Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

je to sice citroen ale chtěl bych tady požádat o rady,případně proklepnutí auta dle vin v serviceboxu citroen kdo má placený přístup,jedná se o tohle auto.

dnes jsme se na něj s ženou byli podívat a líbí se nám.

Jen váháme s koupí,přece jen to není pár šlupek.co si kdo o tom myslíte je cena dobrá nebo přestřelená,výbava???do kolika km jsou rozvody.

díky za každý názor(radu)

info ze servisboxu by se šiklo

Odesláno

C5 Turer je pěkný auto, ale nelíbí se mi v jiné než černé nebo bílé barvě, nicméně to jě věc každého. Mrkni se na podlahu kolem zadního čela. Ten nárazník není tmavej jen tak sám od sebe i když ti samozřejmě budou tvrdit, že byl jen odřenej na parkovišti. Stejně tak přední semi nezdá, ale tam to vypadá jako zástřik do půlky... no uvidíš...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak malinko to oživím,auto asi nakonec koupíme,po hledání po bazarech a ptaní se dovozu se tohle jeví jako nejlepší varianta,bazarům nevěří a na dovoz mi nabízejí sice mladší ale ještě s větším nájezdem.

Ještě bych rád se dozvěděl něco o tomto motoru,jak je na tom se spolehlivostí dá se to nebo se sere moc.

2.0 mě přijde na tak těžký auto slabý,nejsu žádnej závodník a s autem bude jezdit s 98% žena s prcem ale i tak aby to aspon trošku jelo:D

díky za rady.....

Odesláno

pise ze to chce pro zenu s detmi ,mam to doma a vim jak zena si uz tri roky libuje v provozu se neboji , vybavu to ma a prodat ci vymenit to nechce , ja to chtel menit za noveho partnera v automatu ale nechce nechce nechce

Odesláno

:xvulPe.Tr: to sice píšeš, ale nerespektuješ pravidla :D

4. Odpovídat jedním příspěvkem a k věci

Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC.

Odesláno
pise ze to chce pro zenu s detmi ,mam to doma a vim jak zena si uz tri roky libuje v provozu se neboji , vybavu to ma a prodat ci vymenit to nechce , ja to chtel menit za noveho partnera v automatu ale nechce nechce nechce

Hehe, tohle přivézt manželce na ježdění s dětma tak jsem bez večeře do konce školního roku:) Ale chápu, že na to každý kouká trochu jinak... Auto je to hezký, ale játohle taky nemusím.

Odesláno

jj to už jsem s prodejcem řešil že je to jinej rok než píše a dal mě za pravdu,nějaká ta slevička by taky prej byla tak pro něj asi pojedem,uvidím jak se podaří prodat ta naše bora.

Tu lančku neee,dívaly jsme se na sharany,807,tourany ale c4 picasso ale zatím nic tak velkýho není potřeba,mame zatím jen jedno dítě a stačí aby jsme tam dostali kočárek a pár věcí nic víc.

Spíš potřebuju názory na ten motor :myslim jestli ano nebo se podívat po 2.0

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...