jspilka Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Ahoj, mám přelomené kabely v průchodce dveří u řidiče. Lze je nějak bezproblému vyměnit, jelikož už jsou 2x spravované a dlouho nevydrží. Díky za info. Citovat
F.I.K Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 Vem drátek, nebo nějaký tenký šroubovák, kterým píchneš z venku do té plast. objímky konektoru a tam odjistíš plastový jazáček, abys mohl vytáhnout ten konektor s kabelem - snad sem to napsal dost pochopytejně. Ten kabel pak ustřihni někde dál za ohybem, přípájej nový kabel s konektorem a zastrč zpátky. Když to budeš pájet v tom ohybu, tak to moc nevydrží (vlastní zkušenost). Citovat
teyki Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 to moc nejde protože ta hlava s konektorama je zalitá lepidlem a všechny konektory najednou nevyndáš Citovat
vix Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 nový kabelový svazek - pokud to má fungovat dlouhodobě správně. Citovat
olda Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Podívej tady,hlavně se mi líbí řešení člena Lubko,to je asi nejlepší řešení Citovat
teyki Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 To řešení je dobrý ale já mám těch kabelů 23 a ulomený přímo u koncovky a hnědý jsem našel 3 a teď babo raď kterej kam patří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.