Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě, že nejedu, noční nejsou pro mě, ač do 1:00 to jde, naposledy to bylo do 5:00, nic pro mě příjemného, ještě, že si šlo schrupnout, já spal i přes střelbu z plynovky :D

Odesláno

tak já měl dneska celkem honičku, nasadit přední nárazník, pak na pojišťovnu, zeptat se proč mi nepřišla nová zelená karta, tak mi jí paní šla vytisknout a zjistila, že s pojistkou je něco v nepořádku, takže jsem bez karty, zítra snad ale bude a to hlavní je, že zítra musim ještě na technickou :D já debil to nechávám vždy na poslední chvíli :roll

Odesláno

ty bláho mě sere, že kámoš má narozky zítra a měli sme mít oslavu ale tak snad to bude třeba i o něco dřív, on řikal že je možný, že je to bude třeba jen do půlnoci tak uvidíme

Odesláno

Z důvodu filmování v ulici Lodžské je v noci z pátku 19. října 2012 na sobotu 20. října 2012 od 20.00 hodin do 4.30 hodin pro autobusové linky číslo 102, 144 a 505 provedeno následující dopravní opatření.

Ve směru Kobylisy je zrušena zastávka Na Pazderce.

Ve směru Kobylisy se do ulice Dunajecké, před křižovatku s ulicí K Pazderkám, přemisťuje zastávka Dunajecká.

.

Tak jsem na to zvědavej. Za necelou hoďku vyrážíme, tak se tam uvidíme ;)

Odesláno

Tak už jsme doma :) Ze záčátku se to celkem vleklo, ale tak to asi bývá-účastnili jsme se poprvé:aut Ale pak (kolem 22:30) se to rozjelo a ukázalo se, že tomu štáb rozumí a do hlavních rolí obsadil dvě nej káry na place: 106 a 308 aneb 2 a 1 :D:D:D (teda co se scény u zátarasu týká;)) Jen doufám, že nás nakonec \"nevyCUTnou\", to by byla fakt škoda :myslim

Jinak jsem na Eddieho zvědavej - už se těším na trailer na youtube :D

Odesláno

Tak já jsem dorazil teď, cesta domů příšerná, mlha a max rychlost 60km/h, valit se to dalo až od Dubý.

MJSytic: Díky za vyvedení z Prahy :D Jsem rád, že jsem poznal další super lidi :)

A co se natáčení týče,tak to ukrutný čekání než se něco začne dít bylo hrozný, ale 106 a 308 (1 a 2) nemaj konkurenci a určitě si užijou těch možná pár vteřin slávy :D

Odesláno

to čekání bylo hrozný a myslim že i celková organizace mohla být časově trošku líp uspořádaná... ale tak alespoň sme se nenudili :-) vcelku dobrá zkušenost, zajímalo by mě, jak dlouho bude trvat ta scéna u tý policejní zátarasy, tipoval bych tak 20s max a natáčelo se to 3 hodiny :-D

Odesláno

skuci: ty si stál nejdřív pod zátarasem a pak si tam dole za zatáčkou něco točil nebo ne? jinak ani jsem nepřišel pokecat, protože jsem nevěděl kterej si :D

Jinak moje auto dostalo celkem záhul, mám asi špatnej termostat, tak se to dost hřálo, jak to tam stálo takovou dobu furt navrknutý, musel jsem mít topení na max a furt to chcípat :D

[upravil dne 20.10.2012 03:37 od go.play]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...