Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Chiptuningove firmy garantuji narust vykonu o 10-15% tak si spocitej kolik kW bys mel navic.. Nula nula prd.. Bohuzel. Take jsem o tom premyslel, mam stejny motor.

Odesláno

Pri motore TU3 maximálne + 4-5 kW a nejakých +20 Nm... nic víc... kedysi som sa tým zaoberal a toto je max., čo sa z toho dá dostať... a spotreba pôjde skôr hore ako dolu... :)

PS: Ono tiež záleží v akom stave ten motor je pred \"čipom\", takže sa kľudne môže stať, že bude výkon nižší ako séria... :D

[upravil dne 10/5/2012 08:25 od Cinicman]

Odesláno

Řekněme si to takhle... nárůst výkonu tam bude, svezl jsem se v chipnutý 1.1 a jelo to stejně jako moje 1.1 s 1.4 vstřikama a HKS sáním a stálo mě to polovic peněz.... za mě bych se na to vyprdnul a ty peníze bych dal raději do sání, výfuku a podobných úprav, pokud chceš nějáký ten nárůst...

Odesláno

Nemá to cenu. Sám sem to chtěl na 1.4, hledal jsem si o tom informace všude možně ale nakonec jsem se rozhodl, že to nemá cenu. S 1.4 nic nedělej, ani výfuk ani sání ani svody, poměr cena/efektivita velmi špatný :bojim

Odesláno

Tu je graf pre 1.1ku... je to myslím jasné ako to bude vyzerať na 1.4ke...

- PDF -

+ ešte je dobré si prečítať toto:

- Pokec -

... aspoň je tam napísaná pravda a to +1-10% výkonu a nie tie báchorky o 10-15% na atmosfére... :bacha

[upravil dne 10/5/2012 08:52 od Cinicman]

Odesláno

Cinicman - tak 10% z 55kW je 5,5kW takze jsem to napsal dobre, zadne AktyX ..

Odesláno

Achjo... tých 10% tam bude v ideálnom prípade a aj o tom dosť pochybujem... takže sa nehrajme na desatinné čísla. Proste tých +10% (o tých 15% ani nehovoriac) nedostanú ani keby sa páni \"ladiči\" rozkrájali... :roll

Odesláno
Tu je graf pre 1.1ku... je to myslím jasné ako to bude vyzerať na 1.4ke...

- PDF -

Fuj, to je ošklivý graf, dlouho jsem hledal točivý moment ... zlatá nafta :aut:xvul Nemyslím kvůli čipu, mně stačí tovární úprava.

Odesláno

I kdyby to bylo 15% clovek to skoro nepozna tak co .... A kvuli 5kW navic utracet treba 5.000 za chiptuning ? Fakt ne. Taky uz jsem se asi smiril s tim, ze s tim nic neprovedu :)

Odesláno
Řekněme si to takhle... nárůst výkonu tam bude, svezl jsem se v chipnutý 1.1 a jelo to stejně jako moje 1.1 s 1.4 vstřikama a HKS sáním a stálo mě to polovic peněz.... za mě bych se na to vyprdnul a ty peníze bych dal raději do sání, výfuku a podobných úprav, pokud chceš nějáký ten nárůst...

Ale ta Tvoje 1.1 je slyšet jako 3.0 :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...