MJSytic Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Jaké příspěvky? Dal jsi dva příspěvky za sebou. Původní jsem nechal a k němu jen doplnil ten další. Ten jsem následně odstranil Nebo jsi pak psal ještě něco dalšího??? Citovat
Schreek Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 MJSytic: Ne to byly ty dva, které si MJji logicky sloučil do jednoho. TommyC4: Máme tu pravidla fora, s kterými si souhlasil. V nich je taky to, že se tu vyjadřujeme slušně. Jen se toho prosím drž a vše bude OK. Citovat
TommyC4 Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Súhlasím a polepsim sa ohľadom slovnika Citovat
TommyC4 Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Ale tie 2prispevky pre Multiplex406 fakt nevidim Citovat
Schreek Odesláno 30. prosinec 2016 Odesláno 30. prosinec 2016 Protože jsem je smazal, páč ses v nich vyjadřoval neslušně. Napiš to znovu a bez těch vulgarismů prosím. Citovat
loque Odesláno 31. prosinec 2016 Odesláno 31. prosinec 2016 Tie tabulky parametrov olejov vyzerajú zaujímavo, práve tento týždeň som menil olej, dával som total... možno najbližšie skumsim ten mobil1, cca za pol roka inak mením po 15.000, som tak zvyknutý z 406tky. Častejšie by to bolo už podla mňa asi zbytočné, jazdím hlavne dlhšie trasy. S tým automatom a sport režimom by som to moc nepreháňal, myslím si že tá prevodovka tým viac trpí, keď sa stále vytáča do vysokých otáčok a dieselové motory tiež nemajú zrovna optimálne parametre vo vysokých otáčkach, jasné že treba vyhnať aj pavučiny z výfuku, ale bežná prevádzka 1500-2500ot/min je podla mna ok a podtáčanie je vždy cítiť, zato pri každom motore je hranica podtočenia iná. Citovat
Sauron Odesláno 5. červen 2018 Odesláno 5. červen 2018 Nikto tu nenapísal čo je to za závadu ja som ho menil za nové aj z olejom a všetkým stalo to asi 1400eur a huká nepíska.Tak už tu napíšte niekto čím to môže byť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.