Tantor-BN Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 chalani man este na vas otazocku:) ked pri plnom tlaku turba mi auto dymi na bielo to je kvoli turbu ze uz je vadne? tlak turba je stale rovnaky (auto je akurat cerstvo po servise) Citovat
Lubo181 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ked tam mas biely dym to znamena ze ti to moc dobre nespaluje cize lepsie povedane vela nafty ide do spalovania Citovat
Tantor-BN Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 takze uz to nedymi...par krat som ho vytocil strasne zacmudilo a uz je klud Citovat
MilanF1 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 černej by bylo moc nafty Nicméně pokud je chladno, bude při studeném motoru bílo od každého auta ... bohužel už si ale nevybavuji, co značí bílý dým ... Citovat
Tantor-BN Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 ano vela nafty je cierny dym a nie biely asi... Citovat
Lubo181 Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Cierny dym je ked splauje olej alebo aj naftu za urcitych podmienok ale biely dym je ked je bohata zmes alebo ked nespaluje mne ked som startoval dymyl na bielo a nenaskocil a to som mal zhavice v prdeli a niekedy fakt staci ho poriadne predurovat a pomoze to ja som v jeden den nezrobil emisnu v den ano Citovat
Mopař Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Mně jednou vychcal olej zpod ventildeklu na svody u Poláka, a čoud byl úplně bílej... Možná u tebe někde nějakej zbyteček zůstal vylitej na turbu/vejfuku/čemkoliv co se zahřejvá. Což by vysvětlilo i to že už je problem solved - že to prostě odčoudilo všechno. A ten černej kouř když si to knedlil bude tou naftou imho. Bratranec úplně stejně vyřešil ten samej problém na Citroënu Xm a od tý doby klid. Přeju ať seš na tom stejně [upravil dne 26/10/12 01:18 od Mopař] Citovat
ferrari Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Čierny dym = príliš bohatá zmes (veľa nafty) Biely hustý smrdľavý dym = nespálená nafta (zlý predstih, vstrekovanie) Biely modrastý hustý dym = spálený olej Biely ľahký dym = para [upravil dne 26.10.2012 06:44 od ferrari] Citovat
Woiser Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Nechci zakládat nové téma, tak vyhrabu tohle. Jednoho krásného dne jsem si řekl, že protáhnu auto a vyjel jsem z města na vesnické, prázdné cesty. Trošku jsem tomu přišlápl 4-5 tisíc otáček a při pohledu do spětného zrcátka jsem viděl bílý dým. A tak by mě zajímalo čím to je? Napadlo mě že je to tím, že to auto nevytáčím. Jezdím město takže max kolem 2,5tisíce otáček. Nebyl to nijak namodralý, ani smradlavý dým (ono to taky šlo z vejfuku ) takže prostě jen bílej dým. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 bíle dýmit může, pokud je studený motor a výfuk. potrubí, po dejme tomu 20km a zahřátí agregátu nesmí dýmit, jinak spaluje vodu Citovat
Woiser Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 no bylo to právě po cca 20 km... kdy jsem to vytáčel... Každopádně, kdybych to zkusil znova stalo by se s autem něco? Přecejen to mohl být nějaký bordel v katalizátoru nebo tak někde tam dole Citovat
Tantor-BN Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 mne toto robilo čim dalej tym viac dnes mam auto v servise na vymenu turba...za deň mi zožralo cez 2 litre oleja...skus si lahnuť pod auto pozrieť na spletenec či neni od oleja ak ano tak je zle turbo a ak neni od oleja tak za 10 tisic km bude mne už výfuku šiel olej Citovat
Woiser Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Jako mít to turbo, tak bych si nestěžoval Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.