Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jj, to jsem myslel, jen nevim jestli byl dobrej napad to znovu načíst ze zalohy. Co ty DNS od poskytovatele, zkoušel jsi je tam nacpat??

Nevím kam a od poskytovatele by mněl být 192.168.1.1

Odesláno

S DNSkama to nebude mít nic společnýho. Pokud na jednom stroji jedou a na druhym ne, je problém jinde. Hlavně se zcela rozdílně chovaj DHCP routeru k oběma strojům. Jakoby router (jeho DHCP) ten stroj, kterej nejde na net neviděl, nebo obráceně, jakoby stroj neviděl na router (DHCP). Spíš to na mě dělá dojem, jakoby na routeru (DHCP byl filtr na MAC), ale co jsem viděl screeny routeru, noc tomu nenasvědčuje.

Spíš bych zkusil hard reset routeru, nějakou automatickou konfiguraci a pak by se vidělo.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, trochu se sem vecpu, přinesl jsem si PC z práce, doma přeinstaloval XP profi, a k internetu nemůžu, v práci jsem na něm byl na internetu. Myslím že není nainstalována síťovka, protože když najedu do nastavení-síťová připojení, tak se mě neobjeví nic, nevíte jak zjistím jaká tam je síťovka, nebo jak ji nainstalovat??

Odesláno

Aha, to mě nenapadlo:D:mad:

Jen je mě to divný, svůj počítač jsem si přeinstalovával aspoň 10x a vždy jsem na net mohl jít hned, a tenhle nic:(

A ano, je to stolní pc:aut

Odesláno

Já dycky nainstaloval něco od realtecu, to chodilo vždy... Pak po připojení k netu jsem dal vyhledat ovladače a ono si to našlo, co k tomu patří... Pak ještě bych zkusil znovu vyhledat nový HW... Jestli nic nenajde, kouknul bych, jesli je ve správci. Jestli ano, odebrat a odinstalovat případné ovladače a znova...

Odesláno

Radku, tam mě právě píše jen to co jsem psal, jinak u dalších co tam je napsaný, jako vendor description, mac adress a další to píše unknown.

MotoMoto, v adaptérech nic není.píše to nedostupné

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...