ReaPerek Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 AHoj mam problem. Při jízde se mi vypne motor. Dám plyn až na podlahu ale auto vůbec nereaguje jako kdyby se dusilo. Nedela to stale delato vruznych intervalech treba jednou za tyden atd. Čistil jsem klapku, menil lambda sondy a benziny menim ale porad to sami. Nevite nekdo čim by to mohlo být? Díky za vsechny rady Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Musíš to trohcu popsat, kdy se vypne? Třeba po delším stoupání v kopci? Nebo když dojedeš na křizovatku a vyřadíš? Byla tam nějaká chyba při diagnostice? Citovat
ReaPerek Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 V dia prave že ne protože opravař nevedel (auto projel ale zrovna to neudelalo tu zavadu) jedine co mu to psalo byla spatna smes paliva tak se menily lambda. Děla to na neutral i při zarazeny rychlosti. Do kopce, na rovine i z kopce - přijaké koliv jizde. Citovat
Altman Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 Veštecká koule říká MAP senzor nebo \"načnutý\" vstřik. Citovat
ReaPerek Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 třen map senzor zkusim. Vstrikem si myslim že by mi začnul blbnout valec. Už jsem jeden mel načnuty a delalo to neco jineho Citovat
bezdo Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Robilo mi to niečo podobné. Najprv som vymenil krokový,lebo mi lietali otačky, potom map- písala to diagnostika(čistenie pomohlo tak na mesiac). Odišiel mi 4. vstrek- vymenil som to- ale to dusenie, sem tam ostalo. Tak som vymenil potenciometer, ( takto isto sa mi vadný potenc.prejavoval na 106) a tuk,tuk, odvtedy je pokoj. Takže mne pomohlo toto. Citovat
ReaPerek Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 Takže jak na to koukam tak koupim všechny tři díly a uvidime Citovat
JakubkoSK Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 Rea perek nechcem rípať ani nič iné ale ja by som si toľkých problémoch čo si tu riešil asi hodil mašľu pochváľ sa čo máš za krásavca aby si tu len neriešil problémy Citovat
ReaPerek Odesláno 21. říjen 2012 Autor Odesláno 21. říjen 2012 Neboj v tydne se pochlubim jestli už budu mit vsechno hotovy Citovat
bezdo Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 kubko ked uz out of topyc: vybrane slova po r: isto je ta ryt. A ta s i je ina... Citovat
bezdo Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 btw for east of slovakia: co ma za krasavca ma dole v popisku...akurat aka je farbicka??? ci??? Citovat
JakubkoSK Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 modrá sa mi páči ale červená z bielymi diskami je naj Post into Novaky: diky a kľud chyby robí každý... [upravil dne 22/10/12 15:29 od JakubkoSK] Citovat
PouLa Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Mám stejný problém měnil jsem už leccos..když to tu tak čtu tak zkusím ještě MAP senzor a potenciomet, ale našel by se někdo kdo by mi řekl o jaký potenciometr jde? a zda se to dá opravit v domácích podmínkách a +- cenu Citovat
ReaPerek Odesláno 23. říjen 2012 Autor Odesláno 23. říjen 2012 Jestli chapu dobre potencio metr skrtici klapky cca 900kc a vymena jednoducha odsroubuje se a nasroubuje novy :-) Citovat
ReaPerek Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 A hopla dneska znova map senzor vymenen a stale to same. Potenciometr je prý v poradku a jedine co mam zkusit je krokový motorek. Kdyby to nebylo tim vite jestě něco čim by to mohlo být? Citovat
ChouLu Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 Krokáč reguluje jen volnoběh... tzn, že když pridáš plyn tak v tu chvíli nemá žadnou fci... Citovat
ReaPerek Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 no oni trochu kolisaj ne tolik ale projistotu ho vymenim Citovat
miko99x Odesláno 8. listopad 2012 Odesláno 8. listopad 2012 mal som nico podobne a nakoniec z toho vysvitlo, ze mi isli iba tri valce zo styroch, jeden vynechaval, nechal som poriadne preverit motor, a mechanik zistil, ze su oslabene stieracie kruzky, a bol nejaky problem zo svieckami, a ked vynechal ten valec, tak motor akoby stratil vykon, aj ked som mal pedal na podlahe, a cukalo s atom jak salene skus sa niekde tymto smerom zamerat Citovat
ReaPerek Odesláno 8. listopad 2012 Autor Odesláno 8. listopad 2012 Vstřiky to byt nemohou když mi jeden vynecháva (válec) tak to děla neco uplne jineho. Auto jede na vsechny necuka nic proste se začne motor dusit nema výkon při sešlapnuti plynu. Předevčirem asi to udelalo že jsem jel začlo se to dusit tak jsem vyřadil a stal a jak jsem pak zařadil rychlost a rozjel se tak tak se to dusilo ale nechciplo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.