Guest Scratch Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 ja ty konzervy nekupuju uz dlouho, protoze kdyz jsme byli s jirkoup na horach, tak sit am dal tusim nejaky trenciansky parecek v konzerve, no chutnal mu, asi jako nouzovka jo, ale kupovat to celorocne rozhodne ne... Citovat
Shootik Odesláno 14. listopad 2012 Odesláno 14. listopad 2012 Mňam dopobručuju vydržet až do konce (léčba šokem), byť slabší povahy mohou mít problém v některých fázích videa udržet obsah žaludku tam, kde je mu dobře [upravil dne 2/11/2012 23:41 od Medvěd] Taky jsem měl co dělat... kort při \"tady je snad ještě aorta nebo co to je\" :blicismajlik Citovat
KingSpade Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 maso z konzervy jsem nikdy nejedl..asi taky proto, že jsem jeden z těch mladších ročníků, takže se to u nás neprovozovalo. Jinak co se týče konzerv obecně, tak jedině fazole od Heinzu [Edited on 15/11/12 19:33 by KingSpade] Citovat
oddie Odesláno 15. listopad 2012 Odesláno 15. listopad 2012 Já jsem to kdysi jedl, na táborech, vandrech atd, jak luncheon-meat, tak ve vlastní šťávě. Dneska se místo toho chodí na vandr do mekáče Citovat
Guest Raubiri Odesláno 16. listopad 2012 Odesláno 16. listopad 2012 To je ta Nová doba:-D Host vyhazuje číšníka :-D KOnzervy jsem jedl ještě na na koleji, když sem študoval a přežil jsem to...a není to tak dávno:-) ..ale jinak si raději dám konzervu, než MC... Citovat
h4wk3y Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 Jeste pred asi 8mi lety jsem jedl luncheonmeat z konzervy, ktery byl skvely, nakrajeny na platky a osmazeny na panvi a uz jsme si smakoval... ja bejk na nej mel chut tak pred rokem... po nakrajeni nedrzel ani pohromade a na panvi se z nej stalo neco jako bliti... slo to cele do popelnice a konzervu uz nekoupim.... Citovat
ivanh Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Naposledy som jedol Lunchmeat za sociku z cinskej oranzovej konzervy. Po tom co som videl uz nikdy viac. Citovat
Lihous Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 JJ a proto jezdim za hranice-ne nebudu tvrdit ze to bude TOP ale lepsi 100% jo. Polsko je za rohem. Ty nase ..... no proste sracky jeje ne ..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.