neutral Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Dneska mě zaujal jeden článek na serveru novinky.cz. Musel sem i zasmát. Co na to říkáte vy? http://www.novinky.cz/zena/styl/283417-mnohe-zeny-radeji-zmeni-plany-nez-aby-podelne-zaparkovaly-sve-auto.html [upravil dne 1.11.2012 22:47 od neutral] Citovat
Šalda Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Já myslím že je úplně jedno zda je to žena nebo muž, prostě s tím má x% řidičů docela problémy, dnes jsem u hřbitova taky viděl jednoho pána kterej se tam ani za boha nemohl vejít, a místa tam bylo pro kamion:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 To zase bude turbo vlakno .. pri vsi ucte k nasim drahym polovickam - ano, myslim, si, ze mnohe nejsou za volantem tak obratne a na parkovani se to odrazi nejvice. Zase na druhou stranu myslim, ze se rika, ze muzi maji vice sklony ke zkratovitemu jednani, vylevani si vzteku za volantem a podobne. Bude to individualni zalezitost, jednia skupina, ktera me napada, ze by se eventuelne dalo zobecnovat jsou blbe blondyny Ale tam neni casto problem \"pouze\" za v situacich volantem ... Citovat
Edison Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Neee... stát se to opravdu může komukoli... Problémy s vnímáním prostoru se taky inplicitně nevyhýbají dle pohlaví... Ale je vědecky prokázáno, že ženy s prostor jinak vnímají. Muži mají zase jinéo vlastnosti. A je to skutečně dáno fyzilologicky. Ovšem při jistých způsobech cvičení a tréningu se to dá bez větších problémů kompenzovat. Citovat
Kurt Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Inu, jak se praví v Pelíškách: A co z toho jako vyplývá? Že jsem průměrná ženská. Sousedka má Megana, zaparkuje s ním podélně do stejné mezery v polovičním čase, než já s Picassem. A ano, občas se mi do toho parkování tak moc nechce, že raději najdu jíné (vzdálenější) parkovací místo. BTW: tak co bude s tím turbo vláknem? Citovat
Edison Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Hééén... woe... héééééééééén... fuííííííí hééééééén.... Musím se přiznat, že si taky vybírám, kam se ještě cpát budu a kam ne... Do řady na sídlišti se taky nějak trefit nemůžu.. teda mezi auta jo a ani ne nevomlátím... Ale někdy ta vzdálenost od chodníku... No jo.. jsem si uvědomil, že to mnohdy ladím podle kolem stojících aut... Jsem tuhle zaparkoval, krááásně v řadě, vystoupil a čučim, jak daleko od chodníku stojím... A hle.. úúúúplně stejně (blbě), jako ten za mnou... Jsem se prostě orientoval podle něj, no... No vopravil jsem to... Citovat
Haryk Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 taky se mě podařilo trefit značku, dej přednost a jednou lampu, při couvání Citovat
Richard i Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Toho diviaka ako si tam napchal? Citovat
Kurt Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Já to nechtěl psát, ale když už to Haryk naznačil, odvážím se: u Pežotaa nikdy nevíš. Citovat
KingSpade Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 tohlensto parkování..no budíž, někdo se na to prostě necítí a najde si jiné místo..o to horší jsou ti, kteří musí za každou cenu do malého parkovacího prostoru tam to auto narvat a pak vám ještě dveřmi obijou vaše auto Citovat
poldy Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 odkedy mam 407 tiez si vzdy rozmyslim kde zaparkujem, bohuzial moznost pozdlzne parkovat vacsinou nemam a potom mam stym problem, takze zvyk segra s 307 zaparkuje vsade na prvy sup, naozaj ma 100% uspesnost, potom su tu ale original britske zeny s kratkometraznymi autami ktore si to vazne radsej rozmyslia, neoriginalne britske zeny co varia original curry a snazia sa svoju toyotu lucida zaparkovat nech to trva akokolvek dlho a nakoniec zbytok zien ktorym je jedno ako je auto nakoniec postavene a ake sposobili skody ale k teme: kedze ide o britsku spolocnost co ten priskum robila, nic ine im nemohlo vyjst a viac ktomu netreba pisat ... Citovat
davidekcz Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 Nechce se mi věřit kolik chlapů tady má problém s parkováním :myslim Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 ženy nejsou na světě proto,aby uměly parkovat Citovat
poldy Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 ja mam problem len s tym pozdlznym, inak sa supnem hocde, ved nie ze to tam nedam ale chvilu to trva ked uz musim a naopak s nebohym alfim `nech mu je zem lahka`som pozdlzne zaparkoval vzdy, lebo ine miesta vtedy pred domom neboli Citovat
Kurt Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 ja mam problem len s tym pozdlznym, No a to je právě to podélné, o kterém se tu od začátku píše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.