Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale toto nie je riesenie aby trebalo pumpovat pred kazdym startom ked auto dlhsie postoji. Problem treba riesit ak nechceme otvarat kapotu kazde rano. trochu divne nie? A tieto problemy ma dost 407-ciek.

Odesláno

staci ze mas na mieste kde vedu hadicky od naft. filtra malu dierku, a nafta ti bude padat. prekontroluj vizualne tieto hadice, v tych miestach ako ti znazornil straki.

Odesláno

no bud palivovy filter (mne sa bublinky s hadickach stratili po vymene), alebo v tom baloniku je spatny ventil, ktory by nemal prepustat naftu s5 do nadrze. samozrejme aj hadicky treba pozriet.

[upravil dne 31/10/12 20:56 od hipisko]

Odesláno

Tak taky musím trošku déle točit, když je cca -2. Zkoušel jsem dvakrát, třikrát nažhavit a chytlo to jako v létě. Nějak se mi to nezdálo, tak jsem zajel na dia a jediný problém, který mechanik našel byla \"Závada okruhu žhavícího relé a svíček\", či tak nějak. Ten autoelektrikář říkal, že při této hlášce jsou to na 90% svíčky, takže je nechám vyměnit.

M.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak po roce a pul od koupe auta, prvni problem:roll. Dnes rano sem prisel do garaze (auto stalo 2 dni),vlezl do auta a venkovni teplomer na palubaku ukazoval 6 stupnu. Zacal sem startovat (zhavilo asi 3-sek.),auto tocilo,tocilo a ne naskocit,az na treti krat. Potom uz cesta do Blavy v pohode. V Blave auto stalo venku pri -1 stupnu cca 4 hodiny,takze motor byl total studeny,mnel sem obavy ze startu, ale kupodivu na prvni supu sem nastartoval a zase cesta domu bez nejmensiho problemu. Proste pocas dnesniho dne uz potom nebyl zadny problem a ze startovanim uz vubec ne. Co mohlo zpusobit ten rani start? Pada mi nafta? Muzu mit nekde netesnost v systemu?:myslim Baterka rok stara,palivak meneny cca pred rokem,aditiva nedavam. Dekuji Vam za kazdy nazor.

Odesláno

Kuci,diky. Zacnu vymenou toho palivaku,to kazdopadne a kdyz to nepomuze,tak budu hledat dal. V lete to auto startovalo uplne v pohode a najednou pri 6-ti stupnich tohle!! Musim jednat,nez prijdou fakt mrazy,abych nezustal nekde stat:bojim. Rikam baterku mam presne rok je to Varta Blue Dynamic - 12V 74Ah 680A, takze si myslim,ze batery je OK:myslim. A tuhle zimu dopreju auti i aditivum:papa.

Odesláno
Kuci,diky. Zacnu vymenou toho palivaku,to kazdopadne a kdyz to nepomuze,tak budu hledat dal. V lete to auto startovalo uplne v pohode a najednou pri 6-ti stupnich tohle!! Musim jednat,nez prijdou fakt mrazy,abych nezustal nekde stat:bojim. Rikam baterku mam presne rok je to Varta Blue Dynamic - 12V 74Ah 680A, takze si myslim,ze batery je OK:myslim. A tuhle zimu dopreju auti i aditivum:papa.

hmm, ja nepíšem, že ju máš zlú, ale prvé čo by som skúsil, je nabiť ju. Ja tú svoju nabíjam každé štyri mesiace, či jazdím krátke alebo dlhé trate. Stalo sa mi, že som celé leto aj jeseň jazdil v pohode, prišiel prvý mráz a koniec. Stačilo nabiť a bol pokoj.

Netvrdím, že je to aj tvoj prípad, len poukazujem na to, že treba začať od najlacnejšieho možného riešenia problému a to palivový filter nie je;)

Odesláno
pezotik v tvojom priapde by som rovno kupil novy naftovy filter a neriesil tam kruzky... ved ono to zas nie je taka polozka aby to clovek raz za rok pomenil...

Frantík...si si istý, že oba O-krúžky sú súčasťou telesa pal. filtra? :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...