Radek Hurvajz Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Jj, to jsem myslel, jen nevim jestli byl dobrej napad to znovu načíst ze zalohy. Co ty DNS od poskytovatele, zkoušel jsi je tam nacpat?? Citovat
chuck11 Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Jj, to jsem myslel, jen nevim jestli byl dobrej napad to znovu načíst ze zalohy. Co ty DNS od poskytovatele, zkoušel jsi je tam nacpat?? Nevím kam a od poskytovatele by mněl být 192.168.1.1 Citovat
Edison Odesláno 6. listopad 2012 Odesláno 6. listopad 2012 S DNSkama to nebude mít nic společnýho. Pokud na jednom stroji jedou a na druhym ne, je problém jinde. Hlavně se zcela rozdílně chovaj DHCP routeru k oběma strojům. Jakoby router (jeho DHCP) ten stroj, kterej nejde na net neviděl, nebo obráceně, jakoby stroj neviděl na router (DHCP). Spíš to na mě dělá dojem, jakoby na routeru (DHCP byl filtr na MAC), ale co jsem viděl screeny routeru, noc tomu nenasvědčuje. Spíš bych zkusil hard reset routeru, nějakou automatickou konfiguraci a pak by se vidělo. Citovat
Šalda Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ahoj, trochu se sem vecpu, přinesl jsem si PC z práce, doma přeinstaloval XP profi, a k internetu nemůžu, v práci jsem na něm byl na internetu. Myslím že není nainstalována síťovka, protože když najedu do nastavení-síťová připojení, tak se mě neobjeví nic, nevíte jak zjistím jaká tam je síťovka, nebo jak ji nainstalovat?? Citovat
Cinicman Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Ak je to stolové PC, tak ho otvor a zisti si presný názov dosky. Potom na nete pohľadáš ovládače dosky, kde by mala byť aj sieťovka... Citovat
Šalda Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Aha, to mě nenapadlo:D:mad: Jen je mě to divný, svůj počítač jsem si přeinstalovával aspoň 10x a vždy jsem na net mohl jít hned, a tenhle nic:( A ano, je to stolní pc:aut Citovat
Edison Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Já dycky nainstaloval něco od realtecu, to chodilo vždy... Pak po připojení k netu jsem dal vyhledat ovladače a ono si to našlo, co k tomu patří... Pak ještě bych zkusil znovu vyhledat nový HW... Jestli nic nenajde, kouknul bych, jesli je ve správci. Jestli ano, odebrat a odinstalovat případné ovladače a znova... Citovat
Šalda Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Nemůžu najít na základovce co je to za typ:( A na ten Realtec se podívám, díky za tip;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Stahni toto, spusť to a v sekci Motherboard opiš co to je za desku a dej to sem - http://www.slunecnice.cz/sw/hwinfo/ Např: Motherboard Model: GIGABYTE P35-DS3L Jde zkopirovat přimo ten řadek žádný \"NĚCO\" jak piše Edison neinstaluj:bojim [upravil dne 25/11/12 12:33 od Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 A v Sekci Network je co jako Network card?? Citovat
Šalda Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 V sekci Network to píše: Připojení WAN Miniport (PPTP) četl jsem to hned na hlavním okně, kde je napsáno vše o PC, procesor, pamět, grafika a podobně Citovat
MotoMoto Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 A ve vlastnostech Počítače vidíš s části Síťové adaptéry co? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Na pravý straně je sloupec s jednolivýma sekcema. To okno co je přes to zavři a klikni si vlevo na to co ti pišu Pokud je ta deska spravně je to snad tenhle ovladač - http://www.drvdatabaseo.org/l/lite_on_08fch_motherboard_ethernet.html [upravil dne 25/11/12 12:49 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Radku, tam mě právě píše jen to co jsem psal, jinak u dalších co tam je napsaný, jako vendor description, mac adress a další to píše unknown. MotoMoto, v adaptérech nic není.píše to nedostupné Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Snad je to tenhle driver - http://www.drvdatabaseo.org/l/lite_on_08fch_motherboard_ethernet.html Citovat
MotoMoto Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 Otázka je zda tam je vůbec funkční síťovka. Citovat
Šalda Odesláno 25. listopad 2012 Odesláno 25. listopad 2012 V práci byla funkční, a kabel od netu kterej dám do PC tak bliká, tak by měla být o.k., nebo ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.