Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chalani man este na vas otazocku:)

ked pri plnom tlaku turba mi auto dymi na bielo to je kvoli turbu ze uz je vadne? tlak turba je stale rovnaky (auto je akurat cerstvo po servise)

Odesláno

černej by bylo moc nafty :myslim Nicméně pokud je chladno, bude při studeném motoru bílo od každého auta ... bohužel už si ale nevybavuji, co značí bílý dým ...

Odesláno

Cierny dym je ked splauje olej alebo aj naftu za urcitych podmienok ale biely dym je ked je bohata zmes alebo ked nespaluje mne ked som startoval dymyl na bielo a nenaskocil a to som mal zhavice v prdeli :myslim a niekedy fakt staci ho poriadne predurovat a pomoze to ja som v jeden den nezrobil emisnu v den ano :D

Odesláno

Mně jednou vychcal olej zpod ventildeklu na svody u Poláka, a čoud byl úplně bílej... Možná u tebe někde nějakej zbyteček zůstal vylitej na turbu/vejfuku/čemkoliv co se zahřejvá. Což by vysvětlilo i to že už je problem solved - že to prostě odčoudilo všechno. A ten černej kouř když si to knedlil bude tou naftou imho. Bratranec úplně stejně vyřešil ten samej problém na Citroënu Xm a od tý doby klid. Přeju ať seš na tom stejně :papa

[upravil dne 26/10/12 01:18 od Mopař]

Odesláno

Čierny dym = príliš bohatá zmes (veľa nafty)

Biely hustý smrdľavý dym = nespálená nafta (zlý predstih, vstrekovanie)

Biely modrastý hustý dym = spálený olej

Biely ľahký dym = para

[upravil dne 26.10.2012 06:44 od ferrari]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Nechci zakládat nové téma, tak vyhrabu tohle.

Jednoho krásného dne jsem si řekl, že protáhnu auto a vyjel jsem z města na vesnické, prázdné cesty.

Trošku jsem tomu přišlápl 4-5 tisíc otáček a při pohledu do spětného zrcátka jsem viděl bílý dým.

A tak by mě zajímalo čím to je?

Napadlo mě že je to tím, že to auto nevytáčím. Jezdím město takže max kolem 2,5tisíce otáček.

Nebyl to nijak namodralý, ani smradlavý dým (ono to taky šlo z vejfuku :D ) takže prostě jen bílej dým.

Odesláno

no bylo to právě po cca 20 km... kdy jsem to vytáčel... Každopádně, kdybych to zkusil znova :D stalo by se s autem něco? Přecejen to mohl být nějaký bordel v katalizátoru nebo tak někde tam dole :roll

Odesláno

mne toto robilo čim dalej tym viac dnes mam auto v servise na vymenu turba...za deň mi zožralo cez 2 litre oleja...skus si lahnuť pod auto pozrieť na spletenec či neni od oleja ak ano tak je zle turbo a ak neni od oleja tak za 10 tisic km bude :D mne už výfuku šiel olej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...