fifi Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Asi ste nečítali všetko......to sa stáva Citovat
tomike Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Asi treba klaknut na kolena a pekne poprosit. Ked mam s niecim skusenost a viem poradit tak poradim a nebudem okolo toho chodit ako okolo horucej kase, nemyslis.....???? Citovat
maymo Odesláno 29. listopad 2012 Autor Odesláno 29. listopad 2012 To my je novinka že Peugeot robý STK-čku skôr by som povedal že prehliadku pred STK . A ako ti to akože mohlo prejsť cez STK keď si mal zadretý brzdič . Inak prajem aby ťa problémi obchádzali a zostal aj naďalej šťastným majitelom 407-mi . Servus Judes,. Tu v Rakúsku vykonávajú STK servisy. Každý servis (aj neznačkový) ktorý je pre STK autorizovaný. Ide len o to, že pokiaľ si svoje auto nechás skontrolovať priamo u Peugeota, tak je to o dobrom pocite, že sa na to pozeral niekto, kto aj konkrétny model vozu aj trochen pozná a vie na čo by sa mal zamerať, resp. ťa nasmerovať, v prípade dajakých problémov. Ten zadretý brzdič som rozchodil pred dvma týždňami a na STK som bol minulý piatok. Takže zase mám rok pokoj Citovat
fifi Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 Absolútne nie som tajnostkár, len nemôžem vš. rozpísať všeob. v jednom vlákne,čítajte lepšie, so skúsenosťami sa rád podelím Citovat
Judes Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 fifi možno sme ťa zle pochopili, no tak to vyznelo z tých príspevkou. A keď už sme u toho rozpisovania v jednotlivých vláknach, tak namiesto rozpisovania si mohol ku každému popisovanému problému dať odkaz na riešenie v tom ktorom vlákne. maymo, ďakujem za objasnenie o tom že to tak funguje v zahraničí som nevedel . [upravil dne 29/11/12 21:47 od Judes] Citovat
fifi Odesláno 29. listopad 2012 Odesláno 29. listopad 2012 no som rád že som to objasnil:papa.....nemám určite všelieky, ale štatisticky ma postihli najčastejšie poruchy, a nejako sa mi chvalabohu podarilo z nich vykorčuľovať Citovat
Lada78 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 A ta zadni naprava by me docela zajimala:) Citovat
Judes Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Odkazi sem fifi nedal a tak budeš musieť hľadať kde to vôbec napísal . Citovat
fifi Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 nerobte zo mňa blbca, všetkým som už vo vláknach poradil a poradím aj konkrétne....netvrdím že mám univerzálne riešenia, ale vzhľadom na to, že moje problémy boli často vyskytujúce sa a nejako som z nich vycúval, rád poradím, aby servisy nemuseli zarábať Citovat
patko79 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Odkazi sem fifi nedal a tak budeš musieť hľadať kde to vôbec napísal . mno možno sa ani nedohľadáš stačí si pozrieť jeho príspevky za posledný rok:aut Ale tak asi niekomu robí dobre vypisovať príspevky o ničom namiesto hodenia konkrétneho linku že Citovat
Marcel00 Odesláno 5. prosinec 2012 Odesláno 5. prosinec 2012 ved ho nechajte... pride cas ked bude treba... Citovat
Aleki Odesláno 3. duben 2013 Odesláno 3. duben 2013 Jaj tak jak to tak čtu tak mam asi hooodně velkou kliku ...auto od prvního majitele...najeto při koupi 180 000 km...nyní už 195 000 km a furt neni skoro žádnej problém...teda až na FAP, kterej mi v peugeotu doporučili nechat vyndat...takže pujde hošan ...ale se základní (domácí) údržbou...výměnou oleje...a sem tam nějakou blbostí co zvládne opravit snad každej sám...je to auto až překvapivě v pohodě...kdysi sem měl golfa 3 v tdi a musim říct že mi ho to dost připomíná...takže 2.0 hdíčko 100 kw můžu jen doporučit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.