Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Schánim anatomické sedala do vozu P 306 5dveř. mužou byt látkové nebo kožené nejlepe s Airbagy, neni podminkou. Pokud někdo má zkuste nabidnout. Předem všem Děkuju:roll

Viz. foto

post-46865-14109627214932_thumb.jpg

Odesláno

Inak, hm, možno je toto len môj názor (a nesedel som v obyč. sedačkách v 306ke, iba vo viacerých iných autách), ale mne tieto anatomické príliš nesedia, mne sa v nich dobre nesedí, možnože sa hodia pre nižšie a širšie postavy. designovo sú pekné, ale pohodlné mi rozhodne neprídu.

[upravil dne 29.9.2012 21:44 od ferrari]

Odesláno

Chlapi ty kožené s toho bazoše, nejsou špatné, ale jsou to ze stareho typu mají vysoké vedení boků a nevím jestli by mi tam pasovaly zadky, já mam zklapění na páčku vedle sedadel a ty kožené maji na zmačknutí z vrchu opěradla. Chtělo by to ty novější jak tu někdo nabizel ty černé latkové z fora, to jsou přesně ony majiteli už jsem napsal, tak uvidím, ale zatím schanim dál a když nad tím tak přemyšlím, vzal bych i za dobrou cenu s 3dv. stím že bych si je předělal na 5dv. a dal bych si tam i Airbagy s mých obyčejných. Kdyby to bylo bez práce bylo by to lepší, ale za dobrý peníz si stím přez zimu pohraju, to předělat s 3dv. Takže zkuste prosím nabidnout, stále aktualní bu ď 5dv. nebo 3dv. nejlepe i s Bagy. Za nabidky a pomoc moc Děkuju:roll

Odesláno

Jen pro upřesnění: 3dv. má taky zadní opěradla s tlačítkem zvrchu, takže si nepomůžeš. Ty potřebuješ 5dv. nebo break. Ty, co nabízí ma.zek, budou dobrou volbou :papa

P.S. to dodělání bagů...no nevím nevím :bojim A ty je v těch stávajích máš určitě jo?

Odesláno

jediný co vidim na tutich sedačkách jako nevýhodu, že se trhá látka v problematických místech. V napojení podpěry zad (jak se to zvedá tim pravým kolečkem), bočnice a přední šev látky ... :D za 2,5 roku bok rozdrbanej, před šev žádnej .... bud neumim nastupovat do auta nebo nevim ... :myslim

Odesláno
Jen pro upřesnění: 3dv. má taky zadní opěradla s tlačítkem zvrchu, takže si nepomůžeš. Ty potřebuješ 5dv. nebo break. Ty, co nabízí ma.zek, budou dobrou volbou :papa

P.S. to dodělání bagů...no nevím nevím :bojim A ty je v těch stávajích máš určitě jo?

Bagy mám v sedačkách, takže bych ty opěradla musel kuchnout s těch anatomu a begy si tam dát.:roll Uvidime jestli sedaky vubec klapnou, jinak se na to asi vykašlu a nechám to jak to je, než dělat takové operace.

Odesláno

ty kožené z bazoše jsem koupil před 14 dnama za litr ale se zadnima sedadlama bude ještě problem nejen že nesedí vršek ale ani spodni uchyty. a lavice neni sklopná. ale jinak i když byly špinavý až až tak po vyčištění jsou jak novy. nepasoval nekdo sedadla ze sedanu do 5dveře? sedan ma navic skopnou loketni opěrku takže nejde čalouneni jentak přehodit na kostru z 5 dveře....

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...