lukaro Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Ahoj, omlouvám se, jestli se to tu už někde řešilo, ale funkce \"hledat\" mi nic nenašla… Konečně jsem si pořídil vlastní garáž. V zimě jezdit nebudu, možná někdy výjimečně. Tak se ptám, jak správně auto zazimovat. Jediné co vím, tak vytáhnout baterku, a dál? Já nevím, něco s kapalinami? Když počítám, že auto bude 2-3 měsíce jen stát. Pokud máte nějaké dobré tipy tak sem s nimi, děkuji. Citovat
kaper Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Tak ja tiež používam jedno auto v zime len občas a v prvom rade kontrolujem do koľko je voda v chladiacom systéme potom dotankujem aspoň 3/4nadrže a dám do nafty zimné aditívum aj trošku viac ako dávam normálne. Dám z auta von všetko čo môže v nom zmrznúť a vyberiem baterku a prikrijem ho plachtou tak aby sa čo najmenej dotíkala plachta laku. občas aspoň raz za mesiac v zime nahodím baterku a nechám zohriať motor trochu sa preveziem nech sa nepreležia pneu. Citovat
lukaro Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 I když mám benzín, taky bych tam nalil nějaké aditivum... Jinak plachtu nemám a ani dávat nebudu. Možná jednou za měsíc auto projedu ať to snese pneu, jak říkáš, ale to je asi vše... Já právě čekal, že jsou nějaké faktory, kde si dávat bacha, ať se pak na jaře nedivím. Citovat
ozzy56 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 můžeš auto zvednout a podložit, aby pružiny nebyly stále stlačené...,kdysi se to doporučovalo Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Podla mna s tym nemusis robit absolutne nič, okrem tej baterky ... Dotankuj plnu nadrz benzinu, a si vybaveny ... Inak ak by si chcel byt totalnej pedant, čo mi pride zbytocne, tak ako pise ozzy vyššie ... Auto zdvihnúť, nech sa vôbec kolesa nedotýkajú zeme ... Pneumatiky namazat vazelinou na to určenou, ako pouzivaju napriklad v mikone pri skladovani pneumatik, doliat aditivum, naplnit nadrz a odpojit baterku ... Nič by si nestratil ani navoskovanim auta klasickym voskom, sice pri stojatom aute v garazi je to na nič, ale po zime bude ten vosk naozaj velmi kvalitne spojeny s karoseriou ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 I když mám benzín, taky bych tam nalil nějaké aditivum... Jinak plachtu nemám a ani dávat nebudu. Možná jednou za měsíc auto projedu ať to snese pneu, jak říkáš, ale to je asi vše... Já právě čekal, že jsou nějaké faktory, kde si dávat bacha, ať se pak na jaře nedivím. jo a naneses si na to sul a resp vsechno zahrejes, udela se ti na tom rosa, a pak to bude vse vlhke, nejlepe jeste v garazi pod plachtou.... tak tohl bych autu natoz sve motorce neudelal. Vyndat baterku, zkontrolovat stav chladici kapaliny, a nechat spat. Maximalne tu vazelinu, ale v dnesni dobe kvality pneu, bych se i na to vysral...... Citovat
lukaro Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 Taky to tak vidím Scratchi.... Pneu jsou stejně na odpis, budu kupovat letní, takže na jaře obuji rovnou nové takže na autě budu dělat asi jen úpravy interiéru, bude na to čas Ale díky zatím za náměty. Citovat
Vítek1 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Podla mna s tym nemusis robit absolutne nič, okrem tej baterky ... Dotankuj plnu nadrz benzinu, a si vybaveny ... Inak ak by si chcel byt totalnej pedant, čo mi pride zbytocne, tak ako pise ozzy vyššie ... Auto zdvihnúť, nech sa vôbec kolesa nedotýkajú zeme ... Pneumatiky namazat vazelinou na to určenou, ako pouzivaju napriklad v mikone pri skladovani pneumatik, doliat aditivum, naplnit nadrz a odpojit baterku ... Nič by si nestratil ani navoskovanim auta klasickym voskom, sice pri stojatom aute v garazi je to na nič, ale po zime bude ten vosk naozaj velmi kvalitne spojeny s karoseriou ... proc tu plnou nadrz? dneska uz jsou plastove ne? Citovat
Hadra Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 2-3 měsíce? Tohle bych řešil kdyby to stálo teda dýl. Motorku zazimovávám tak, že vytáhnu baterku a nechám to být. Na jaře to startnu přes kabely přes auto a pak nasadím baterku. Už pátej rok to tak dělám. Motorka stojí venku pod střechou....garáž nemám. Citovat
koblih69 Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Jak bylo napsáno 2-3 měsíce je tak zralý max na vyndání baterky. Nicméně pokud je v pořádku a auto nemá díky nějaké \"úpravě\" zvýšený odběr tak i kdybys nedělal nic tak otočíš klíčkem a jedeš Citovat
barenst Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 ja to delam ,ze auto podspalkuji , doplnim nemzku (ostrikovac , chladic) a baterku jen odpojim , necham pootevrene okna . Citovat
mccolor Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Tak jak píše Scratch , žádná plachta v garáži aby se to potilo,nejlepší suchá garáž dobře větratelná (ze skušenosti), mám doma ještě Audi 100 r.v.1987,koupena před 19 lety a nic nerezne:aut stojí v dobře větratelné jakoby garáži a je pokoj. Citovat
rkolac Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Tak tohle téma trochu otevřu,ať to tu není dvakrát. Co mám Berlingo moc nenajezdím což mne docela trápí,jezdil jsem dřív denně,jelikož to mám do nové práce 5 min.,tak jsem znovu oprášil garáž,mám klidné svědomý,že to někdo nevojede autem nebo klíčem před barákem,což už jsem zažil.Vím že to není to nej pro auto ale auto mít musíme,potřebujeme ho na ježdění rodiče atd.,jsou všichni mimo město.Garáž je řadová,betonová,suchá,min. jednou za 14 dní ho jedu alespoň projet,co bych měl ještě pro dobrotu auta udělat!Rád bych jezdil ale teď není kam Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 a jako co chces radit, kdyz to kazdych 14 dni projedes? Me auto stoji taky a projede se vetsinou jen o vikendu. Muzes mi taky poradit co s tim? [upravil dne 7/12/2012 12:15 od Scratch] Citovat
Kurt Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 co bych měl ještě pro dobrotu auta udělat! Číst mu každý večer pohádky. Franckové maj prej nejraděj Exupéryho. Hele, auto by mělo sloužit tobě, ne ty jemu - nepotřebuje teplíčko a péči jako jeho majitel, ju? Citovat
rkolac Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Jéééééééééé,to jsem přesně tušil:cool:,jste asi měli dobrej oběd néé. Vtipnou kaši. [upravil dne 7/12/12 12:23 od rkolac] Citovat
koblih69 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Nic bych s tím nedělal max před tím následujícícm startem bych dal k baterce na chvíli nabíječku + do ostřikovačů pořádnou kapalinu (né jako já od Shellu -20 která v -7 totálně zamrzne) Citovat
rkolac Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Spíš zda to má cenu to vůbec projíždět:nevim,přemýšlel jsem taky o nějaké inteligentní nabíječce ale moc nechápu na jakém smyslu funguje,zda to tam nechám vždy těch 14 dní připojené,pak ji vyndám nebo zda zůstává připojená v autě,někde tu bylo vlákno ale to jsem se o to ještě nazajímal,pokusím se ho najít. [upravil dne 7/12/12 12:50 od rkolac] Citovat
koblih69 Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 No pokud to nepotřebuješ ty tak bych to nedělal. Citovat
Kurt Odesláno 7. prosinec 2012 Odesláno 7. prosinec 2012 Nic neprojížděj. Doplň náplně a pokud bude auto odstavené delší dobu (měsíc, dva) pak před jízdou nalej čerstvé palivo. O inteligentních nabíječkách najdeš info nejen tady, ale i jinde na webu. Baterku je každopádně potřeba dobít. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.