Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Genetické choroby P407 aneb. čo dostalo auto do vienka.

Recommended Posts

Odesláno
To my je novinka že Peugeot robý STK-čku skôr by som povedal že prehliadku pred STK ;).

A ako ti to akože mohlo prejsť cez STK keď si mal zadretý brzdič :myslim.

Inak prajem aby ťa problémi obchádzali a zostal aj naďalej šťastným majitelom 407-mi :papa.

Servus Judes,. Tu v Rakúsku vykonávajú STK servisy. Každý servis (aj neznačkový) ktorý je pre STK autorizovaný. Ide len o to, že pokiaľ si svoje auto nechás skontrolovať priamo u Peugeota, tak je to o dobrom pocite, že sa na to pozeral niekto, kto aj konkrétny model vozu aj trochen pozná a vie na čo by sa mal zamerať, resp. ťa nasmerovať, v prípade dajakých problémov.

Ten zadretý brzdič som rozchodil pred dvma týždňami a na STK som bol minulý piatok. Takže zase mám rok pokoj ;)

Odesláno

fifi možno sme ťa zle pochopili, no tak to vyznelo z tých príspevkou.

A keď už sme u toho rozpisovania v jednotlivých vláknach, tak namiesto rozpisovania si mohol ku každému popisovanému problému dať odkaz na riešenie v tom ktorom vlákne.

maymo, ďakujem za objasnenie o tom že to tak funguje v zahraničí som nevedel :papa.

[upravil dne 29/11/12 21:47 od Judes]

Odesláno

no som rád že som to objasnil:papa.....nemám určite všelieky, ale štatisticky ma postihli najčastejšie poruchy, a nejako sa mi chvalabohu podarilo z nich vykorčuľovať

Odesláno

nerobte zo mňa blbca, všetkým som už vo vláknach poradil a poradím aj konkrétne....netvrdím že mám univerzálne riešenia, ale vzhľadom na to, že moje problémy boli často vyskytujúce sa a nejako som z nich vycúval, rád poradím, aby servisy nemuseli zarábať

Odesláno
Odkazi sem fifi nedal a tak budeš musieť hľadať kde to vôbec napísal ;).

mno možno sa ani nedohľadáš:D stačí si pozrieť jeho príspevky za posledný rok:aut

Ale tak asi niekomu robí dobre vypisovať príspevky o ničom namiesto hodenia konkrétneho linku že :blicismajlik

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Jaj tak jak to tak čtu tak mam asi hooodně velkou kliku :D...auto od prvního majitele...najeto při koupi 180 000 km...nyní už 195 000 km a furt neni skoro žádnej problém...teda až na FAP, kterej mi v peugeotu doporučili nechat vyndat...takže pujde hošan :D...ale se základní (domácí) údržbou...výměnou oleje...a sem tam nějakou blbostí co zvládne opravit snad každej sám...je to auto až překvapivě v pohodě...kdysi sem měl golfa 3 v tdi a musim říct že mi ho to dost připomíná...takže 2.0 hdíčko 100 kw můžu jen doporučit :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...