Přejít na obsah

Sauron

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Sauron

  1. Sauron

    Jazdne vlastnosti

    Mam 508 GT a je to paráda. Auto sedí i pri tej váhe veľmi dobre.Dobre je vyriešená zadná náprava v zákrutách je stabilná. Motor je pružný ale treba ho držať nad 1800 otačiek potom to ide.
  2. Vôbec to neťahalo išlo to ako 1.4 fabia možno aj ta šla lepšie.Závada ktorú to ukazovalo na pc bola elektronicka regulacia turba.
  3. Možno keby si si natiahol kable od zadneho kufra od toho tlačidla ku vodičovy a tam to nejako spravil inak to nejde toto nedomysleli.
  4. Opravené nove turbo s pracou v autorizaku cca 1400eur.
  5. Sauron

    Piskani turba

    Nikto tu nenapísal čo je to za závadu ja som ho menil za nové aj z olejom a všetkým stalo to asi 1400eur a huká nepíska.Tak už tu napíšte niekto čím to môže byť.
  6. Som to pozeral vsetky hodnoty pri otackach boli spravne tak ze FAP aom vylucil.Teraz idem vycistit sanie uvidime potom.
  7. Sauron

    508 GT - životnosť FAP

    Ja mam problem s vykonom, turbo mi malo tlaci neriesil nahodou tento problem?
  8. Ok mrknem na to ale aku hodnotu by som tam mal asi mat?
  9. Sauron

    508 GT - životnosť FAP

    A ako ti ide auto myslim vykon?
  10. Ano mal aj ten snimac je uz vymeneni ide oto ze som dal FAP vycistit lebo bol uz zaneseni na diagnostike mi ukazovalo zanesenie na 75 percent to je to zo sa uz neda regenerovat tak sa vycistel dostal som aj certifikat garanciu na 100000km.Namontoval som ho a v jednotke som zadal ako novy ze sa vymenil lenze po urcitych km mi naskocilo az 80 percent zanesenia.Ta hodnota sa nedala ani vymazat ano pri vymene vycisteneho filtra furt tam bolo 75 percent tak som pojazdil ze si asi auto potrebuje nacitat tieto hodnoty sam lenze po 2-3 tyzdnoch uz tam je 80.Tak teraz neviem ci to robi ten FAP stale potrebujem uvolnit alebo aspon to skusit uvolnit ci sa ten tlak uvolni.Lebo zo vsetkeho mam pocit ze turbo by aj chcelo ale nemoze nieco mu brani.
  11. Nikde nič nefuka,nesiči nic.Dnes idem odpojit FAP a vyskusat tak uvolnit tlak vo vyfukovom potruby ci nahodou FAP neposobi ako stupel.
  12. Chcem sa opytat ci mal niekto uz tento problem na motore 2.2hdi 150kW.Mal som to na pc a pozeral som hodnoty na turbe pozadovany tlak a realny vzdy to bolo tak o 0.8baru menej takze mal som 2.000 priblizne ale pozadovana bola 2.7 a viac,sklon lopatiek v percentach sedel takze varibialita by mala byt v poriadku aj pri teste akcnych clenou bolo vsetko v poriadku.Osobne si myslim ci nama na to FAP filter vpliv ci nieje moc zaneseny i ked bol na cisteni ale neviem.Ak mal niekto takyto problem a vyriesil ho tak mi poradte.Dakujem
×
×
  • Vytvořit...