Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zaujimalo by ma ci ma niekto skusenost s hydraulickym pojazdnym zdvihakom pod coupe nakolko asi bude nizsie od beznych aut. klasicky zdvihak ma najnizsiu vysku okolo13,5cm no a na aute mam cca 12,5 az 13 cm to znamena ze bez pridvihnutia mi tam dopredu nevlezie.zad je ok.teraz su tam 17 palcove kola s vyskou gumy 45. ide mi o to ci ist skor do nizkeho zdvihaka alebo mam problem len s tymito kolami a pri origu by to tak nemalo byt.dvihnut to o 1-2 cm problem asi rucne nebude ale sam to nespravim.

co vy na to?

Odesláno

já si coupe přezouvám právě tím klasickým 4 kolečkovým zvedákem. Záleží jak přesně auto postavím, někdy zvedák dostanu pod všechny 4 body kam se dává zvedák, někdy musím u předních kol o chloupeček auto rukou pozvednout.

Odesláno

y2k - raz sme sa o tom bavili ze zozeniem nizky,lenze som sa nato nejakym sposobom vykaslal nakolko mechanik bol vzdy po ruke ale teraz nemam absolutne cas a vikendy ked mam volne tak zase servis nerobi a potrebujem zdvihak. lutujem ze som ho nekupil.dilema znie ci vydrzi este pocasie tyzden dva alebo surne kupim v liedli a prehodim kola

nalomili ste ma ked Vam to tam ako tak vlezie

Odesláno

pocasie vydrzi este dva tyzdne ;)

potom sa ma zas ochladit

ja som mal jeden trosku vyssi doma a nevliezol mi tam, ale ja som to mal znizene, no na dvore sa mi zpravila taka diera :D odlupil sa beton, tak som zastavil vzdy nad nou a uz to tam voslo :D

ale potom som kupil tento a s tym bola pohoda ;)

prinajhorsom pouzijes zdvihak co mas nie? :P

Odesláno

Na tuhle \"klasiku\" jsem musel přizvednout už origo o Weitecu ani nemluvím. Používám na to takový ten \"hákový\" od \"škodofky\". Dělají se zvedáky na snížená auta, ale cenovky jsou v tisících (měl ho tom406)...

[upravil dne 31/10/12 10:19 od rootsky]

Guest servisman
Odesláno

třeba z hokejového puku,ale ten je tvrdý, Dá se požít guma z pásového dopravníku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...