Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AHoj mam problem. Při jízde se mi vypne motor. Dám plyn až na podlahu ale auto vůbec nereaguje jako kdyby se dusilo. Nedela to stale delato vruznych intervalech treba jednou za tyden atd. Čistil jsem klapku, menil lambda sondy a benziny menim ale porad to sami. Nevite nekdo čim by to mohlo být? Díky za vsechny rady :)

Odesláno

V dia prave že ne protože opravař nevedel (auto projel ale zrovna to neudelalo tu zavadu) jedine co mu to psalo byla spatna smes paliva tak se menily lambda. Děla to na neutral i při zarazeny rychlosti. Do kopce, na rovine i z kopce - přijaké koliv jizde.

Odesláno

Robilo mi to niečo podobné. Najprv som vymenil krokový,lebo mi lietali otačky, potom map- písala to diagnostika(čistenie pomohlo tak na mesiac). Odišiel mi 4. vstrek- vymenil som to- ale to dusenie, sem tam ostalo. Tak som vymenil potenciometer, ( takto isto sa mi vadný potenc.prejavoval na 106) a tuk,tuk, odvtedy je pokoj. Takže mne pomohlo toto.

Odesláno
:xvul Rea perek nechcem rípať ani nič iné ale ja by som si toľkých problémoch čo si tu riešil asi hodil mašľu :D pochváľ sa čo máš za krásavca aby si tu len neriešil problémy :papa
Odesláno

Mám stejný problém měnil jsem už leccos..když to tu tak čtu tak zkusím ještě MAP senzor a potenciomet, ale našel by se někdo kdo by mi řekl o jaký potenciometr jde? a zda se to dá opravit v domácích podmínkách a +- cenu

• O 3 týdny později...
Odesláno

A hopla dneska znova map senzor vymenen a stale to same. Potenciometr je prý v poradku a jedine co mam zkusit je krokový motorek. Kdyby to nebylo tim vite jestě něco čim by to mohlo být?

Odesláno

mal som nico podobne a nakoniec z toho vysvitlo, ze mi isli iba tri valce zo styroch, jeden vynechaval, nechal som poriadne preverit motor, a mechanik zistil, ze su oslabene stieracie kruzky, a bol nejaky problem zo svieckami,

a ked vynechal ten valec, tak motor akoby stratil vykon, aj ked som mal pedal na podlahe, a cukalo s atom jak salene

skus sa niekde tymto smerom zamerat

Odesláno

Vstřiky to byt nemohou když mi jeden vynecháva (válec) tak to děla neco uplne jineho. Auto jede na vsechny necuka nic proste se začne motor dusit nema výkon při sešlapnuti plynu. Předevčirem asi to udelalo že jsem jel začlo se to dusit tak jsem vyřadil a stal a jak jsem pak zařadil rychlost a rozjel se tak tak se to dusilo ale nechciplo :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...