Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

1.6 je slaba na 407-mu. Jazdil som a trebalo dost tlacit na plynovy pedal. Zrejme som zhyckany troma 2.0 Hdi. Osobne zastavam nazor, ze je lepsie mat vykonovu rezervu a vyuzit ju obcas ako stale vyuzivat vykon na 80 a viac %. Ukamenujte ma :aut

Odesláno

V mojom prípade po 8 rokoch a 305 tis km nemožem povedať na spoľahlivosť 1,6 Hdi 80 kw motora krivého slova...zatiaľ povodné turbo ,trysky.Spotreba 5,1-5,3 lit/100km

Ale aj tak by som už teraz bral silnejši 2,0 motor, ten výkon časom začne chýbať a podivná konštrukcia a umiestnenie fap filtra začne rozčulovať....:papa

Odesláno

mne je vzdy len smiesne, jak niekto kto nema 1.6hdi a raz skusil sa povozit roby take velke zavery, uz som raz pisal v inej teme, ze 1.6HDI nieje hummer a nevazi 3000kg! sak sa spametajte, tolko vazi jak oktavia combi co ma 1,9TDI ale len 77kW... :bojim

kvalita tohto fora ide strasne dole vodou... som tu chodieval denno denne pozerat a citat prispevky, ucil som sa o autach a ich problemoch, ale poslednu dobu su tu len, vysmechy, urazky, blbe odpovede na normalne otazky, doslova agresia na novych clenov... zlym smerom to ide... dam si od fora oddych... :papa

[upravil dne 17/10/12 06:30 od dodo407sw]

Odesláno

Dodo:super:super:super

Pro ostatni........

Proc porad musite odbocovat od tematu????????

Jassne polozena otazka a vy porad jenom same kecy kolem.

Mate na tri pr..le temat tak se bezte vykecavat do jinych vlaken.:aut:aut:aut

Odesláno

Precital som si prispevky v tomto vlakne a nemam pocit, ze sa niekto z niekoho vysmieva, uraza a pod....... Moj osobny nazor je , ze 2.O je do tohto auta vhodnejsi motor, ale ak niekomu staci 1.6 tak nech sa paci.

Odesláno
Precital som si prispevky v tomto vlakne a nemam pocit, ze sa niekto z niekoho vysmieva, uraza a pod....... Moj osobny nazor je , ze 2.O je do tohto auta vhodnejsi motor, ale ak niekomu staci 1.6 tak nech sa paci.

A kdo se komu jako vysmiva?

Ja jsem chtel rict ze opet se pousti debata ktery motor je lepsi.

Staci 5 vterin a mas tady zrcadlove vlakno.

Sice 307 ale to je snad fuk.

Kdyby jsem mel cas tak najdu i o 407 stejnou debatu.

Odesláno

Kubatura motoru je dle mého názoru věc priorit. Čím jsem starší, tím méně mi to,, trhá žíly,, . Myslím tím tu kubaturu.:)

Odesláno

Nová doba, nové technológie, nižšia kubatúra a vyšší výkon... ;) Veď ja mám na mojej 406 2,0 HDi 80 kW a stačí mi to. Potom po piatich rokoch ten výkon (80 kW) dokázali dať do približne rovnako ťažkej 407 1,6 HDi. Ja v tom problém nevidím ;) Celému tomu sa odborne hovorí \"downsizing\" :P

A odpoviem k téme, neviem o žiadnej takej 407 SW :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...