MrChodny Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Být Vašíkem, asi měním spodní hnědé za čisté bíle. Citovat
kveton Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 reakce Vašíka a jeho ochranky mě opravdu pobavila,ostatně je to asi taky pobavilo než si uvědomili co mají za práci Citovat
davidekcz Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Celý to bylo nějaký divoký...ochranka teda nic moc... Citovat
ChouLu Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Lepší ochranku mám i já Tohle byla spíš parodie na ní... Citovat
Edison Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Mě to moc k smíchu nepřijde.. .Uvědomte si, že takovouhle sebranku platíme z našich daní!!! Ať Klause nějak moc nemusím (což je teď naprosto irelevantní), takovýhle šašky v ochrance... no potěš prso teda... A to nejen že nezasáhli proti útočníkovi (se slovy, že to byl plasťák - což nevím, jak teda poznali v momentě vystrčení ruky, ale ani absolutně nechránili prezidenta - přičemž u toho se přeci ani střílet nemusí, jak jejich šéf říkal, že v davu střílet by byla bláznivina, tak i pak při zatýkání mladíka... jak si sám sahal do kapsy pro zbraň a sám ji podával poldům takovýhle přístup poldů je rovněž zcela mimo jakékoli bezpečnostní postupy). [upravil dne 28.9.2012 23:35 od Edison] Citovat
Edison Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Mno.. aby ne... Ono to taky něco vypovídá o nás a bezpečnosti nejvyšších ústavních činitelů u nás i směrem do světa. Citovat
koblih69 Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Náhodou to byla hezká komedie poslouchat ve zprávách jejich šéfa Citovat
neutral Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 No booože... Tak má pan prezident bebí... A na nějaký co by, kdyby sem nikdy nehrál... Citovat
davidekcz Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Náhodou to byla hezká komedie poslouchat ve zprávách jejich šéfa To jo, ten je bránil zuby nechty.... Citovat
kveton Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 no řešit by se to mělo, Klause taky nemusim, ale kdyby všichni dělali svou práci tak jako ta ochranka, tak to by to u nás vypadalo. Chyb tam udělali víc než dost, počínaje toho jak šli, jak ho nechali jít, jejich reakce na tu zbraň, ikdyž zaspali, měli se na něj vrhnout, Klause srazit a odvést ho někam pryč nechtěl bych bejt teď v jejich kůži Citovat
neutral Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Kluci nedíváte se moc na americký filmy?! Citovat
vendelinek Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 a ted si vemte,že neměl ostrý náboje,ochranku bych vyměnil a ihned,todle neni ochranka,když jeden jde vedle něho a druhý doví kde před ním a čumí někam .... Citovat
Edison Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 To není o emejrickejch filmech. Ochranka zásadně porušila nemálo zásad ochrany osoby. Policie nejednu zásadu zadržení pachatele s podezřením na jeho ozbrojení... prostě od začátku dokonce bordel až na půdu. Co tím říkáme do světa? No přece že ani náš vlastní prezident si nemůže být jist \"svým\" národem, že ani jeho ochranka není schopna učinit COKOLI nějak standardně... což pak když by měl nějaký pohlavár přijet na návštěvu? Sory, ale tohle je fakt dost smutný. Prej vycvičený lidi... Cvičej, cvičej a zase cvičej... ale když jednou k něčemu dojde, jsou všichni ztuhlý a stojej jak solný sloupy... Citovat
Edison Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 a ted si vemte,že neměl ostrý náboje,ochranku bych vyměnil a ihned,todle neni ochranka,když jeden jde vedle něho a druhý doví kde před ním a čumí někam ....To je ale vpořádku, že jeden jde před ním.. Vedle něj maj být dva a za ním v odstupu další. Pak se dělá další pásmo a někdy ještě jedno. Co není vpořádku, že ten, co šel vedle něj neudělal ani to, že by Vašíka stlačil k zemi, ochránil vlastním tělem a vyvedl ze \"zóny smrti\". Citovat
vendelinek Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 v pořádku si myslim,že to neni,podle mě tam chybí ještě jeden člověk a to aby šel s ním po druhém boku,ten ve předu samozřejmě hlídá průchod,to beru Citovat
marko306 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Niekto si bude hľadať novú robotu Krásne fó pá. Citovat
Šalda Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Mě to přijde celý nějaký divný, on po Klausovi několikrát vystřelí kuličkama, a Klaus se za 5 vteřin docela usmíval, jako by to byl nějakej vtip. Prostě jak píše Marcel, mě to přijde jako fake. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.