ChouLu Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Zdravím,tak jsem se dneska zamiloval na první pohled a koupil auto Ale teď bych se chtěl zeptat jak to je... Auto je dovezené z francie a má českej velkej TP. ale v TP není záznam o žádné technické. Musím udělat technickou nebo ta je udělaná a jenom se první nezapisuje (podle čeho pak vydávají velkej TP?). Kupoval jsem již 2 auta z dovozu a vždy stačila evidenčka, ale teď číhám do techničáku od svého a STK nikde, tak jak to je? Citovat
radim.1008 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Po dovozu se dělá před přihlášením dovozová STK. Nejspíš obdoba STK spojená s evidenčkou. A pokud máš novej techničák (čistopis) tak by ti ji měli zapsat a potom přihlásíš auto. Citovat
ChouLu Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 Já jsem byl právě u obouch aut zvyklej jen udělat evidenčku a huráá přihlásit Takže tady budu muset udělat ještě STK jo? Mám čiskej TP, žádná registrace, žádná STK Citovat
radim.1008 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Při požadavku na evidenčku by ti určo udělali i dovozovou STK Takže musíš. Auto jsi kupoval přes bazar nebo od nějakýho dovozce? Strýc donutil bazar vše zařídit a on to jenom přihlásil Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Pokud máš český TP tak snad musíš mít dovozovou STK ne? Citovat
ChouLu Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 Jsem stejného názoru jako Koblih,ale nebyl jsem si jistý Teď koukám do TP auta, které bylo koupeno minule a tam je STK ke dni přihlášení vozidla na otce. I když dovozová STK byla udělána o cca půl roku dřív. Takže tady by měla bejt situace zřejmě stejná. Takže akorát evidenčku a hurá na ouřad stát frontu Citovat
roura Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Ja když koupil auto ,tak v TP taky nebyla ani čárka o stk,ale mel jsem v ruce protokol o emisich i technický od stanice TK kdy a kde byla prohlidka udělaná. Takže stačila jen evidenčka a pak normálně přihlasit .Do TP to dopsal uřad Citovat
ChouLu Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 Ano tak jsem to přesně myslel Uvidím v týdnu, až pro to pojedu Děkuji klucí Citovat
Pepito Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Tak se pochlub a hoď sem nějaké foto toho autí do kterého ses zamiloval Já už jsem tady svého miláčka představil Citovat
vendelinek Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 dovolil jsem si to použít z vlákna denního hlídání http://www.tipcars.com/#peugeot-206/16-i-r-garroz-autklima-6950186.html Ta kůže je velice zachovalá Interiér čistej Akorát chybí ovládání zadních okýnek a je zablokované rádio a chybí šuflík v CD měniči... ale to mě tak neštve jako ty okna [upravil dne 19.10.2012 21:40 od vendelinek] Citovat
Pepito Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Hmm moc pěkný Na to že je to r.v.2000 moc pěkná výbava,se nedivím,že jsi se zamiloval Tak ať Ti dělá radost jako mě cécéčko Citovat
ChouLu Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Děkuji A uvidíme se na vánočním srazu, tak to můžeš hned zkouknout Citovat
vendelinek Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 na evidenčku jsem jel rovnou z noční ,,byl jsem tam první,nikdo mě nepředeběhl,a na zápis jsem byl taky první nebot tam jsou od 8mi a já tam byl už v 7,35,počkal jsem si a vyplatilo se to ,jít tam dýl třeba v 9 tak tam tvrdnu do oběda:) Citovat
ChouLu Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Evidenčku udělám cestou ve Velký Brtnici a na ouřad se objednám hned na další pondělí přes internet na určitou hodinu, takže tam stát nebudu Citovat
vendelinek Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 tak to máš dobrý,když to je takle na objednávku na čas,tady u nás kdo příde první vyhraje,pak jsou nehorázný fronty:) Citovat
ChouLu Odesláno 20. říjen 2012 Autor Odesláno 20. říjen 2012 Nebejt příbuznej v nemocnici na operaci,tak mu to ráno vrazím a odpoledne si jdu pro značky, ale teď tam musím jít sám Snad ten systém přes net funguje dobře, ještě jsem ho nezkoušel Citovat
vendelinek Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 tady už asi euro poplatek není,co? to bude euro 3:myslim taky jsem to měl tak s mým přihlášením:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.