honzyh Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Podrobnosti,cena prosím do SZ. Děkuju Honza Citovat
Andreww Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 To je zase dotaz O co jako má jít? Citovat
Cinicman Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 To sa ešte rieši cez \"známych\" ? Veď sa stačí dohodnúť s technikom a je to... ešte som nevidel jediného, ktorý by cash odmietol... Citovat
Andreww Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 U nás, na jedné STK, se stal zázrak. Auto, které nemělo šanci projít, prošlo. Bohužel bylo nastrčeno kontrolou a STK už nefunguje Citovat
Cinicman Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 To neeee... to musel byť asi len \"exemplárny\" výkaz činnosti kontroly... zas budete mať na pár rokov pokoj... PS: Keď u nás uzákonia každoročnú STK,EK tak dávam výpoveď a idem robiť \"technika\"... Citovat
P607Olda Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Dotaz je namístě. Mám zkušenost, že soukromou osobu buzerují za nic. Poslal jsem s manželčiným autem syna, vyhodili ho kvůli dlouhému chodu ruční brzdy. Tak jel hned do servisu, tam se divili, že je vše v pořádku, volali technikovi, co že se mu nelíbí. Napodruhé prošel. Servisáka, který tam dělá kšeft a vozí každý den auta, hned tak nevyhodí - co kdyby začal jezdit jinam. Takže honzyh zřejmě hledá servis, který auto zkontroluje a opraví a pak s ním projde STK. Pro info, příplatek za strávený čas bývá 800.- (plus cena za opravy a cena za emise a STK). Citovat
neutral Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 No pokud hledáš STK, kde se dá projít bez problémů, tak já nemám problém v Holešově, ale mě vždycky bere ten smaej, je tam i jeden, co vyhodil tatíka 2x kvůli brzdám. Jistota je v Kroměříži ČSAO. Citovat
Andreww Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Jistota je mít auto v cajku Hlavně pro klid svůj i okolí. Emise jsou něco jiného [upravil dne 2/11/12 10:11 od Andreww] Citovat
barenst Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 kdyz chteji tak si neco najdou vzdy , ja jezdim porad ke stejnemu a vyzdy me ukaze nejakou vec ktera minule nevadila a ted ano . Citovat
koblih69 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Já umím STK kdekoliv. S autem který by neprošlo bych už dávno nejezdil. [upravil dne 2/11/12 16:43 od koblih69] Citovat
Haryk Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 STK také neřeším, auto v cajku projde, jsem bordelář neprojde, když nebrzdí tak absolutně nemůže projít i kdybych dal třeba pěti kilo Citovat
ozzy56 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 tak já u každého dieselu platím bokem--jednoduše nechci,aby mi motor honil do přeběhových otáček při emisích, zpravidla kilo jednou za dva roky, to jde myslím [upravil dne 2/11/12 19:13 od ozzy56] Citovat
MilanF1 Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 ozzy, s tím souhlasím, na co trápit motor na emisích ... nicméně jedna naše stanice STK je známa tím, že tam auta procházejí ... nicméně známej (můj BÝVALÝ servisák) má hned vedle servis a přiveze tam klidně auto 5 minut před zavíračkou nebo chce, aby auto prošlo, ač je nepojízdné s tím, že přes víkend bude jezdit ... takovýmu debilovi to fakt nedají. Pokud tazatel chce jet na STK s 406kou, tak tam snad není takový problém, aby auto bylo v cajku ... neřeknu, kdyby to byla 405ka, která má svoji hodnotu na nule ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.