LukysXR Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Schánim anatomické sedala do vozu P 306 5dveř. mužou byt látkové nebo kožené nejlepe s Airbagy, neni podminkou. Pokud někdo má zkuste nabidnout. Předem všem Děkuju:roll Viz. foto Citovat
Andreww Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Zkus to hodit do inzerce Tam to bude vhodnější. A zkoušel jsi vrakáč p. Vinklárka? Jedny sedačky jsem od něho bral Citovat
ferrari Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Inak, hm, možno je toto len môj názor (a nesedel som v obyč. sedačkách v 306ke, iba vo viacerých iných autách), ale mne tieto anatomické príliš nesedia, mne sa v nich dobre nesedí, možnože sa hodia pre nižšie a širšie postavy. designovo sú pekné, ale pohodlné mi rozhodne neprídu. [upravil dne 29.9.2012 21:44 od ferrari] Citovat
MilanF1 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Pokud se nepletu, žádné anatomy nejsou s airbagy ... jinak do 5dv se hůře shání. Citovat
Tantor-BN Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 ja mam anatomy sice polokožka a na boku je nalepka airbagoch a aj káble su zo spodu...a keď daš dole ten potah tak tam je toto http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/peugeot-306-novy-model-airbag-do-sedacky-bocni-levy-pravy-kutna-hora-o8233234.html Citovat
MilanF1 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Tak to se omlouvám, tak možno mít anatomy s airbagy. Tazateli přeji příjemné hledání. Citovat
Tantor-BN Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Aj ja ti to prajem lebo je to dosť zložíté ale ak si zručný dá sa kupiť z 3dv. a prerobiť konzolu do 5dv. ale čo zadné sedačky Citovat
Jacobsoon Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 tady jedny sou a rekl bych dobry stav ikdyz spinave a asi 5dver http://auto.bazos.cz/inzerat/18263965/Peugeot-306-18-16v.php Citovat
MilanF1 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Vypadají dobře, ale nevím, zda do HB pasují ze sedanu, myslím tedy zadní ... Citovat
ferrari Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 tady jedny sou a rekl bych dobry stav ikdyz spinave a asi 5dver http://auto.bazos.cz/inzerat/18263965/Peugeot-306-18-16v.php Fuuu, ale celokoža...já bych si to pod prdel nedal [upravil dne 30.9.2012 09:37 od ferrari] Citovat
Andreww Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Pak jsem teda pro tyto. Kdybych neměl anatomy ve všech 306, tak bych do nich šel Add airbagy: Taky mám polokůži s bočníma bagama Citovat
LukysXR Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 Chlapi ty kožené s toho bazoše, nejsou špatné, ale jsou to ze stareho typu mají vysoké vedení boků a nevím jestli by mi tam pasovaly zadky, já mam zklapění na páčku vedle sedadel a ty kožené maji na zmačknutí z vrchu opěradla. Chtělo by to ty novější jak tu někdo nabizel ty černé latkové z fora, to jsou přesně ony majiteli už jsem napsal, tak uvidím, ale zatím schanim dál a když nad tím tak přemyšlím, vzal bych i za dobrou cenu s 3dv. stím že bych si je předělal na 5dv. a dal bych si tam i Airbagy s mých obyčejných. Kdyby to bylo bez práce bylo by to lepší, ale za dobrý peníz si stím přez zimu pohraju, to předělat s 3dv. Takže zkuste prosím nabidnout, stále aktualní bu ď 5dv. nebo 3dv. nejlepe i s Bagy. Za nabidky a pomoc moc Děkuju:roll Citovat
Andreww Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 Jen pro upřesnění: 3dv. má taky zadní opěradla s tlačítkem zvrchu, takže si nepomůžeš. Ty potřebuješ 5dv. nebo break. Ty, co nabízí ma.zek, budou dobrou volbou P.S. to dodělání bagů...no nevím nevím A ty je v těch stávajích máš určitě jo? Citovat
vavoj Odesláno 30. září 2012 Odesláno 30. září 2012 jediný co vidim na tutich sedačkách jako nevýhodu, že se trhá látka v problematických místech. V napojení podpěry zad (jak se to zvedá tim pravým kolečkem), bočnice a přední šev látky ... za 2,5 roku bok rozdrbanej, před šev žádnej .... bud neumim nastupovat do auta nebo nevim ... Citovat
LukysXR Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Jen pro upřesnění: 3dv. má taky zadní opěradla s tlačítkem zvrchu, takže si nepomůžeš. Ty potřebuješ 5dv. nebo break. Ty, co nabízí ma.zek, budou dobrou volbou P.S. to dodělání bagů...no nevím nevím A ty je v těch stávajích máš určitě jo? Bagy mám v sedačkách, takže bych ty opěradla musel kuchnout s těch anatomu a begy si tam dát. Uvidime jestli sedaky vubec klapnou, jinak se na to asi vykašlu a nechám to jak to je, než dělat takové operace. Citovat
F.I.K Odesláno 1. říjen 2012 Odesláno 1. říjen 2012 Ty kožený z bazoše už nemá... Ty máš 3dv, nebo 5dv.? Citovat
mevi Odesláno 3. říjen 2012 Odesláno 3. říjen 2012 ty kožené z bazoše jsem koupil před 14 dnama za litr ale se zadnima sedadlama bude ještě problem nejen že nesedí vršek ale ani spodni uchyty. a lavice neni sklopná. ale jinak i když byly špinavý až až tak po vyčištění jsou jak novy. nepasoval nekdo sedadla ze sedanu do 5dveře? sedan ma navic skopnou loketni opěrku takže nejde čalouneni jentak přehodit na kostru z 5 dveře.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.