Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já ho nemam zapojenej.... chybí mi 3 kábly a tlačítko, ukazuje mi jenom teplotu a podařilo se mi to párkrát přepnout ze °c na °F... takže to jde... a nějak sem to vykoumal, že sem omylem nechal klíček mezi dvouma polohama.... párkrát se mi to povedlo ale co sem to podledně zkouma, tak už to zase nešlo.... tak nevim

Odesláno

u stareho modelu nelze, displeje jsou fyzicky odlisne, neni to o SW, maji i odlisne objednaci cislo

[upravil dne 26/9/12 20:26 od Ferry]

Odesláno

mam starej model.... a podařilo se mi to.... to si sem jistej... ale fachalo to jenom ten jeden den

Odesláno

Už se mi to taky stalo, že po nastartovaní ukazoval teploměr ve Fahrenheitech, po opětovném nastartovaní už ukazoval ve stupních Celsia. Stalo se mi to asi 2x za 2 a půl roku, co auto mam. Foto jako důkaz.

post-31496-14109626986911_thumb.jpg

Odesláno

Koukám, že farnheity to sice ukazuje, ale km tam zůstaly. Takže problém asi jen s teploměrem. :myslim

Jak psal Ferry přepnout to opravdu nelze. :bojim

[upravil dne 26/9/12 22:32 od Dave_k]

Odesláno

ano fahrenheity prepnout nejak jdou, stejne jako u panelu digitalni klimatizace, ale mile a galony zustanou, pac na tom displeji jsou pro udaje PPC fyzicky znaky pouze v milich nebo km podle typu displeje

Odesláno

tak já když si rosvíim všechny kontrolky... po odpojení baterky... tak tam mam ke všemu 2 různý hodnoty...

Odesláno

u stareho modelu naozaj NEJDE prepinat mile/km.

Ked si pod urcitym uhlom pozries pravu cast displeja, tak su tam mil/mpg predtlacene fyzicky, nikde tam nie km/h. Z osobnej skusenosti som si 2887% isty, lebo som to mal. Musel som kupit europsky za 30 od clena fora z CZ.

Ten anglicky sa da pouzit len na teplotu a autoradio.

Guest servisman
Odesláno

plně souhlasím jezdil jsem s ang.palubním počítačem nějakou dobu,nakonec jsem sehnal evropský dali mi jej grátis k tomu angl.Tenkrát mne to vyšlo na 500Kč

Odesláno

CAUTE ja mam rok 2000 1.8 16v 81 kw mam velky display daju sa mi prepinat km alebo mile C alebo F proste vsetko hlasi mi ked mam praznu nadrz teda malo benzinu a ked klesne pod 5ci kolko stupnou mi pise risk of ace ale neukazuje mi spotrebu dojazd ani nic len hodiny stupne a datum da sa to urobit aby mi ukazovalo spotrebu ci dojazd a podobne veci packu s tlacitkom som zohnal ked som ju nahodil tlacitko display neprepinalo asi chybaju drotyy moze mi niekto PROSíM PORADIT

Odesláno

kazdopadne na palubni pocitac je tu spesl vlakno, kde jsou schemata zapojeni, postup, jak aktivovat atd. Zde uz bych to videl jako vyresene, nebudu to tu zamykat, ale pripadne dalsi dotazy k PPC prosim jiz do toho zavedeneho vlakna

Guest servisman
Odesláno

vlevo pod volantem kde jsou pojistky taková černá větší skřínka

[upravil dne 4/10/12 13:13 od servisman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...