Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
ja určitě dorazým jak se říká zmena je život a zas tolik možností se dostat do prahy nemam tak to rád uvýtám :)

ty mě nepřestaneš fascinovat .. :)

Odesláno
ja určitě dorazým jak se říká zmena je život a zas tolik možností se dostat do prahy nemam tak to rád uvýtám :)

ty mě nepřestaneš fascinovat .. :)

znáš mě :(

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak ak sa nič vážne nestane tak dorazíme aj my do krásnej stovežatej prahy v ktorej som sa dva krát znovu narodil, tak snád to bude teraz príjemnejšie.

Usporiadatelom držím palce a verím že to bude dobrý zraz aj ked bude v meste

Ved ako už niekto napísal nejde oto kde ale ským :D:D:D:D

A kto sa prídá zo slovenska?? Bola by to krásna spanilka 400km to tu ešte nikto nespravil!!! ;););)

Odesláno

Určo se stavím(e) bude-li volno, ale spaní spíš ne, maximálně, že bych se zlésknul ... :mrk:mrk A to se mi nestalo ani nepamatuju :roker

• O 2 týdny později...
Odesláno
Určo se stavím(e) bude-li volno, ale spaní spíš ne, maximálně, že bych se zlésknul ... :mrk:mrk A to se mi nestalo ani nepamatuju :roker

Zelvicky to jisti :D

Odesláno

kdyby kdokoli, tak muzu zajistit sluzbu convoy, zkusil bych domluvit lepsi cenu :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Když vše klapne přijedu taky asi v pátek navečer. Jen musím sladit návštěvu příbuzných a sraz dohromady ;) Podrobnosti dopíši, kdyžtak do přihlašovadla. :papa

Odesláno

přiznám se že ze srazu mám smíšené pocity , resp aktuálně z obsazenosti. přitom program připraven velice zajímavý. no nevim jestli to neodpískat:myslim

Odesláno

Je to tak pulka co by mohla bejt co ? :myslim

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...