Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Plánuji si podložit kola distančními podložkami, tak bych se chtel zeptat jestli nahodou nekdo ví kde se dají levně sehnat, nebo ještě lépe jestli je někdo rovnou nemá k nabídnutí (teda prodeji:)...

je to na 605..takže myslím že rozteč 5x108/65 a beru jakoukoliv šířku od 10mm

(celou sadu i se šrouby)

No a pak taky jestli s tím má nekdo zkušenosti, změny, jak se pak auto chová, atd...

Dík

Odesláno

Nemam zkusenosti, ale co mam svoje kola 7x15 ET35 tak muzu rict, ze jsou uplne akorat skoro zaroven s blatnikem. Moc velke tam nedavej, neni to zrovna lehke auto, napravy budou vice namahane.

Odesláno

Dej si tam pořádný kola a neřeš takovýhle ptákoviny. Auto je těžký jako kráva a myslím, že poloosy by byly chudinky. A odcházely by rychlejc asi i jiný věci (silentbloky na spodním ramenu a tak). Nejlepší jsou originál kola k SV24 (shodou okolností je mám :D). Teď to neřikám, proto že je mám, ale kola, který by se tam víc hodily jsem na tomhle autě ještě neviděl.

Odesláno

Ok, tak díky za nedoporučení... Výsvětlím proč jsem o tom uvažoval.. Totiž jsem menil pneu (své hazardní zimáky(205) za letní(225)) A když mi to v pneuservisu zvedli rekli že so to tam na šířku nevejde a hotovo.. A proto když už jsem měl kouponý pneu, tak pro mne ty podložky byly nejschůdnější řešení...

Jenže mi to pořád nešlo do hlavy, když výrobce říká že tam mam mít 225, tak jakto že mi řekli ty hloupý učňové že to tam nejde... Nicmeně včera jsem se rozhodl to vyměnit jinde s tím že se to tam prostě vejít musí a? to tam dají.. A fakt se vešly a to pořád s dostatečnou rezervou:o) Ono to totiž když se to zvedlo tak se ty kola opravdu hodně k sobě stáhly a když se nasadilo s 225 tak to vypadalo že budou trochu drhnout, jen ale co to pomalu dosedalo tak to slo zas hodně od sebe a je to paráda... ušetřeno cca 4000 za podložky...a to jsem si říkal že když někdo něco dělá tak to dělá proto že tomu ruzumí, dle zkušenosti z předešlého pneservisu to tak není:/

Odesláno

Amateri ? tak to jsem zvedavi co jsou potom ti u nas, kdyz mi tvrdili, ze se mi tam nevejdou 15\" 205/65, nacez jim rikam panove podivejte se, rozdil ve vysce a sirce pneu je tak max 1.5cm..kolem aktualni gumy mam 195/65 mam vsude vic nez 5cm mista...vetsinou sou to kokoti, a co jim nereknes neudelaji a tak je to vsude, jenom brat prachy a hovno za to, zadna garance. Co si clovek neudela poradne sam to jakoby nemel...

Odesláno

nj lamy co umi menit pneu tak na felicii a kdyz prijede koktavia tak jde menit pneu sam vedouci pneuservisu

jak jede nezname auto a pripadne majitel ktery se chce na neco zeptat a poradit tak maji smrtelny pot na zadech

Odesláno

Já zatím vyloženě blbou zkušenost s pneuservisem nemám. Většinou jezdím do jednoho pneubazaru/servisu a tam se domluvím v pohodě. Těm lidem prošlo rukama už mraky aut, tak je vidět, že se vyznají. Ale kdyby mi někdo v pneuservisu tvrdil to, co rimmerovi, tak nevím. Asi bych se sbalil a šel jinam, pokud by to šlo.

Odesláno

tedka tam už mam 225/50/16 DUNLOP SP2000

kola maji ET35, takže snad tu spravnou,

a fakt by se i vešli i větší..tak uvidím až budou money že bych koupil větší:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...