jar.cieplik Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 přátelé, nesvítí mi brzdová světla, ani jedno ze 3, pojistky jsou ok. máte nějakou radu, co porvěřit. zdali brzdový spínač může mít vliv. resp. tedy na co kouknout. díky jarek Citovat
mxmen Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 nejspíš spínač pod pedálem, rozpoj ho a propoj kontakty a uvidíš jestli svíti Citovat
pastorek Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 ... zdali brzdový spínač může mít vliv... Určite áno veď ten spínač ich zapína. Citovat
jar.cieplik Odesláno 3. říjen 2012 Autor Odesláno 3. říjen 2012 takže vyřešeno. byl to snímač, prostříkl se a začal fungovat. dobré je to zkusit propojit, jak píše mxmen, ať člověk získá jistotu, že obvod je ok. čili výtahl jsem bílý snímač... jedem, ze dvou a nějak ho proštříkl wd a rozhýbal (i když mi to nejde moc do hlavy proč nefungoval). s va měřákem jde jednoduše zjistit, zda li přes něj jde proud. jen pokud se někomu bude chtít napsat tady, tak prosím vysvětle te mi(nám) proč ty snímače jsou tam dva....bílý a červený??? jinak díky za rady jar Citovat
Michal.x Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 červený je bezpečnostní pro odpojení tempomatu ... jeden sepne a druhej rozepne kuli bezpečnosti Citovat
Marcel505 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Michal.x: Mě bylo řečeno, že je to odpojení ESP... Každopádně máme na 1,6HDi tentýž problém. Nesvítí brzdová světla. Proměření spínače ok - spíná, rozpíná (má dvojí funkci), po znovuzapojení vše funguje, ale třeba za týden zase brzdovky nesvítěj, co s tím? Nevěřím, že je to spínačem - když dle ohm metru je ok a pak vše funguje. Co navrhujete? Připojit na diagnostiku? Citovat
Miguel111 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Ja som svoj tiež raz rozoberal, čistil, premazával a potom fungoval. Ale nie dlho. Po pol roku mi ho v servise na prehliadke auta Pežoťáci sami vymenili, že vraj nefungoval. Je to dosť chúlostiva súčiastka, keď sa raz pobabre, je treba dať nový. Citovat
mxmen Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Marcel505 : vyměn spínač, jsou opálené kontakty a při zátěži nepřevádí, změř ho při zátěži a uvidíš Citovat
thorr001 Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Čau, u 307 SW mi nejdou zadní brzdová světla, ale třetí brzdové funguje, netušíte kde může být zrada? Žárovky jsou v pořádku. Díky Spinacem si myslim ze to nebude, nenapada vas co s tim? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Ahoj, pokud jsou žárovky a patice OK, tak může být problém v konektoru u světla. Často bývá rozteklý plast u kontaktu kostry, který má přechodový odpor a vyhřeje se. Citovat
thorr001 Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Konektory jsou podle me v pohode, co jsem meril tak do patic svetel ani nejde napeti... Obrys, blinkry a tak fungujou. Citovat
Guest Sale Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Pojistka F5 15A je v pořádku? Kontroloval jsi vodiče v průchodce dveří? Citovat
thorr001 Odesláno 8. srpen 2016 Odesláno 8. srpen 2016 Pojistka byla v poradku, byl spatnej svazek v kufru, vyreseno Citovat
maracz1994 Odesláno 18. červen 2017 Odesláno 18. červen 2017 Nechci zakladat dalši tema tak se ptám zde , nefunguji mě na levem zadni svetlo potkavačka (daval jsem ta zarovku z druhe strany taky nejelo na druhé strane zarovka jede ) nevite čem by to mohlo bejt ? pak jeste nesviti spz ale to sem zatim neřešil nijak a ve předu leva parkovačka taky nesviti stejny problem zarovka tam nesviti ale ta stejna zarovka na druhe straně jo Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červen 2017 Odesláno 19. červen 2017 ahoj, napiš na jakém autě, těžko se pak odpovídá když nesvítí zad. světla, bývá to často přelámanýma kabelama v přechodu mezi karoserií a zad. dveřma kufru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.