BV406 Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 sinister je vyborny ... navic ve scene nataceni a vrazdeni spici rodiny je jako podklad pouzita hudba od mych oblibenych aghast, staricka skladba sacrifice z 93 tusim... nechapal jsem, kde k takovemu undergroundu filmari prisli, ale je to pecka, odvedli dobrou praci , jen jsem ziral, kdyz jsem aghast slysel z televize, nemohl jsem tomu verit ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Sinister jsem viděl asi dva dny zpět a musim říct že po dlouhý době zase dobrej horor Ještě Kletba z temnot, ale je to trošku slabší, ale ne špatný [upravil dne 9/3/13 20:50 od Radek Hurvajz] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 zítra ho kouknu taky bojim,bojim :cool: Citovat
Šalda Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Ta kletba z temnot vypadá dobře, zítra se na to mrknu;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 No tak Bunkr smrti je dobrej bubákov, ale jako dobrej film, no nevim, je to takový umělý, zvlaštně natočený. Dokoukal jsem to, ale nijak mě to nenadchlo Citovat
BV406 Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 http://www.csfd.cz/film/163940-metro/videa/?type=1 sice blbinka, ale misty s dobrou atmosferou ... musim priznat, ze se mi celkem libil i druhy hostel, v nekterych momentech s takovou zvlastni melancholicko depresivni naladou ... a hlavne je tam cesky krumlov Citovat
John Odesláno 10. březen 2013 Odesláno 10. březen 2013 Tak krotitelé duchů je spíš psychokomedie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.