Ajap Odesláno 8. prosinec 2012 Odesláno 8. prosinec 2012 Tak musím říct, že pořádné vydrbání stěračů pomohla, zase stírají jak za mlada. Citovat
Davis Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Ty stěrače jsi nakonec vydrbal jarem, nebo tim silikonem? Citovat
Ajap Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 Vzal jsem to jarem, ale fakt pořádně - sundal jsem je a myl hadrem s kýblem teplé jarové vody. Trvalo docela dlouho, než ten hadr přestal být po otření stěračů černý a začal se barvit jen do šeda:) Citovat
Davis Odesláno 10. leden 2013 Odesláno 10. leden 2013 Dobrý, to zkusim Zatim mi stíraj dobře, ale jak přituhne, není to ono. Citovat
mojin Odesláno 31. březen 2013 Odesláno 31. březen 2013 Ahoj, nevím, jestli je ta diskuze o stěračích ještě aktuální... Já jsem byl už z předchozích aut zvyklý kupovat levné stěrače v obchoďáku a nehodlal jsem to měnit. Možná musím častěji - většinou se mi znelíbí tak po šesti až osmi měsících, ale pořád mě to vyjde levněji a možná je to i bezpečnější, protože ani ty první Bosche se mi po roce používání nelíbily. Potíž je v tom, že na 308 jsou potřeba dost dlouhé stěrače (řidič 75cm a spolujezdec 66cm), ale i tak jsem našel levné řešení. Úplně po prvé to nevyšlo, to jsem koupil Filsony (ty \"žluté\" z Tesca). Ty ale nemají v balení ten správný úchyt, takže bylo nutné chvíli řezat nožem. Pak jsem narazil v Bauhausu na ty správné - jmenuje se to All Ride. Snadná montáž, stěrače drží super a stírají taky dobře. Drahé určitě vydrží dýl, ale za 160Kč za kus si do Bauhausu zajedu klidně třikrát ročně. Zatím drží už třičtvrtě roku v pohodě. Taky jsem nedávno kupoval na OMV nějaké \"jejich\" stěrače na firemní oktávku a myslím, že v balení byl i ten udělátor na pažouta. Nicméně All Ride v Bauhausu je ověřeno. A délka 70cm (28\'\') stačí i u řidiče - není problém s viditelností nebo stíráním dešťového senzoru. Citovat
Mirda 308 Odesláno 10. duben 2013 Odesláno 10. duben 2013 Zajímavá diskuze na stěrače. Asi mě to nemine na podzim, to už bude pažout dva roky starý nebo nový? Zajímalo by mne jestli nemáte podobné skušenosti s ofuky na okna a nějaké kryty na prahy zadnich dveří. Origo nebo něco jiného.Plast nebo nalepit folii. Mladej už zvládá nasedat do sedačky sám tak počítám že to bude časem vypadat zle-odřený prahy. [upravil dne 10/4/13 11:52 od mirda27301] Citovat
Ajap Odesláno 16. duben 2013 Odesláno 16. duben 2013 Dneska jsem koupil originál sluneční clony do zadních bočních dveří a okýnka do kufru. Stálo to lehce přes 2000Kč a po pravdě jsem za ty peníze čekal něco trochu lepšího, je to takovej ten drát s vetkanou síťkou. Na druhou stranu ty miniaturní zástěny na přísavky z Tesca za 50Kč za jednu jsem měl předtím ve Feldě a stálo to za prd, stejně furt svítilo bokem a přísavky se věčně odlepovaly a padalo to (a okna pak byla špinavá). Tohle je navíc mnohem festovnější, nepůsobí to dojmem, že by se ten drát dal lehce zdeformovat. Takže souhrnem čekal bych za to nižší cenu, ale super levná alternativa je na prd a jiná stejně není, takže co už Citovat
Mirda 308 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Jak je to uchycené na okně-nebo na dveřích aby se dali otvirat okna? Citovat
Ajap Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Je to vložené mezi těsněním a oknem. V manuálu je napsané, že se nemají otevírat okna za jízdy, lehce pootevřít okna jde, víc jsem ale nezkoušel. Jinak žena si ty clony dost pochvaluje (když jedeme někam spolu, tak sedí vzadu s malým), takže funkčně jsou opravdu dobré. Citovat
Mirda 308 Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 To vypadá dobře asi se po tom mrknu taky kuli prckovy. Ty jsi dal 2000 za vše. Na kolik vyjdou pouze zadni dveře pro spolujezdce. Díval jsem se v servis boxu ale cenu mi to neukazuje ani když to přidám do košíku, [upravil dne 8/5/13 07:51 od mirda27301] Citovat
matii Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Tak jsem šel do těch koberců z Německa ... koupeno přes e-bay. I s poštovným to přišlo na cca 33 Euro. Zboží došlo po více než třech týdnech, ale jsem naprosto spokojen. Kvalitní kobercovina, nacvakávání na čudly bez pojistky, zvýšená a vroubkovaná část pod nohama řidiče. Jedinou mušku vidím v tom, že u spolujezdce nemám ty čudle, přesto na koberečku jsou otvory. Ale třebas je tam někdo má. Oproti gumě na léto super ... jukněte (neřešte ty odstíny, je to stejné, jen mi tam svítilo ke spolujezdci slunce): Tady je větší obrázek: Koberec [upravil dne 21/5/13 16:25 od matii] Citovat
Ajap Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Pěkné, rozhodně lepší, než guma. Mirda: Sorry za hodně pozdní odpověď, jen do zadních oken to bylo dle SB za 1261 Kč, pro hatchback mně to neukazuje taky. Ale dostal jsem 15 nebo 20% slevu, takže ta cena je před ní. Citovat
matii Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Dej sem prosím odkaz na E-Bay,díky. Tady to je (vyrábějí i na jiné Peugeoty/ostatní auta): Koberec 308 Tady je jejich origo stránka: Fahrzeugmatten.de Citovat
Onkel Konrad Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Moc hezký, nasadil jsi mi brouka do hlavy:) Citovat
Davis Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 jj, pěkný a zase věc za kterou může padnout skoro litr... Ale sváděj teda Citovat
Ajap Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Včera mně přišla brožurka z Peugeotu, mají slevy na příslušenství včetně van do kufru, roletek a taky koberečků. A právě ty origo koberečky s tou slevou nakonec vyjdou podobně Citovat
Onkel Konrad Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 koukal jsem,že Domanský má teď originály za 426,ale tyhle mi přijdou teda hezčí Citovat
matii Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Docela hezky ladí k těm návlekům na pásy: Citovat
matii Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 koukal jsem,že Domanský má teď originály za 426,ale tyhle mi přijdou teda hezčí Koukal jsem na ně ... je to ten klasický zátěžák. Já jsem uvažoval o těch co jsou bíle obšité, ale u nás je měli za 1800Kč, což jsem nehodlal dát. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.