K3nny Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Zdravím, je to sice citroen ale chtěl bych tady požádat o rady,případně proklepnutí auta dle vin v serviceboxu citroen kdo má placený přístup,jedná se o tohle auto. dnes jsme se na něj s ženou byli podívat a líbí se nám. Jen váháme s koupí,přece jen to není pár šlupek.co si kdo o tom myslíte je cena dobrá nebo přestřelená,výbava???do kolika km jsou rozvody. díky za každý názor(radu) info ze servisboxu by se šiklo Citovat
bubakkaja Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Já myslím že rozvoďák bude 240 tisíc.Jinak moc hezké auto.Jsem jen zvědavý kolik to bude žrát. Citovat
koblih69 Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 C5 Turer je pěkný auto, ale nelíbí se mi v jiné než černé nebo bílé barvě, nicméně to jě věc každého. Mrkni se na podlahu kolem zadního čela. Ten nárazník není tmavej jen tak sám od sebe i když ti samozřejmě budou tvrdit, že byl jen odřenej na parkovišti. Stejně tak přední semi nezdá, ale tam to vypadá jako zástřik do půlky... no uvidíš... Citovat
K3nny Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 dívám se do podpisu že máš uplně to samý,za kolik to jezdí a jak jsi stím spokojen? Citovat
K3nny Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Dneska jsem se na něj byl dívat a asi nadšením mě to všechno uteklo,podívám se příště podrobněji,díky za tip. Citovat
chuck11 Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Ale jinak musím říct,že pěkné auto se slušnou výbavou až na ty km;) Citovat
bubakkaja Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Já mám ještě c5 II tohle je už novější,v tomhle je míň místa.Já jezdím právě za hodně ale mám automat.+- tak 9. Citovat
Martinsk Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Sused s 2,2 HDi 125 kW jazdí za 7 - 7,5 Citovat
bubakkaja Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Jo taky můj kamarád s c6 2.2 biturbo jezdí i za 7 ale má automat a jezdí pianko.Já si koupil 2.2 abych se nelajdal. Citovat
K3nny Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 Tak malinko to oživím,auto asi nakonec koupíme,po hledání po bazarech a ptaní se dovozu se tohle jeví jako nejlepší varianta,bazarům nevěří a na dovoz mi nabízejí sice mladší ale ještě s větším nájezdem. Ještě bych rád se dozvěděl něco o tomto motoru,jak je na tom se spolehlivostí dá se to nebo se sere moc. 2.0 mě přijde na tak těžký auto slabý,nejsu žádnej závodník a s autem bude jezdit s 98% žena s prcem ale i tak aby to aspon trošku jelo:D díky za rady..... Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 spíše bych doporučil toto auto z NL nikdy nemuze mit najez za tři roky pod dveste tisic , tod ma zkusenost z proverovani min 300 vinkodu Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 koukam na vin te c5 a je to hlavne uvedeni do provozu zari 2008 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 posledni zaznam 10/06/2011 105955km v NL což si myslim muže i sedět pokud to bylo dovezeno jako tuknute, jinak bych to videl tak kolem 180 Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 pise ze to chce pro zenu s detmi ,mam to doma a vim jak zena si uz tri roky libuje v provozu se neboji , vybavu to ma a prodat ci vymenit to nechce , ja to chtel menit za noveho partnera v automatu ale nechce nechce nechce Citovat
straki007 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Akorat rocnik 08 ne 09 jak pisou. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 :xvulPe.Tr: to sice píšeš, ale nerespektuješ pravidla 4. Odpovídat jedním příspěvkem a k věci Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC. Citovat
koblih69 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 pise ze to chce pro zenu s detmi ,mam to doma a vim jak zena si uz tri roky libuje v provozu se neboji , vybavu to ma a prodat ci vymenit to nechce , ja to chtel menit za noveho partnera v automatu ale nechce nechce nechce Hehe, tohle přivézt manželce na ježdění s dětma tak jsem bez večeře do konce školního roku:) Ale chápu, že na to každý kouká trochu jinak... Auto je to hezký, ale játohle taky nemusím. Citovat
K3nny Odesláno 3. listopad 2012 Autor Odesláno 3. listopad 2012 jj to už jsem s prodejcem řešil že je to jinej rok než píše a dal mě za pravdu,nějaká ta slevička by taky prej byla tak pro něj asi pojedem,uvidím jak se podaří prodat ta naše bora. Tu lančku neee,dívaly jsme se na sharany,807,tourany ale c4 picasso ale zatím nic tak velkýho není potřeba,mame zatím jen jedno dítě a stačí aby jsme tam dostali kočárek a pár věcí nic víc. Spíš potřebuju názory na ten motor jestli ano nebo se podívat po 2.0 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.