Kolik stojí doprava si taky umím představit, protože jsem jeden den v 16:45 objednával 10 konektorů v Anglii a druhý den ve 13:53 jsem je měl ve firmě! Tedy za 21 hodin a 8 minut. A cena za dopravu? 175,- Kč. takže s tou cenou za dopravu přes půlku světa bych to tak nedramatizoval. Navíc základní materiál na výrobu displejů nám dodávají japonci a to je teda taky přes půlku světa a přesto ten displej stojí o řád míň než za něj chtějí po sytičovi. No ať si každý udělá obrázek co je ještě obchod a co je už předražené. Nehledě na to, že třeba takový DX (raději nenapíšu celý název, aby to nebyla reklama, každý snad ví, o který internetový obchod se jedná) Ti pošle cokoliv zadarmo. Třeba i laserové ukazovátko za 72 Kč, které jsem si u nich před pár lety objednával a přivezla mi jo PPLka. Howgh

[upravil dne 18/6/13 14:46 od Bigbadjohn]

Odesláno

Popudil mě tvůj příspěvek, evidentně jsi nepochopil rozdíl mezi zásilkovou službou (uvnitř Evropy) a někým, kdo se živí dovozem ve velkých počtech a jednotlivý dovoz včetně proclení je pro něj nepříjemný.

Že jsi měl takovou dobrou a levnou zkušenost je sice bezva, ale v případě displeje pro 308 je to celkem k ničemu.

[upravil dne 18.6.2013 14:55 od P607Olda]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Vážení, oprava nepomáhá žádná (amatérská). Pokud nechcete jít rovnou do nového ovládání za cca 12 litrů. Na e-bay jsem našel za 2500,- použitý. Ale je to kupovat zajíce v pytli. Myslím, že osobně navštívím vrakáč u nás v ČR.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...