Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ja ty konzervy nekupuju uz dlouho, protoze kdyz jsme byli s jirkoup na horach, tak sit am dal tusim nejaky trenciansky parecek v konzerve, no chutnal mu, asi jako nouzovka jo, ale kupovat to celorocne rozhodne ne...

Odesláno
Mňam

dopobručuju vydržet až do konce (léčba šokem), byť slabší povahy mohou mít problém v některých fázích videa udržet obsah žaludku tam, kde je mu dobře

[upravil dne 2/11/2012 23:41 od Medvěd]

Taky jsem měl co dělat... kort při \"tady je snad ještě aorta nebo co to je\" :D:blicismajlik

Odesláno

maso z konzervy jsem nikdy nejedl..asi taky proto, že jsem jeden z těch mladších ročníků, takže se to u nás neprovozovalo. Jinak co se týče konzerv obecně, tak jedině fazole od Heinzu

[Edited on 15/11/12 19:33 by KingSpade]

Odesláno

To je ta Nová doba:-D Host vyhazuje číšníka :-D

KOnzervy jsem jedl ještě na na koleji, když sem študoval a přežil jsem to...a není to tak dávno:-) ..ale jinak si raději dám konzervu, než MC... :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Jeste pred asi 8mi lety jsem jedl luncheonmeat z konzervy, ktery byl skvely, nakrajeny na platky a osmazeny na panvi a uz jsme si smakoval...

ja bejk na nej mel chut tak pred rokem... po nakrajeni nedrzel ani pohromade a na panvi se z nej stalo neco jako bliti...

slo to cele do popelnice a konzervu uz nekoupim....

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...