Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,tak jsem se dneska zamiloval na první pohled a koupil auto :D

Ale teď bych se chtěl zeptat jak to je...

Auto je dovezené z francie a má českej velkej TP. ale v TP není záznam o žádné technické. Musím udělat technickou nebo ta je udělaná a jenom se první nezapisuje (podle čeho pak vydávají velkej TP?).

Kupoval jsem již 2 auta z dovozu a vždy stačila evidenčka, ale teď číhám do techničáku od svého a STK nikde, tak jak to je? :myslim

Odesláno

Po dovozu se dělá před přihlášením dovozová STK. Nejspíš obdoba STK spojená s evidenčkou. A pokud máš novej techničák (čistopis) tak by ti ji měli zapsat a potom přihlásíš auto. :myslim

Odesláno

Já jsem byl právě u obouch aut zvyklej jen udělat evidenčku a huráá přihlásit :)

Takže tady budu muset udělat ještě STK jo? :(

Mám čiskej TP, žádná registrace, žádná STK

Odesláno

Při požadavku na evidenčku by ti určo udělali i dovozovou STK :D Takže musíš. Auto jsi kupoval přes bazar nebo od nějakýho dovozce? Strýc donutil bazar vše zařídit a on to jenom přihlásil ;)

Odesláno

Jsem stejného názoru jako Koblih,ale nebyl jsem si jistý :)

Teď koukám do TP auta, které bylo koupeno minule a tam je STK ke dni přihlášení vozidla na otce. I když dovozová STK byla udělána o cca půl roku dřív. Takže tady by měla bejt situace zřejmě stejná.

Takže akorát evidenčku a hurá na ouřad stát frontu :)

Odesláno

Ja když koupil auto ,tak v TP taky nebyla ani čárka o stk,ale mel jsem v ruce protokol o emisich i technický od stanice TK kdy a kde byla prohlidka udělaná. Takže stačila jen evidenčka a pak normálně přihlasit .Do TP to dopsal uřad

Odesláno

:) dovolil jsem si to použít z vlákna denního hlídání

http://www.tipcars.com/#peugeot-206/16-i-r-garroz-autklima-6950186.html

Ta kůže je velice zachovalá :) Interiér čistej :) Akorát chybí ovládání zadních okýnek a je zablokované rádio :( a chybí šuflík v CD měniči... ale to mě tak neštve jako ty okna :(

[upravil dne 19.10.2012 21:40 od vendelinek]

Odesláno

na evidenčku jsem jel rovnou z noční ,,byl jsem tam první,nikdo mě nepředeběhl,a na zápis jsem byl taky první nebot tam jsou od 8mi a já tam byl už v 7,35,počkal jsem si a vyplatilo se to ,jít tam dýl třeba v 9 tak tam tvrdnu do oběda:)

Odesláno

Evidenčku udělám cestou ve Velký Brtnici :) a na ouřad se objednám hned na další pondělí přes internet na určitou hodinu, takže tam stát nebudu :)

Odesláno

Nebejt příbuznej v nemocnici na operaci,tak mu to ráno vrazím a odpoledne si jdu pro značky, ale teď tam musím jít sám :) Snad ten systém přes net funguje dobře, ještě jsem ho nezkoušel :myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...