Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechápu kde je chyba na stolním PC,nejde se mi u mně připojit na internet píše mi to omezené nebo žádné připojení(v Aktivitě odesílá,ale nic nepříjmá)Na jíném místě prý ten internet fungoval.

Síťovou kartu jsem odinstaloval a znovu nainstaloval-bez výsledku.

Když síťový kabel připojím k jinému stolnímu PC nebo notebooku tak funguje.Z toho odvozuju,že chyba by mněla být v tom PC ,ale kde?Sítím nijak nerozumím tak nevím kde hledat chybu:(

V podrobnostech vidím pouze toto(viz obr.)

Nechápu proč tam není výchozí brána atd.:myslim

Jo systém je tam Win Xp

post-3960-14109627742782_thumb.jpg

[upravil dne 26.10.2012 19:23 od chuck11]

Odesláno

Start - ovládací panely - Připojení k síti a internetu - Síťová připojení - Pravé tlačítko myši \"Připojení k místní síti\" - kliknout na \"Protokol sítě internet TCP/IP\" - Vlastnosti - Ted se ukáže, co tam máš, pokud jsou data vyplněna ručně, pak ti to nepůjde, dej tam automaticky.

Odesláno

asi OT.... ale naši IT technici se vždycky ptají: zkoušela jste to vypnout a zapnout??? prý to funguje úplně na všechno :D

Odesláno

od našeho místního poskytovatele ,který neblokuje další IP adresy.Router mám, skoušel jsem to napojit i napřímo mimo router ale stejně nepomohlo.K dalším dvoum PC se připojím bezproblému

Mám tohoto poskytovatele : http://www.polanka.net/

[upravil dne 26.10.2012 20:27 od chuck11]

Odesláno
od našeho místního poskytovatele ,který neblokuje další IP adresy.Router mám, skoušel jsem to napojit i napřímo mimo router ale stejně nepomohlo.K dalším dvoum PC se připojím bezproblému
No adresy neblokuje, ale musi povolit MAC Adresu toho tvýho novýho počítače, takže mu zavolej a pořeš to s nim, MAC adresa je ta Fyzická adresa co je nahoře v tom obrazku co jsi daval;)

Ale pokud máš router tak to odpadá, je registrovaná adresa routeru, teda pokud to není jen switch a nebo nemáš blbě zapojený kabely

[upravil dne 26/10/12 20:26 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Nejsem IT odborník, ale napadla mě ještě jedna věc, zda je vůbec puštěné připojení:

Ovládaní panely - Výkon a údržba - Nástroje pro správu - Správa počítače - Služby a aplikace - Služby - najít \"Automatická konfigurace pevné sítě\", jaký je stav a typ spuštění.

PS: na notebooku se mi stalo, že při přechodu na SP3 mi to vyhodilo bezdrátové připojení, byl porod najít, jak to zpátky zprovoznit.

Odesláno

router mám tp-link tl-wr841n.Špatné kabely -abych upřesnil vypojím kabel z toho pc co mi tam ten internet nejede a připojím k druhému a třetímu pc a tam mi na tom samém kabelu jede.

[upravil dne 26.10.2012 20:41 od chuck11]

Odesláno
Nejsem IT odborník, ale napadla mě ještě jedna věc, zda je vůbec puštěné připojení:

Ovládaní panely - Výkon a údržba - Nástroje pro správu - Správa počítače - Služby a aplikace - Služby - najít \"Automatická konfigurace pevné sítě\", jaký je stav a typ spuštění.

PS: na notebooku se mi stalo, že při přechodu na SP3 mi to vyhodilo bezdrátové připojení, byl porod najít, jak to zpátky zprovoznit.

Stav:Spuštěno

Typ spouštění: automaticky

[upravil dne 26.10.2012 20:37 od chuck11]

Odesláno

další úžasný OT :D vykašlat se na net a vyrazit ven - hospůdka, kino... :D

Odesláno
další úžasný OT :D vykašlat se na net a vyrazit ven - hospůdka, kino... :D

To bych mohl- mi na pc jede net,ale na pc mé drahé polovičky ne a to je velký problém:D

Odesláno

Nemaš v tom routeru nastavený filtr MAC adres, nebo vypnutý DHCP, něco tam bude blbě a nedovoli to tomu počitači přidělit IP. Tu IP co je nahoře v tom obrazku si vymysleli windows. Z routeru by tam mělo být 192.168.x.xx

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...