Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes konečně dodělány rozvody s vodní pumpou a přetěsnění hořejšku hlavy, gufero na vačce a nové těsnění víka ventilů, nové náplně Castrol 5w40 TD + Militec a převodovka Total 75w90.. namontováno čidlo teploty oleje a nové budíky na teplotu oleje a na dobijení. Budíky jsou ze Seat Ibiza Cupra jen ty obroučky musím předělat :(

post-25284-141096310215_thumb.jpg

Odesláno
Pokud můžu doporučit tak ten Militec rychle ven, výplach motoru a nový olej. Poškozuje gufera ventilů, poměrně rychle tvrdnou...

zajimave ze ty na necem vzdy neco najdes pouzivam ho uz 4roky ve vsech autech co jsem kdy mel. A pracuji uz nekolik let v autoservise jako mechanik a daval jsem ho uz do tolika motoru a nikdy zadnej problem! to je moje zkusenost

Odesláno

Nemám zkušenost s HDI, nicméně na jedné z poboček nechali na doporučení servisu zhruba kolem 50 tis. všechny auta vylepšit tímhle zázrakem. Když se těch 8 fábií pak stáhlo na centrálu začaly kolem 100 tis výrazně hlučet a brát olej. Stejných cca 10 fábií kupovaných v tutéž dobu nebralo nic. U všech ošetřených se musely měnit gufera ventilů. V servise kroutili hlavama, že to ještě neviděli, tak se po tom začalo pátrat... ale to tě asi nezajímá... ;)

Olej už to nebralo, ale výrazná hlučnost zůstala.

[upravil dne 2/5/13 21:57 od koblih69]

Odesláno

To víš že zajímá ale nemám zkušenost to dát do nového motoru ale opravdu nikdy jsem neřešil problém spíše pro než proti u jednoho opla 1,7 td to dokonce zvedlo a srovnalo i tlaky.... nevěřil jsem tomu ale viděl jsem to na vlastní oči

Nevím jestli letos dojedu na doladění jelikož chci dávat větší turbo takže bych to nechal až najednou mám druhej motor takže na ten to turbo napasuji připravím udělám svody, mazání a odtok...:):myslim

Odesláno

Dost fandím tomuto projektu,je to přesně taková 306,jak bych si představoval,snad vše dobře dopadne... Dej tu potom fotky s novým motorem,až to bude... :)

Odesláno

Tak to chválím, půjde tam vzduch přímo, ne přes ty ohyby :bojim

Kdes to sehnal a na kolik tě to vyšlo, velmi se mi to líbí.

Odesláno

Tomu rozumím, že to není levné, ale je to znát na tahu motoru?

Mně se na tom líbí, že vzduch půjde na přímo a nemusí se kroutit před filtrem,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...