Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já myslím že je úplně jedno zda je to žena nebo muž, prostě s tím má x% řidičů docela problémy, dnes jsem u hřbitova taky viděl jednoho pána kterej se tam ani za boha nemohl vejít, a místa tam bylo pro kamion:D

Odesláno

To zase bude turbo vlakno :D .. pri vsi ucte k nasim drahym polovickam - ano, myslim, si, ze mnohe nejsou za volantem tak obratne a na parkovani se to odrazi nejvice. Zase na druhou stranu myslim, ze se rika, ze muzi maji vice sklony ke zkratovitemu jednani, vylevani si vzteku za volantem a podobne. Bude to individualni zalezitost, jednia skupina, ktera me napada, ze by se eventuelne dalo zobecnovat jsou blbe blondyny :D Ale tam neni casto problem \"pouze\" za v situacich volantem ... :)

Odesláno

Neee... stát se to opravdu může komukoli... Problémy s vnímáním prostoru se taky inplicitně nevyhýbají dle pohlaví... Ale je vědecky prokázáno, že ženy s prostor jinak vnímají. Muži mají zase jinéo vlastnosti. A je to skutečně dáno fyzilologicky. Ovšem při jistých způsobech cvičení a tréningu se to dá bez větších problémů kompenzovat.

Odesláno

Inu, jak se praví v Pelíškách:

A co z toho jako vyplývá?

Že jsem průměrná ženská.

Sousedka má Megana, zaparkuje s ním podélně do stejné mezery v polovičním čase, než já s Picassem. A ano, občas se mi do toho parkování tak moc nechce, že raději najdu jíné (vzdálenější) parkovací místo.

BTW: tak co bude s tím turbo vláknem? :aut

Odesláno

Hééén... woe... héééééééééén... fuííííííí hééééééén....

Musím se přiznat, že si taky vybírám, kam se ještě cpát budu a kam ne... Do řady na sídlišti se taky nějak trefit nemůžu.. teda mezi auta jo a ani ne nevomlátím... Ale někdy ta vzdálenost od chodníku... No jo.. jsem si uvědomil, že to mnohdy ladím podle kolem stojících aut... Jsem tuhle zaparkoval, krááásně v řadě, vystoupil a čučim, jak daleko od chodníku stojím... A hle.. úúúúplně stejně (blbě), jako ten za mnou... Jsem se prostě orientoval podle něj, no... No vopravil jsem to...

Odesláno

tohlensto parkování..no budíž, někdo se na to prostě necítí a najde si jiné místo..o to horší jsou ti, kteří musí za každou cenu do malého parkovacího prostoru tam to auto narvat a pak vám ještě dveřmi obijou vaše auto :grr

Odesláno

odkedy mam 407 tiez si vzdy rozmyslim kde zaparkujem, bohuzial moznost pozdlzne parkovat vacsinou nemam a potom mam stym problem, takze zvyk :) segra s 307 zaparkuje vsade na prvy sup, naozaj ma 100% uspesnost, potom su tu ale original britske zeny s kratkometraznymi autami ktore si to vazne radsej rozmyslia, neoriginalne britske zeny co varia original curry a snazia sa svoju toyotu lucida zaparkovat nech to trva akokolvek dlho a nakoniec zbytok zien ktorym je jedno ako je auto nakoniec postavene a ake sposobili skody

ale k teme:

kedze ide o britsku spolocnost co ten priskum robila, nic ine im nemohlo vyjst a viac ktomu netreba pisat ...

Odesláno

ja mam problem len s tym pozdlznym, inak sa supnem hocde, ved nie ze to tam nedam ale chvilu to trva ked uz musim

a naopak s nebohym alfim `nech mu je zem lahka`som pozdlzne zaparkoval vzdy, lebo ine miesta vtedy pred domom neboli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...